Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета

Оставиха му червена звезда на оградата на посолството в Киев
Обновена: 28 ное 2015 12:18 | 28 ное 2015 12:16, Камелия Цветанова
342
Украински депутати с награда за турския пилот, свалил самолета
Снимка: Reuters, архив

Двама депутати от парламента на Украйна наградиха символично турския пилот, свалил руския бомбардировач Су-24, съобщи телевизионният канал "112", цитиран от Лента.ру.

Още по темата
Депутатите от Върховната рада Юлий Мамчур и Алексей Гончаренко поставиха на оградата на посолството на Турция в Киев червена звезда.

Духов оркестър пък изпълни "Смуглянка", известна мелодия от стар съветски филм, който разказва за летците-изтребители по време на Втората световна война.

Организаторите на акцията посочиха, че атаката срещу руския самолет показва готовността на Турция да защитава територията си и упрекнаха Европейския съюз, че не е достатъчно остър в политиката си спрямо Москва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
4
 
10
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Преди време, когато разбрах, че сме имали турско присъствие, а не турско робство, изпаднах в абсолютен амок от тази наглост!Сега, обаче, четейки тук някои постове, съм още по-потесена, че има хора, които пишат с български букви неща, заради които Левски би се обърнал в гроба си.
98
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
122 има доста материал за четене па дано се изуче :) :) :)
97
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕдинДо 130 какъв тероризъм бе руснак, обидна дума, където е бомбандирал сваленото су е нямало нито ИД нито ИДИЛ а етнически турци
96
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език. И така всички започват да говорят на славянски.
95
4
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Тук гледам скоро и Алах ще обявите за единствен бог. Българи, не си ли учите историята или мозъците ви лоясаха от чалга.
94
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Първата полза за народа ни е, че ще сме наясно със самите себе си. Ще знаем кои сме и откъде идваме. Лъгани сме много време първо, че сме славяни, сега че сме иранци. Това влияе лошо на обществото ние нямаме гражданско общество. Ние не знаем кои сме. А сме наследници на най-могъщите тюрки тези на Атила
93
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Руснаците толкова са се osрали че направиха 45 милионна братска християнска православна славянска и т.н. опорни точки Украйна да мрази Русия и в червата , но се побратимяват с мюсюлманите от Сирия и Иран, що за падение
92
3
 
3
 
! Отговори
до: 122 преди 8 години
Всички факти в нашата история показват, че ние сме тюрки. Всичко останало са някакви хипотези. Няма факти в подкрепа на другите теории. Защо толкова малко се говори за съкровището от Наги Сент-Миклош? То е българско и категорично има тюркски черти. Върху него има тюркски образи, номадски конници. Има една спекула че символиката на слънцето и луната в съкровището е персийска. Там обаче няма слънце и луна, а звезда и полумесец. Те представляват доислямска тюркска символика. Има по времето на хан Омуртаг. Тези символи са и османски. Когато османизмът завладява мюсюлманските земи, звездата и пол
91
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русия носи вина за Войната в Косово и Проект Възродеителен Процес в България
90
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до: 122- Откъде идва негативната представа за османския период като робство?- Това се случва заради интересите на Русия. По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград.
89
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до: 122Трябва да знаем, че България и била част от една огромна държава. Още 52 съвременни страни са били в рамките на Османската империя. Всички те днес са суверенни съвременни държави. Били са част от нея между 400 и 600 години и са запазили своята вяра, бит, традиции. В рамките на Османската империя няма асимилиран народ. Не е имало народ, който да е попаднал в империята и да е изчезнал заради нея.
88
5
 
10
 
! Отговори
Един преди 8 години
Те се бореха срещу тероризма .След като награждават турските пилоти Украинците уважават терора.Ееееее с главни букви да известяват ДОБРЕ ДОШЛИ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА В УКРАЙНА.
87
10
 
4
 
! Отговори
FBI преди 8 години
Намирам идеята за добра , пак в крайна сметка става въпрос за професионализъм в сверата на авиацията
86
2
 
10
 
! Отговори
аа преди 8 години
*** народ слаба държава
85
1
 
7
 
! Отговори
нн преди 8 години
няма с какво да се занимават и натях ще дойде край нищо не е вечно
84
3
 
12
 
! Отговори
мазепа преди 8 години
Във всяка държава си има депутати-клоуни. Гончаренко и Ляшко в Украйна, Жириновски в Русия, Сидеров в България и т.н.
83
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ходи ти 100 г под турско щом ти харесват шалварите и виенето на имама. Време е украинците да бъдат сочени като терористи заедно с турците. Цял свят подкрепя Русия от Индия до САЩ, за справки официалната страница във фейсбук на Русия.
82
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пожелавам на украинците 100 г. турско робство!
81
2
 
23
 
! Отговори
вие питате преди 8 години
Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Сивите вълци, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всеки един от тях, на някакъв етап, е бил подготвян и въоръжен от Цру.
80
3
 
15
 
! Отговори
защо? преди 8 години
Защо правите реклама на главорезите от ИДИЛ и на техните фашистки дружки от вече бивша Украйна? Кой ви плаща за това, Ердоган или ИДИЛ?