Плевнелиев застана до семейство Обама

Президентът ни е на работно посещение в САЩ
Обновена: 22 сеп 2016 23:01 | 22 сеп 2016 22:45, Петя Славова
171
Плевнелиев застана до семейство Обама
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев все още се намира на работно посещение в САЩ. Държавният глава участва в 71-ата сесия на Общото събрание на ООН.

Дебатът се провежда под надслов "Целите на устойчивото развитие – всеобщ тласък за преобразуването на нашия свят".

По време на събранието се обсъжат основните предизвикателства пред международната общност, свързани с увеличаването на миграционните и бежанските потоци, противодействието и предотвратяването на тероризма и насилствения екстремизъм, справяне с кризата в Сирия и други регионални кризи и конфликти.

Плевнелиев успя да си направи и снимка с Мишел и Барак Обама.

От трибуната на Общото събрание на ООН президентът Росен Плевнелиев заяви, че светът не може и не трябва да приема тероризма и екстремизма за "новото нормално", съобщава БНТ. В последното си изказване пред световната организация в качеството си на държавен глава Плевнелиев призова за колективни усилия в управлението на миграционните потоци и за укрепване на международното сътрудничество с цел по-добра защита и подпомагане на бежанците.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евала Роско. Газ пикаят съветофилите.
55
2
 
29
 
! Отговори
USA преди 7 години
Уважете детската мечта на комсомолският секретар на ЦК на БКП Расим Плевнелиооглу. Той е изпускан като малък на главата си в родилният дом и още като го извадили лекарите възкликнали Я, Хибдид!
54
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гожу Парванов за 10 години никъде не се снима, с никой не говори,дори Путин лично не го е приемал,камо ли да стават на крака да му пляскат или да се снима с американски президент. Май в Узбекистан ходи....
53
2
 
27
 
! Отговори
Варна преди 7 години
Нашия ми прилича на фен който се е добрал до черните и е изключително щастлив.
52
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакам с нетърпение да почна да чета коментарите!
51
2
 
18
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Това а е интервю за новата му работа. Подпечатаха му книжката.
50
5
 
40
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Абсолютно мекотело е нашия.Най-слабия ръководител в историята *** България, напълно неможещ,незнаещ, комичен, неадекватен, хилещ се човечец.Аз продължавам да не вярвам че този ми е презедент, продължавам да мисля че е някаква шега. Дори тази снимка ми се струва като колаж.
49
4
 
31
 
! Отговори
Спартак преди 7 години
Само не разбрах въпрост на чест и гордост ли е да се снимаш с Обама и жена му? Или е някакво колосално лично постижение? Или височайша милост и великодушие от тяхна страна? Всеки който разсъждава така не става и за метач в детска градина, камо ли за държавен глава. Аз съм един най-обикновен и нормален човек и считам че за семейство Обама е въпрос на чест да се снимат с мен, ако им позволя, разбира се, а не аз с тях.
48
3
 
26
 
! Отговори
duhku4e преди 7 години
ХА,събрали се две МАЙмуни БЕЗРАБОТНИ.......
47
4
 
23
 
! Отговори
ПлевноОбам преди 7 години
Ама как няма да застане! Той всичко е готов да направи ама жалко е, че Баракчо си отива обратно в чичо Томовата му колиба.....
46
4
 
23
 
! Отговори
Пинокио се разработи преди 7 години
Пинокио се разработи точно на националния ни празник? Защото ще го запомним само с разходките му за частни посещения, свързани с олимпийски игри, световни първенства и други спортни прояви и уреждане на лични проблеми. Найинтересен беше, когато отиде в Австрия, но с никой политик не можа да се срещне, а се срещна със Стефан Шишковиц от управителния съвет на ЕВН. Затова сега неслучайно племенникът му работи в ЕВН Електроразпределение Пловдив.
45
56
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПлевнелиев е достоен български президент-никога на колене пред Русия,както комунистите от БСП-повече от 60 години.Затова ни се присмиват,че ще ни купят,защото имат пета колона в БГ-от продажници.
44
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринПокрай неграмотния Първанов-Гоце,който не знае английски,семейстмо Обама едва ли биха застанали,камо ли за снимка.
43
5
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и ще бъде запомнен - като подлизурко, служещ на друга държава, а не на България.
42
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плевнелиев, шут продажен, Народен Съд за тебе и бесило, негроамериканска подлогамръсна!
41
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На Плевнята усмивката е малко пресилена, все едно току-що са му казали секунди преди да ги снимат, че хубава службица в САЩ или в НАТО каквато са му обещавали от доста време ще види през крив макарон...
40
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше снимка с ПутинИзражението на Ч ерния.т ш.и.бекЩеше да е много по различно на Плевналиев същоЩяха да гледът пак като НатровениТия Ц.ио.ниски сви.нки
39
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сигурно Утре ще я Тиражирът в Руската Преса За да се разбере хубаво кой Управлява в БългарияАман от П.одл.зурковциЗа това България е в това плачевно състояние
38
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама мъже и половина.
37
6
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даже и на Марс с Скафадър да го видя тояПак немога го взе на СериозноТе за туй и му се хилят от двете страниЩото е к.л.оун;)