Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия

Официално Кремъл не потвърждава, че Мария Путина живее в Холандия
Обновена: 24 юли 2014 14:25 | 24 юли 2014 14:24, Елка Василева
393
Поискаха дъщерята на Путин да бъде изгонена от Холандия
Владимир Путин. Снимка: архив, Reuters

Кметът на холандския град Хилверсум Питер Брьортиес настоя дъщерята на Владимир Путин, за която се смята, че живее в град Ворсхотен, да бъде изгонена от страната. Кметът каза това пред холандско радио Radio 1.

Причината за реакцията на кмета е разбиването на малайзийския Боинг в Източна Украйна, който според украинските власти и западните страни е бил свален от ракета, изстреляна от контролиран от сепаратистите район, пише Би Би Си.

Според Запада подкрепата, оказвана на сепаратистите от Москва, е изиграла немалка роля в трагедията с малайзийския самолет. Повече от половината от загиналите пътници на борда бяха холандци.

По-късно в Twitter Брьортиес се извини за думите си. „От моя страна не беше разумно  да казвам това в ефира на Radio 1. Това беше израз на чувството за безпомощност, което изпитват мнозина“.

Живеещи в Холандия украинци призоваха за провеждане на протест близо до дома, в който се предполага, че живее 29-годишната Мария Путина заедно със своя партньор, който е холандски гражданин.

Малко е известно за двете дъщери на руския президент – Мария и Екатерина. Така например няма нито една тяхна официална снимка като пораснали.

Според някои данни Мария Путина живее с холандеца Йорит Фаасен. Според холандски медии Путин е посетил дъщеря си в Холандия през миналата година.

По-рано името на Фаасен се появи в медиите във връзка с конфликт на Рубльовското шосе в Москва. Според следствието през 2010 г. холандецът е бил пребит от бившия банкер Матвей Урин, който впоследствие беше арестуван и осъден на 7,5 години затвор по обвинение в мошеничество.

Официално Кремъл не потвърждава, че дъщерята на президента живее в Холандия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


393
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ ЗАЩО ТАКА , ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ РУСКИ ФАШИСТИ , БЕЗРОДНИ КОМУНОИДИ , ЖИВЕЯТ И УЧАТ НА ЗАПАД И НИКОГА , НИКОГА , НИКОГА ВЪВ ФАШИСТКИЯ КОНЦЛАГЕР - ТЕРРОРУСИЯ !
245
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе каде ги намират тези анти Руски статии незнам. Стаята с маймунките на печатната машина се оголемява бързо, ама и това няма да ги спаси. Хората не са толкова глупави бе драскачи нищожни.
244
6
 
10
 
! Отговори
бобо преди 9 години
И ...защо ли на тоя ПУТИН дъщеря му живее в Холандия!! Нали в Русия е много хубаво!!?? Така правят ЧЕРВЕНИТЕ ***!! Децата им живеят нетам откъдето те крадят!!Абсолютно са прави холандците да я върнат при баща й-***!!!
243
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Защо само дъщеря му и майка му и баща му и братя и сестри и братовчеди и т.н.Смешни стават тези "демократи".Значи те могат да нападат,да убиват,да разграбват народи ,но другия няма право.Егати демокрацията по американски.Но лошото е че и в България става същото.Аз съм морален и мога ,а другомислещия е крадец,престъпник и некадърник.А че и аз съм такъв няма значение,важното е да очерня другия.
242
12
 
16
 
! Отговори
вова преди 9 години
Руските все на Запад ги тегли!
241
7
 
14
 
! Отговори
Каракуда преди 9 години
Как е възможно ,на руският цар все още да не е известна автобиографията, и родословното дърво ? ? Не са известни и авто биографиите на децата му? ? Бил сирак,ама много послушен, иго направили цар на най-голямата държава в света. То да се смееш ли,да плачеш ли?
240
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама няма как да екстрадират рускините генерално, че някой трябва да *** патките под червените фенери. Една ще я прежалят.
239
14
 
8
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
Значи дъщерята на Путин я *** ХОЛАНЕЦ ?!? Искам и аз да пратя дъщеря си в Холандия !!!
238
5
 
4
 
! Отговори
за 311 преди 9 години
Пълни глупости са това дето си се мъчил да напишеше ...що не пуснат една телевизия ( ам не Первьи) да покаже ''зверствата''...щото ще лъснат задниците на наемницте -чеченци затова !
237
4
 
14
 
! Отговори
анти -ЕС преди 9 години
Нали там са евро гейчета и пр ??!! Що не иска да живее в ''православна '' мАскава ??!!?А другата му щерка е в Сеул...а не в Пхенян при свинчо...
236
8
 
16
 
! Отговори
абеее... преди 9 години
Интересно що децата на болшевиките все ''гнилия '' Запад ги тегли !?!?!
235
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До pr0r0kЕдин друг Пророк каза, че така било навсякъде и от милиони години!Само в БГ пари имат крадливите и тия, дето вуйчовците им са били партийни секретари.Е..и разбойниците, педалоидите и служебните ***-и-Тутки.И тия от Спартакус...Божкееее, колко малко останахме да храним тая ***... И що ли си мълчим още?
234
7
 
7
 
! Отговори
pr0r0k преди 9 години
До Анонимен Pari imat sposobnite i rabotlivite
233
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Abe wie kakwo si mislite be, che v Holandia e mnogo hubavo li?Hubavo e za tezi koito imat pari!
232
0
 
5
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Грехът ще падне до девето коляно....Библията
231
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дреме Му на Путин...Т'ва да не са нашите "политицИ от Спартакус"
230
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Коломойски дава 1 милион $ на този който гръмне джипа на Жириновски. ГАЗ-2330 ТИГР беше подарен от лидера на ЛДПР (либерално демократическата партия на Русия) Жириновски на Луганската република.Хубав син военен джип :)
229
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Mnogo prostofil, mngo neshto - Depardiio pyk da vzeme da rusko grazhdanstvo. Iavno w Russia e mnogo zle. Komu-kak be adbali!
228
14
 
14
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
пълна мижитурка на чело на Русия пълна отврат!
227
18
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не се учудвам. Освен във футбола, холандците ги бива основно в хомосексуализма и в пушенето на трева. Явно този кмет е прекалил с тревата или си е *** по рождение. Чудя се как е възможно все още някой да вярва на американците в днешно време. Много са изпростели хората на запад.