Тръмп обеща: Строг контрол за французи, влизащи в САЩ

Франция сама си била виновна, че допуснала тероризъм
Обновена: 24 юли 2016 20:50 | 24 юли 2016 20:42,
43
Тръмп обеща: Строг контрол за французи, влизащи в САЩ
Снимка: архив, Ройтерс

Кандидатът на Републиканската партия за президент Доналд Тръмп заяви, че ако влезе в Белия дом, французите, чиято страна според него е напълно разядена от тероризма, ще са подложени на по-строги проверки преди да бъдат допуснати в САЩ, предаде Франс прес.

Милиардерът отговаряше на въпрос в интервю по NBC за евентуално разширяване на предложението му за ограничаване на достъпа в САЩ за граждани на страни, "застрашени от тероризма".

"В близките седмици ще оповестя списък на тези страни. Имаме проблеми с Германия и с Франция", две страни, където този месец бяха извършени нападения, за които пое отговорност "Ислямска държава", каза Тръмп.

При коментар на интервюиращия журналист, който спомена страни като Франция, "изложени на опасност от тероризма", бизнесменът каза: "Точно така си е."

"И знаете ли защо? Те са си виновни, защото позволиха на някои хора да дойдат на тяхна територия", добави той.
Тръмп редовно призовава гражданите от рискови страни да бъдат подлагани на по-щателни проверки. Той бе остро критикуван, включително от свои съпартийци, за предложението си да се забрани на мюсюлманите от цял свят да идват в САЩ. "Помнете едно. Конституцията ни е прекрасна. Тя обаче не ни дава правото да се самоубиваме, нали така?", каза Тръмп.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудесно, тотална забрана за американци да влизат в Европа- не може на убийци от Далас, Тексас и на всичките им изперкали психокравари да се дава виза! Чиба!
10
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп това е найдобре не само за САЩ, но и за ЕС! Не дай боже да седне Киллера Клинтон в белият дом, тогава е край на земята, защото веднага започне войната.
9
5
 
26
 
! Отговори
6 преди 7 години
Браво Тръмп !!!
8
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха!Разсмя ме Тръмп!Взе да говори почти като източноевропеец!Ха-ха!
7
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
разбирам го, явно е гледал европейското по футбол. Не че съм расист, но масовите коментари за френския отбор бяха бъдещия облик на Европа!
6
6
 
58
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Въпреки, че съм Френски гражданин от българско потекло по бащина линия, съм съгласен със Тръмп !1. Във Франция живеят към 10 млн мусулмани, главно Алжирци, Мароканци, Тунизийци, а и Африканци.2. Преди 20тина години се реши че родените във Франция са френски граждани. Но те са Французи само по документи, мразят Франция и Французите но се ползват от всички блага и помощи.И пътуват с френски документи3. Ето за тях говори Тръмп
5
11
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп ако седне в белия дом , ще паднат визите за Българите.
4
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брато аз съм ***.но реално Канада ме кефи повече
3
7
 
33
 
! Отговори
bjjnnm преди 7 години
Viva Trump
2
4
 
42
 
! Отговори
незабавно преди 7 години
ВИЗИ ЗА ФРАНЦУЗИ И ШВАБИ!!!
1
10
 
35
 
! Отговори
Тото преди 7 години
Vote for Trump.