Нападателят с мачете – 21-годишен сирийски бежанец

Мъжът вероятно е действал сам
24 юли 2016 21:41,
140
Нападателят с мачете – 21-годишен сирийски бежанец
Снимка: архив, Ройтерс

Двайсет и една годишен сирийски бежанец, който е кандидат за убежище в Германия, уби днес жена с мачете и рани двама души в южния германски град Ройтлинген, след което бе арестуван, предаде Франс прес, като цитира местната полиция.

Още по темата

Спор избухнал между мъжа и жената, която той убил с мачете, а после ранил мъж и жена, се казва в полицейско комюнике.

Нападателят, който и в миналото е имал подобни прояви, вероятно е действал сам. Мотивите за нападението все още не са известни на полицията. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Нападателят с мачете 21-годишен сирийски бежанец."---Изплюхте камъчето, признахте, че е СИРИЙСКИ "БЕЖАНЕЦ".Но пак се извъртате и не признавате, че това е ОРГАНИЗИРАНО НАШЕСТВИЕ в Европа на НЕХРИСТИЯНСКАТА "култура" - "Мъжът вероятно е действал сам."
80
0
 
10
 
! Отговори
Беселина преди 7 години
До АнонименВ Япония ислямът е забранен.
79
0
 
21
 
! Отговори
Поручика преди 7 години
Снощи в Ансбах взрив. Пак сириец и пак жертви. На "мама" Меркел протежетата активно се "интегрират".
78
0
 
0
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
В името на справедливостта, сега трябва да вземат шофьорската книжка на амуджата, дето го е блъснал с колата си, а вероятно и осакатил. Тъй, че дюнерджията Фатих(той е бил собственик на дюнерджийницата до която беженеца е въртял сабя) да си търси добър адвокат, спукана му е работата
77
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много лесно могат да се оправят, но няма желание. Едни хора в бежави униформи за 1 седмица могат да оправят всеки брадат Али Баби и да разрешат проблема. Само желание трябва. Даже си имат материална база за същото : ) Готова от около 70 години.
76
0
 
18
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Има ли вече европейска държава която би прибрала бежанци. Има ли мазохисти.
75
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това отдавна е доказано. Илирите не са албанци. Доживях турчин да ме учи на историята на моят народ. :D Нито от история разбираш, нито от нищо друго. В главата ти е каша.
74
17
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Добре добре , остава и да го докажеш пред професионалните форуми . А между другото за сега официално илирите се смятат за най-старото население наБалканите сиреч албанците
73
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лъжеш като турчин. Българите (пеласгите) са единственото коренно население на Балканите, реално ние имаме изконно право върху почти целия Балкански полуостров. След нас идват гърците и славяните. Турците идвате много по-късно и сте били същите като днешните бежанци - варвари. Турците нямат право на никакви територии в Европа. Турците ги е страх да не си поискаме изконните територии до линията Мидия - Енос, защото имаме право.
72
15
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
114 Ако не знаеш езика и си мързелив не очаквай да се отнасят добре със теб .
71
11
 
2
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
111 Гърците имат право не само върху Константинопол . Все пак ние сме тези които сме дошли във Византия а не тя да е дошла в България . Аспарух се е настанил върху Имперските земи и е изградил държавата ни тук отсам Дунав.
70
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ердоган няма никакво право върху България. Гърците имат право върху Константинопол, това си е гръцки град. Така че първо върнете Цариград на гърците, а ние имаме право на линията Мидия - Енос. Нещата май отиват натам да си вземем териториите, които са си изконно български.
69
15
 
6
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
107 Руснаците били нормални . Защо тогава са развиваща се страна с тези ресурси Защо не са силно развита икономика . Знаеш ли че пазарната капитализация на публичните им компании е равна на тази на Финландия
68
10
 
3
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
Само не съм на ясно още, за вас Ердоган от добрите ли стана . Приготвихте ли червените фесове , поне и на любимият ви цвят го докарват.
67
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия има мигранти от Източна Европа, Китай, Тайланд, Виетнам. Да ги виждате постоянно на първа страница на новините? Как се получи така, че Европа, която можеше да избира, прие най-големите *** населявали някога планетата? Как е възможно европейците да нямат елементарно чувство за самосъхранение? Как е възможно да причиниш на децата и внуците си мюсюлманска инвазия?
66
8
 
1
 
! Отговори
SpaceX преди 7 години
103 Май Ердоган ще те изпревари и си готвят нов Тристранен пакт заедно с Иран Да ти е честито.
65
0
 
6
 
! Отговори
selajedin eyubi преди 7 години
До Анонимен92TO SEGA IMA LI GO ESSNOSHTI NE POVIARVAH NA OCHITE SI,ZAPADEN KANAL V DOKUMENTALEN FILMPRIZNA CHE V EVROPA NE SASHTESTVUVAT PRAVITELSTVA,SAMO MESTNI ADMINISTRACII.PODCHINENI NA SVETOVNIA FINANSOV ELIT I RAZBIRA SE FED.LEKA VI NOSHT
64
2
 
14
 
! Отговори
до Space X преди 7 години
Нещата май отиват натам с Руснаците пак да се обединим и де, що има мюсли бой, бой, бой и да ви изхвърлим извън Европа веднъж завинаги. мюслитата забъркахте цялата каша в Европа, най-черният ден на човечеството е, когато сте стъпили в Европа.
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да бе а ние пък може да кажем че имаме право исторически повече на Константинопол, половин Гърция, половин Румъния и Македония. Никой няма да разреши на турция да го направи това!
62
0
 
9
 
! Отговори
ХХХ преди 7 години
Да му бъде наложена най тежката мярка за неотклонение ......1 год условно !