Путин горд с дъщерите си, не били "звездни деца"

Те не се занимават с бизнес или политика, увери баща им
Обновена: 17 дек 2015 18:03 | 17 дек 2015 18:00, Елка Василева
247
Путин горд с дъщерите си, не били "звездни деца"
Владимир Путин. Снимка: БТА

Руският президент Владимир Путин се гордее, че неговите дъщери свободно говорят и работят с три чужди езика, но добави, че никога не обсъжда семейни въпроси, предаде ТАСС.

"Аз се гордея с тях, те продължават да учат и работят," каза държавният глава на днешната си голяма годишна пресконференция пред руски и чуждестранни журналисти в Москва. "Те свободно говорят три европейски езика. Едната даже говори един или два източни, а другата - още един, четвърти европейски. И то не само говорят, но и ги използват в работата си". Той добави, че дъщерите му все още правят първи стъпки в своите кариери, но бележат успехи.

Още по темата

"Никога не обсъждам въпроси, свързани с моето семейство. Те (дъщерите) не се занимават с бизнес и не се занимават с политика, никъде не си пъхат носа", каза президентът.

Путин не опроверга информацията, че една от дъщерите му се занимава с фондация към Московския държавен университет. Беше помолен да коментира съобщения в медиите, че дъщеря му Катерина Тихонова ръководи Центъра за национален интелектуален резерв към Московския държавен университет (МГУ) и че се занимава със създаването в Москва на научно-технологически парк. Той похвали самия проект, като го нарече добра инициатива на ректора на МГУ.

"Да говоря за това, къде конкретно работят моите дъщери и с какво се занимават - никога не съм правил това и не смятам да го правя и занапред, включително и по съображения за сигурност", посочи Путин.

Той добави, че всеки човек има право да определя собствената си съдба, и продължи, че неговите дъщери "никога не са били звездни деца". "Те просто живеят собствения си живот и правят това много достойно", каза Владимир Путин в отговор на журналистически въпрос.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още по темата: Владимир Путиндъщери
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Празни приказки, най важното е че когато руските терористи свалиха украинския самолет, в холандия където живее на путин щерката се събраха на митинг да я изгонят от Холандия, а много ясно че баща и ще каже най и най и най , и днус.путин ще преписва ли преписва ли преписва...
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Bravo ny dezata na Putin Samia toi govori nemski Angliiski. Ukrsindki a Naschte samo se zeluvat igi trupat Po busite smeschno se darjat bG politizi nama li Protokoll da gi u4i To pregratki To zeluvki kato fudbolisti na selenata treva u4ete esizi
65
1
 
2
 
! Отговори
знайко преди 8 години
До тука само разбрах че палома обича Путин?!?!?!
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Велик!!! плюем, защото завиждаме!
63
1
 
1
 
! Отговори
грозно е така преди 8 години
Този човек е болен!Не е хуманно да се разпространяват такива снимки!Трудно е,но все пак потърсете някой психично здрав,па макар и в Русия.
62
1
 
2
 
! Отговори
ан преди 8 години
абсолютен дипломат и всекиго на място постави даже и ястребите натопорчени с въпросии в същото време похвали прледаването на една журналисткада си имахме и ние путин , ане разни плямпала от сутрин до вечер по студията
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джуджи-муджи, малък бил, жалък бил, ама само за един час пет теми тука за него! А от сега поне 3 дена нататък всичкото медия по света ще се занимава да изпощи всяка негова дума от пресконференцията! Що немам спомен да е имало такъв интерес към проявите на Обанго или Изперкел! За Оланд, моланд и сие да не говорим!
60
2
 
2
 
! Отговори
руснак преди 8 години
Изключих хладилника. За една глава лук няма смисъл.Велики сме!
59
0
 
3
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Дъщерите му не е нужно да се занимават с нищо... ама, айде там нещо за хоби....
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахаха всички новини в раздела са за Путин, журналята май с него стават и с него лягат.
57
1
 
2
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Жалко за дъщерите, които потъват в дън земя заради баща си! :-(
56
1
 
5
 
! Отговори
руснак преди 8 години
щастлив съм!! Гледах др. путин и се изпълних с гордост! Велики сме!! Най -великите!! Свих си една махорка с последния тютюнец, налях си самогонче.......Велики сме! Кви ракети, кви танкове имаме!! И картофена супичка си направих....посничка, че няма пари за олио... Велики сме! Скарах се на детето, че иска мандарини. Никви мандарини! Турски са! А пари няма!! Ай ся капризи! Велики сме! Хлъцц! Охааааа.........хлебец има от вчрера. Разкош! Ще го намажа с чесънче!! Велики сме! Слава на Путин и Русия!
55
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе другарю Атакист, като е толкоз много убава таз пуста Русия що не се изнесеш там и да ни оставиш на мира? Бах ти бълвоча, бах ти идиотизмите, бах ти рублите!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така и не разбирам защо Русия и Путин са велики???? Стандартът на живота на руснаците е мизерен, КГБ и олигарсите ги държат за гушата, по-смелите, които се опълчват срещу тях, ги затварят или убиват, нямат модерни технологии. Като цяло страната е архаична. Само се перчат с някакви оръжия, а и те са под въпрос! И кое им е великото!???
53
2
 
5
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Скоро българите ще са принудени да:Живеят в мир.Да получават високи доходи.Да не са обградени от малцинствени групи.Да имат собствена армия.Да получават по 10 000 евро за всяко новородено.Защото ще са в Руската федерация.Агент Дийп Кънт, ЦРУ
52
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е истински лидер! Най-големият политик на днешното време! След всяка негова пресконференция целият свят и всички медии говорят само за него.
51
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До КоньрЗа да се пукнеш от злоба!
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 104Ти си горд с това, че си безродник!
49
0
 
2
 
! Отговори
zapomnete преди 8 години
tuk plueshti zapada si kriqt okradenite pari v zapada!!! zashto nesa gi skrili v ruski banki juji vednaga shtegi privatizira DO KRADLIVI KOMUNISTI
48
2
 
4
 
! Отговори
Коньр преди 8 години
защо 7 от 10 новини в тоя шиииииииибан рyбладжийски сайт е свързанa с ***?