Русия укрепва югозападния си фланг заради НАТО

Шойгу: От 2013 г. формирахме 4 дивизии, 9 бригади и 22 полка
27 юли 2016 20:51, Красимир Ангелов
137
Русия укрепва югозападния си фланг заради НАТО
Сергей Шойгу. Снимка: Reuters

Русия укрепва югозападния си фланг, заради засиленото присъствие на НАТО край границите си и все така нестабилната обстановка в съседна Украйна, заяви руският министър на отбраната Сергей Шойгу, цитиран от Ройтерс.

"Руското министерство на отбраната предприема адекватни мерки за реагиране във връзка с изострянето на военно-политическата обстановка на югозападния фланг в резултат на засиленото военно присъствие на НАТО в Източна Европа, ситуацията в Украйна и дейността на международни терористични групировки, включително в Северен Кавказ", каза Шойгу, цитиран от агенция Интерфакс, на заседание в министерството.

"От 2013 г. насам формирахме 4 дивизии, 9 бригади и 22 полка, включително 2 ракетни бригади, въоръжени с ракетни комплекси "Искандер", което ни позволи да увеличим огневата си мощ за унищожаването на потенциален противник", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
28
 
! Отговори
Хипотеза преди 7 години
НАТО струпва войски на Руската граница и безумците се радват. Колко тъжни и жалки същества сте. Не разбира про ста ка че Русия жива няма да се предаде на еврейска кравария и ако Русия пада то незнам колко от кравефермата ще остане цяла но за съжаление знам че от нас нищо няма да остане. Продължавай да се радваш мало умнико и по една ракийца *** си изпий за да ти се стопли празната тиква. Аз за вас не ме е грижа но много наш народ ще си отиде заради исча дия като вас.
33
3
 
20
 
! Отговори
Хипотеза преди 7 години
НАТО струпва войски на Руската граница и безумците се радват. Колко тъжни и жалки същества сте. Не разбира про ста ка че Русия жива няма да се предаде на еврейска кравария и ако Русия пада то незнам колко от кравефермата ще остане цяла но за съжаление знам че от нас нищо няма да остане. Продължавай да се радваш *** и по една ракийца *** си изпий за да ти се стопли празната тиква. Аз за вас не ме е грижа но много наш народ ще си отиде заради исча дия като вас.
32
1
 
14
 
! Отговори
Буня преди 7 години
До Анонимен 45"45 Дзифт колко руснаци пътуват зад граница"Оди ги преброй в Турция ... а по света!!А ти *** ходил ли си???
31
1
 
3
 
! Отговори
Дриши преди 7 години
До Анонимен 50Що си сам бе посирко ....
30
0
 
20
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Ей, няма угаждане на *** и други подобни. Човека открито обявява какво има на южния фланг да се знае. Нали ги обвиняваха, че крият войските си. Сега казват, за да не би някой да прави грешни сметки и настъпи мотиката, и то без каска.
29
1
 
23
 
! Отговори
Малийййй преди 7 години
Доналд Тръмп заяви, че ако бъде избран за президент на САЩ може да признае Крим за част от Руската федерация и да свали санкциите към Москва.По време на пресконференция Тръмп заяви, че Путин "говори много лоши неща", но въпреки това би желал да подобри отношенията на САЩ и Русия. "Веднъж Путин даже употреби дума с Н.... Бях шокиран", каза милардерът. "Путин не изпитва никакво уважение към Хилари и Обама, но мисля, че мен ме уважава", отсече Тръмп.Сега САЩ има лоши отношения с Русия, аз искам да имаме добри, заяви Тръмп.
28
25
 
2
 
! Отговори
подпорна точка преди 7 години
Идат избори в Русия и некадърника Путин трябва да се оправдава за провала си като обвинява външните сили -НАТО,САЩ,ЕС....Русия ако няма враг няма да съществува...ха..ха ще го ударят на пиене алкохолиците и уруспиите -рускини ептен ще са разуздят..ха.ха
27
28
 
2
 
! Отговори
Ха- ха- ха преди 7 години
Русия оправдава свръх милитаризацията си с НАТО!!?? Срещу символичното разполагане на 4000 натовски войници в 4 държави Русия разгръща над 50 000 солдати и ядрени ракети!!!
26
28
 
4
 
! Отговори
НАТО преди 7 години
4 дивизий от по 3000 руски въшлювци умрехме от страх бе пожарникарска чукча
25
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
45 Дзифт колко руснаци пътуват зад граница
24
4
 
21
 
! Отговори
РОССИЯ преди 7 години
До Анонимен.абе гладнико гледай че европа се бори за рус тур българските-американски гей са и гладни в бг. руснаците завладяха света с туризма а ти казваш че са гладни и изостанали мозъка ти е изостанал като тия терористи които се самоубиват за американски долари.за да живеят богато и да попадат в рая
23
29
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като му гледам пиянската мутра на този уралопитек на снимката, никак не е чудно, че ракетите дето ги изстреляха към Сирия, паднаха в Иран.
22
36
 
3
 
! Отговори
ой ой преди 7 години
От тия алкохолици освен да дрънкат оръжия за друго не стават.
21
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
37 Имаш предвид че за НАТО това ще е битка с тероризма
20
3
 
49
 
! Отговори
битка с тероризма преди 7 години
Ако Русия нападне НАТО, това няма да бъде война, а ще бъде битка с тероризма.
19
34
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Мечката като тръгне след нея нищо не остава ***."Само дето мечкарят отвъд океана от време на време й подръпва синджира. Цените на петрола, инфлацийка, обедняване, ембарго, технологично изоставане...Та мечката напоследък здравата изгладня и се проскуба.
18
1
 
34
 
! Отговори
дърт вампир преди 7 години
отпорено общество търси нови ***, че старите само глупости дрънкат.плащаме с чипс, бири и ваучери за хамбургер с картофки.
17
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мечката като тръгне след нея нищо не остава ***.
16
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След подобни изказвания на Шойгу в нато се наблюдава рязко увеличение на потреблението на памперси и тоалетна хартия както и на лекарствата срещу стомашно-чревни разстройства.
15
2
 
5
 
! Отговори
ОРИЕНТАЦИЯ преди 7 години
Това е Блъф , малко хора може да се ориентират в посоките на Света .Даже *САЩ* специалистите не могат .Погледнете картата на Света , Югозапад е ????И Руснаците са прави , от там ще нападнат Терористите .