Могерини: Това е много лош ден за Европа

"Столицата на Европа преживява ужасна трагедия"
22 мар 2016 18:09,
62
Могерини: Това е много лош ден за Европа
Снимка: bgonair.bg

Това е много тъжен ден за Европа. Така върховният представител на Европейския съюз по външната политика и сигурността Федерика Могерини определи случилото се в Брюксел.

"Това е много лош ден за Европа. Столицата на Европа преживява ужасна трагедия, съизмерима с това, което преживяват хората всеки ден в Сирия", посочи Могерини.

Трябва да сме единни и обединени, подчерта тя.

"Страдаме с близките на жертвите. Трябва да реагираме бързо, за да предотвратим разрастването на насилието в Европа", добави още тя.

Чуйте още от изказването на Могерини във видеото на Bulgaria ON AIR:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
24
 
! Отговори
Коцето преди 8 години
Слуги на САЩ и Турция
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На м**ка ти п***ата Връщай парите от заплатата с неустойка..за нищо не ставате всички в европарламента
11
0
 
27
 
! Отговори
Дон Кихот преди 8 години
Некадърници...ама така е като се направи една многохилядна бюрокрация , от чиновници със степени и дипломи и сертификати и по 3 университета, само че без ден стаж на реална работа , без ден реален живот...
10
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само "великата" евроЛапачка Сталинка още не е изпъляла да каже някоя празна приказка.
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се обединим ама как, никой не иска да се обединява със глупостта и шайката лентяи дето само брои жертвите на тероризма и приказва за ценности, ами оправяйте се. Из Европа шестват орда варвари и гейпаради аз лично предпочитам да стоя надалеч от таз велика и цивилизована Европа. О свещенна простота както е казал поета.
8
1
 
12
 
! Отговори
П.Плювналиева преди 8 години
Повече толерантност, повече Европа.
7
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
forumni pidali zashto revete dnes nali se radvahte kato se bombardiraha arabskite strani
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Древния Рим не е паднал за един ден. И тогава облечени в своите тоги, римските "мъдреци" от сената се чудели как да си запазят богатството, заграбено от разни пълководци, които те убили преди това. И сега ще видим прехвърляне на пари по офшорки от разни "спасители" и загрижени за благата на колониалното мултикултурно блато. Еволюцията на безпринципните и алчните, да запазят богатството си, както и на "спасители" театрални агенти. "Ле сус ле порт" - по подобие на "Либерта" ("Хъшове").
5
3
 
3
 
! Отговори
do 4 преди 8 години
kogato Braziliq priemashe nemski emigranti sled vtorata svetovna voina nqkoi da e reval
4
0
 
20
 
! Отговори
глупаци преди 8 години
Пипнахте оня терорист ,той пък си имал авери те пък решиха да взривят каквото могат и да си обират крушите за да не ги издаде . A вие както винаги ги намерихте разпокъсани на парчета и нефалшивите им паспорти отфръкнали някъде наоколо, защoто всеки терорист си носи паспорта докатo се взривява. Сега остана и Осама Бен Ладен да цъфне отнякъде и ще я прокопсате съвсем.
3
0
 
29
 
! Отговори
смЕх преди 8 години
Цял свят разбра колко сте жалки и некадърни жалко за загиналите хора вас трябваше да гръмнат та да се отървем от слугинажа ви.
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страхотни политици имаме. Отгледаха змии в пазвата на народите на Европа,и сега като започнаха да ни взривяват ронят крокодилски сълзи. Не ни трябват ревлъовци, трябват ни силни лидери , докато не е прекалено късно.
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се обединим като се заключим в бърлогите си както достойните европейски лидери и ще се обединим, страхът е голяма сила задвижва цели електроцентрали.