Плевнелиев застана до семейство Обама

Президентът ни е на работно посещение в САЩ
Обновена: 22 сеп 2016 23:01 | 22 сеп 2016 22:45, Петя Славова
171
Плевнелиев застана до семейство Обама
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев все още се намира на работно посещение в САЩ. Държавният глава участва в 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Дебатът се провежда под надслов "Целите на устойчивото развитие – всеобщ тласък за преобразуването на нашия свят".

По време на събранието се обсъжат основните предизвикателства пред международната общност, свързани с увеличаването на миграционните и бежанските потоци, противодействието и предотвратяването на тероризма и насилствения екстремизъм, справяне с кризата в Сирия и други регионални кризи и конфликти.

Плевнелиев успя да си направи и снимка с Мишел и Барак Обама.

От трибуната на Общото събрание на ООН президентът Росен Плевнелиев заяви, че светът не може и не трябва да приема тероризма и екстремизма за "новото нормално", съобщава БНТ. В последното си изказване пред световната организация в качеството си на държавен глава Плевнелиев призова за колективни усилия в управлението на миграционните потоци и за укрепване на международното сътрудничество с цел по-добра защита и подпомагане на бежанците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
29
 
! Отговори
nina преди 7 години
Снимка на отиващите си от политиката президенти! Правилно пише по-долу "ще се разлее"! Сигурна съм, че тази снимка ще бъде увеличена и ще бъде закачена в спалнята на продажната българска душица!
75
5
 
34
 
! Отговори
Некъф луд преди 7 години
Да идват изборите че да го махаме тоя ***. Повръща ми се като го гледам
74
3
 
25
 
! Отговори
ххх преди 7 години
До KkkКакво му е читавото? Че беше държанка на Борисов? Че му служеше за шутче, което да дрънка със звънчета, колко сме евроатлантически и да приспива евентуалните критики от Брюксел и Вашингтон?
73
33
 
7
 
! Отговори
Kkk преди 7 години
Един от най читавите политици които сме имали за последните 26 години, и закономерно ще бъде оплют от предателите на България
72
3
 
8
 
! Отговори
до 98 Професор преди 7 години
Професоре вие сте пенсионер и денят ви сутрин пред компютърът започва с чаша люта ракия. Не бързайте като отпивате за да не се забъкнете.
71
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Софиянец от Раковска- такава улица в град София няма.
70
3
 
22
 
! Отговори
ххх преди 7 години
До ПрофесорК'во му беше най-доброто? Че беше политическа секс-кукла на конци на Борисов?
69
1
 
23
 
! Отговори
Чехлю от Дондуков преди 7 години
Ауу, страпонът се е включил
68
1
 
33
 
! Отговори
българофил преди 7 години
Този е срам за България.
67
1
 
10
 
! Отговори
ххх преди 7 години
До СТРАНДЖАТА"Спомня ли си някой, агент Гоцю за два мандата - колко пъти пресече Западната граница... -"Не съм ги броил, но и той има снимки с Буш от Вашингтон. Е, не толкова дебилни като по-горе.
66
1
 
16
 
! Отговори
до 88 NewYorker преди 7 години
Бре много рано сте се надрусал ?. Това сигурно е част от евроатлантическите ценности.
65
1
 
21
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Ха ха хаа.... Тоя,кво да му коментирам.Нямам ввче думи ха ха хааа..Поканили си Обозян,клоун за рожденния ден на децата да ги забавлява хахааа....Нещо като коледна пуйка,но много по кухо!Ха ха хааааХахаааа... Пу...ка!!!
64
0
 
10
 
! Отговори
Овце преди 7 години
седесарски. Замислете се с овчите си, вече посивяли главици, ако Плевнелиев наистина и защитаваше националния интерес от Русия - щеше ли безропотно да мълчи пред Бойко и гък да не каже за "Нощните вълци"? Щеше ли да се извинява като ученичка, че нямало да правим черноморска флота с Румъния? Да подмине Борисов, който обясняваше, че "Русия много ще ни се обиди" и "Аз искам яхти в морето, не бойни кораби"? Плевнелиев беше просто смокинов лист ББ си крие срамотиите пред Запада, тва е. Честито.
63
2
 
23
 
! Отговори
мое мнение преди 7 години
Весел шут! И престъпник!
62
20
 
1
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
Дерзайте Г-н Президент! Свободна България е с Вас! (колкото до русофилите - Робът си оставва РОБ). Благодаря Ви, от името на народа с 1300-та годишна история, а не някакви съмнителни азиатци, на които и книга и меч и царски символи сме дали ....
61
22
 
1
 
! Отговори
софианец от Раковска преди 7 години
благодарим Ви Г-н Президент, доказахте, че само Вие и Стамболов, сте от малцината дойстойни дипломати на независима Р. България! Дерзайте ... и не обръщайте внимание на хората "отдали се под наем пред чужда дЕржава"! Благодарим Ви!
60
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И двамата на картинката са от отбора на Путин!И двамата,вероятно срещу заплащане- ако не е от природно дадена простотия- активно "разглобяват" икономиките на собствените си държави и унищожават населението им!Но... това е положението!Какво ли не правят парите!Както е при сем.Клинтън- Елцин им дал 300 млрд долара- защо да не разрушат държавата си?Поискаха от тях- и маймуни назначиха - за главнокомандващ щаба на армиите и президент на страната!И не само във ФАЩ, но и в страните от ЕС!
59
1
 
18
 
! Отговори
hans преди 7 години
Ha ha ha basi smeshnika
58
2
 
20
 
! Отговори
Бившaтa съпругa преди 7 години
Тоя о л и г о ф р е н,мястото му е в лудницa !И кaто мъж е голa водa,зaтовa му теглих шутa.
57
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жалък ***. Срамувам се че Мутрата сложи този клоун за президент. Какво ли си мислят хората по света за нас...