Просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам!

Китайската армия набира войници за редиците си с ефектно видео
Обновена: 4 май 2016 13:20 | 4 май 2016 11:14, Елка Василева
180
Просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам!
Кадър: YouTube

Китайската армия опитва да привлече младото поколение в редиците си с ефектно ново видео, показващо самолетоносачи, танкове и военни от специалните части на фона на надъхваща рап песен, предаде Асошиейтед прес.

Изглежда видеото е предназначено да привлече вниманието на родените след 2000 г., защото е направено по модела на игрите от типа "стрелец в първо лице" като "Кол ъв дюти" и тече на фона на песен, в която се пее "просто чакам да ми заповядат да убивам, убивам, убивам".

Клипът се появява в момент, в който Китайската народноосвободителна армия е на път да бъде намалена по численост в опит за увеличаване на боеспособността й.

Планът на властите е да бъдат съкратени 300 000 души, като едновременно с това военноморските сили, ракетният корпус и военновъздушните сили получат повече внимание и финансиране, пише БТА.

Видеото представя китайската армия като високотехнологична и могъща сила, като голямо внимание се обръща на единствения китайски самолетоносач "Ляонин", на последното поколение танкове, бойни самолети, щурмови хеликоптери и балистични ракети. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: Китайармия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До хахаха 22Какво означава купува ето давам ти пример Китай Купи 10 комплекса С-300 от Русия преди много време. Китайското Копие(дори не е копие а братовчед) модернизирано и много по-евтино спечели конкурса на Турция пред С-300 и Пейтриот естествено САЩ такъв натиск положиха че Турците се отказаха от сделката. Но решиха напук на УСА сами да си правят ПВО комплекс. Може да видим прототипа след десетина години.
18
7
 
5
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Само с крадене на технологии не става ,китайците не са воинстващ народ...нямат никакъв шанс срещу руската армия...срещу американците също....
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отивам наемник в Китайската армия защото съм фен на китайките...
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До istinataмного си далеч от истината, жълтурите са си фанатици по техен си начин, неразбираем за белите. Само за пример ... помните ли оня японец, дето 50 години брани някъв остров, защото така му било наредено. След това трябваше да намерят човека, който му го е наредил, да си свали заповедта и да му обясни, че войната е свършила преди 50 години. Шантаво и нереално, но за жълтите е нещо нормално, манталитет. А сега си представи 1 милиард колко нули има.
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕ СИ МЕСЛЕТЕ ЧЕ ТОВА Е ОНЗИ КИТАЙ КОИТО БЯХА ОБЛЕЧЕНИ С ВАТЕНКИ И КАРАХА ВЕЛОСИПЕДИ! ОНЗИ КИТАЙ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОЗИ КИТАЙ. ОТ 1 МИЛИАРД И 400 МИЛИОНА НАРОД ЩЕ ИЗВАДЯТ АРМИЯ ОТ НАД 500 МИЛИОНА. ВЪОРЪЖЕНИ СА С НАЙ МОДЕРНА ТЕХНИКА И САМО СЕ ЧУДЯ КАКВО ОЩЕ ЧАКАТ ЧЕ НЕ СА ПРЕВЗЕЛИ СВЕТА?
14
10
 
7
 
! Отговори
хахаха преди 7 години
много глупости писани отдолу......само дето Китай си купува половината военно оборудване от САЩ и Русия, а другото копира! А това, че им е голяма армията не играе вече роля - войната не се води с лъкове и лопати
13
1
 
8
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До istinata 18Преди 20 години определено би бил прав. Преди 10 години по инерция можеше да ти повярват. Сега не. От съвременните технологии на Китай в момента само му куца Авиационните двигатели. Всичко останало Китай си го произвежда и то на световно ниво. САЩ, Русия/Индия, Китай и Япония са страните които имат прототипи или производство на СТЕЛТ самолети.
12
1
 
11
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 12Япония е 150 милиона като имат мобилизационен потенциал 20 милионаКитай има мобилизационен потенциал 200 милиона...Да в момента авионосните кораби (вертолетоносачи) на Япония са повече но ще говорим след 5 години. Китайците са положили 5 самолетоносача от класа на Варяг/Ляонин и ще ги довършат. Вече произвеждат своя версия на Су-33 естествено Украйна им продаде прототипите как няма да ги продаде нали са чужди тайни.
11
5
 
3
 
! Отговори
istinata преди 7 години
mojete li da sravniavate kitaiskite menteta na koli s merzedes ili audi???su6tata rabota e i armiata im-Mente.samo obvivka.ubeden sum v tova
10
9
 
4
 
! Отговори
Жълтурко преди 7 години
Сибир наш!
9
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тежки времена за краварите дойдоха, много конкуранция и излезе напоследък, вече се нacиpaт когато чужд самолет се приближи до "непобедимата" им армия.
8
18
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боже... тези жълтури Япония само ще ги окупира за 2 седмици.
7
2
 
31
 
! Отговори
мда преди 7 години
Това видео е колкото пропаганда толкова и предупреждение. САЩ не са вече хегемон, а Русия колкото и да и се иска не може да не признае че всичките и решения вече тярбва да минават през одобрението на Китай. Тежко ни ако решат те да са световен жандарм. Тези няма д аимат мног милост хахах
6
6
 
4
 
! Отговори
Nojove преди 7 години
Savsem iasno otkade sa 6 miliarda euro izlishak v kasata na bg finansov ministar - osiguritelnite vnoski na zdravite bulgari i zdravite bulgarki za zdrave i za pensii v rbg...:-):-):-):-):-) te sa si zdravi, te ne sa pensioneri, ama si plastat redovno...bulgarskite ministri i deputati pompiat koremni muskuli s "izlishnite" parichki na bg narod ...:-):-):-):-)ah, lustig...:-):-):-):-)
5
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Я фърлете 2-3 атомни бомби в Китай и пратете арматата :)
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
записвам се :)
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
за момента най-голямото им предимство пред всички други армии в света е числеността.Доколкото знам, една от стратегиите им преди време е била е контролираното военопленничество. Т.е. примерно при конфликт с някоя съседна страна, веднага 1 милион китайски воиници се предават ... никой не може да се справи с толкова военнопленници, за справка ЕС се задъха с 1 милион бежанци. А още колко по 1 милион има в Китай, не ми се мисли.Тия с клечки за зуби да са въоръжени, пак ще те превземат.
2
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А само преди няколко дни Обама им размаха пръст и им каза, че Америка определяла правилата. И как САЩ, великата армия дето няма победа от 60 години, освен срещу джуджета като Панама и Гренада, ще се противопостави на мощния съюз между Китай, Индия и Русия?
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само дето липсва мистър Бийн :P