Нов силен трус удари Япония

Земетресението бе с магнитуд 7,4 по Рихтер
15 апр 2016 20:16,
9
Нов силен трус удари Япония
Снимка: архив, Ройтерс

Земетресение с магнитуд 7,4 стана на дълбочина от 40 километра в Южна Япония близо до епицентъра на силния вчерашен трус, предаде Ройтерс, като се позова на Геофизическия институт на САЩ.

Японската метеорологична агенция издаде предупреждение за вълни цунами, но изрази очакване те да са ниски.

Според обществената телевизия прогнозите са за максимална височина на приливните вълни от 1 метър.

Засега няма данни за пострадали и нанесени материални щети, посочва ТАСС. Електроснабдяването е прекъснато по места в резултат на силните трусове през последните два дни.

Девет души загинаха и над 1000 бяха ранени при земетресение с магнитуд 6,5 в японската префектура Кумамото вчера, припомня ТАСС.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Японияземетресение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Прост народ преди 8 години
Значи ФАЩ имат съюзници защото ги принуждават да са им съюзници, а не защото някой иска да сътрудничи с тях! За съжаление единственият начин да не се сътрудничи с краварите е да бъдат заличени, което ще стане рано или късно, просто на този етап никой не е сигурен, че това е най-добро решение, въпреки че друго не се намира вече години наред. Все пак от една световна война не може да се предвиди резултатът докато умниците си мислят, че без война ще го предвидят и така и лъжат цивилизацията
6
0
 
6
 
! Отговори
на живо преди 8 години
Висок 100 метра мост се е срутил,свлачища пожари срутени сгради евакуация на болница това е за сега,в момента се разсъмва и започват да се виждат по отчетливо щетите!
5
2
 
4
 
! Отговори
ВЕСКО преди 8 години
ВИЕ СТЕ ГОЛЕМИ ***. КВИХАРПОВЕ КВИ СУРИ КВИ 5 ЛЕВА. ТАМ ВИНАГИ Е ИМАЛО ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ И ВИНАГИЩЕ ИМА.ВИЕ ГЕОГРАФИЯ УЧИЛИЛИ СТЕ? ИЛИ ТЕОРИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯТА ВИ Е БИЛА ПРИОРИТЕТ
4
4
 
5
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 8 години
Хмм хубав народ са, ама след като ги превъзпитаха с две американски гъбки. В Китай само в Нанкин бяха избили над 300 хил китайци и то цивилни. И стрални медицински опити са правели с тях.
3
11
 
2
 
! Отговори
СУРА преди 8 години
Това не е никакъв ХААРП. Японците са верни съюзници на САЩ. Това е СУРА. Руснаците си тестват климатичното оръжие. Който не знае за какво става въпрос да гугълне "СУРА".
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия хора с толкова земетресения и пак се оправят, а ние без докъде сме стигнали.
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е стига с тия земетресения! нали вчера ги разстресе!? Това островче като че ли иска да си потъне без предупреждение! Хубав народ са японците не заслужават такава съдба!