Ердоган дебнал Путин и до WC-то, не успял да го хване

Турският президент се надявал да го излови за среща в Париж
2 дек 2015 10:37, Елка Василева
228
Ердоган дебнал Путин и до WC-то, не успял да го хване
Владимир Путин и Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин не беше включил в графика си среща с турския си колега Реджеп Ердоган. Затова турският лидер го преследвал през целия първи ден на международната конференция на ООН за промените в климата в Париж. 

Ердоган се шлял по коридорите на сградата, в която се провежда конференцията, надявайки се да хване Путин след поредната негова двустранна среща.

Журналисти посочват, че турският президент безцелно ходел насам-натам, игнорирайки въпросите на медиите за извинения за сваления Су-24. След случилото се с руския бомбардировач Ердоган придоби слава като президентите на САЩ и Русия, пише „Комерсант“.

Ердоган пропуснал дори пленарното заседание на форума с надеждата да се срещне с Путин: Ердоган го причаквал пред вратата на стаята, в която той провеждал двустранни срещи. Макар че Путин е разговарял с няколко световни лидери, сред които германският канцлер Ангела Меркел и американският президент Барак Обама, Ердоган така и не успял да го хване.

Турският президент дори бил устроил засада на Путин пред входа на тоалетната, но и този път не му провървяло, пише Дни.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


228
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
8
 
3
 
! Отговори
М преди 8 години
Не харесвам политиката на Ердоган, но руснаците вече стават жалки! Препечатайте статии от сериозни медии, а не от Дни.Ру. Рашънски опити за летене. Пфу!
137
4
 
10
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Путин пренаписа правилата на играта в Сирия и эа Ердоган е по-добре да се подчини!!! Апропо, Барак Хюсеин Обама също!!!
136
1
 
11
 
! Отговори
ник преди 8 години
Абе тука много пазарджишки талибани се мъчат да изкажат мисъл,и тия са взели да събират центове от Козяк
135
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рано или късно Путин ще го "опраска" и ЕС с НАТО ще го разберът...
134
23
 
4
 
! Отговори
Не е вярно ! преди 8 години
Напротив! Ердоган е влязъл във WC в момента в който Путин пикаел. Хванал го е за дъртия , отпрал му е една турска *** и напуснал тоалетната. Това е потвърдено от кореспондентката на БНТ в Париж. Всичко е записано от камерата, която била поставена точно над писоара в който Путин е пикаел.
133
14
 
3
 
! Отговори
До177 преди 8 години
Всички сме пътници приятелю.Ердоган е не по-малко сатрап от Путин .Разликата в този случай е,че зад единия стои подценена сила,а зад другия надценена.Всичкото което става е точно това,разместване на пластовете за да може реално да отговарят на силите.Турция е по-силна от преди и иска да има влияние съответстващо на положението и и е естествено да изтласка този който реално е загубил позиции.Тези процеси текат в целия свят.Това кой над кого е надвуснал е несериозно и е само за пропаганда.
132
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... пише Комерсант
131
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Същата картинка! Порошенко вървяше зад Обама по цял ден, но президент на САЩ не искаше той да забележи. Идно за Порошенко, обидно за Ердоган... Мъкаааа!
130
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да да...цръногорците са типични славяни,сите са руси синеоки и с благи души.Ти виждал ли си цръногорец?
129
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Навремето бях в МГУ.Беше пълно със студенти от Сирия(доста от които кюрди),Йордания,Ливан,Ирак,палестинци от Израел.Либия,Тунис,Египет,Мароко,Конго,Нигерия.Афганистан,Никарагуа,ЧилиВсички се обучаваха да се върнат и да се включат в управлението на страните си.Вие си направете изводите кой подкрепя сегашния тероризъм.
128
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путин не трябва да допуска Ердоган да му стои отзад.
127
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Релибертацията на всички "освободени "от братския съветски народ тече с пълна пара.Но за следващо " освебождение" нещо не достигат сили.На братята руси им остава едно-да се освободят от управника си.Както преди време Пражката,Варшавската и Унгарската пролет доведоха до "пролет" и в Москва,така и сега всичките арабски пролети ще доведат до пролет и в страната на пролетариата.Само тука нещо не се запролетява.
126
16
 
1
 
! Отговори
e преди 8 години
Като не могат да го причакат, ще причакат още накой руски самолен и готово
125
1
 
3
 
! Отговори
До 161 преди 8 години
Кюрди има освен в Търция,също и в Иран,Ирак и в свободна и демократична Сирия основно.Предполагам товарищ Путин няма как да не се е разбрал с мосю Асад да им отдели една част от територията си за да си спретнат държавичка сиротините.
124
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много соросоидали из форома,нещо се притеснихме маи?
123
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
164 Русия е страх от черна гора, песков каза че влизането на гиганта черна гора в нато застрашава русия, не се майтапя, намерете го, тука рубладжиите на дали ще го напишат
122
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Измислено от днес.ру
121
9
 
3
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 8 години
Русия , всека година губи по една страна от антуража си или...бивш симпатизант..ха,ха,хааааааааЕто ---ВЕЧЕ И ЧЕРНА ГОРА--В НАТО...ХА,ХАААААААА....!Джуджи..май съвсем ше оплешавее от притеснение...Ше стане като к""... у главата...!
120
5
 
2
 
! Отговори
s300 failure YouTube преди 8 години
Хе хе хе за да може лично да му каже че извинение няма да има, но да не си играе с огъня че пак ще се опари, дочух от независимите медии че турците задържат руски военни кораби на Босфора, иначе тука още си чешат езиците колко несваляем е СУ самолета и с300 ракетите които падат на главите на руските военнослужещи неуспешно опитващи се да ги изстрелят хи хи хи
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do 158 Tryabva da ogorcha speca po ruska propoganda ,eta novina ne xita na ruski medii,a na bolgarski.Xamstvo ima smisla,koga krepi s fakti,a ne s prostotiya