Филипинският Хитлер зове: Да избием наркоманите!

Родриго Дутерте иска да изтреби милионите пристрастени в страната
30 сеп 2016 09:52,
104
Филипинският Хитлер зове: Да избием наркоманите!
Снимка: Reuters

Президентът на Филипините Родриго Дутерте изглежда се свързва с нацисткия лидер Адолф Хитлер в петък и заяви, че ще бъде "щастлив" да ликвидира три милиона потребители и разпространители на наркотици в страната, предава Reuters и "Фокус".

Още по темата

В несвързана реч при пристигането си във Виетнам, Дутерте заяви пред репортери, че е представян като "някой братовчед на Хитлер" от критиците си.

Отбелязвайки, че Хитлер е убил милиони евреи, Дутерте заяви: "Има три милиона пристрастени към наркотиците (във Филипините). Бих бил щастлив да ги изтребя".

"Ако Германия е имала Хитлер, Филипините ще имат…", заяви той, правейки пауза и посочвайки към себе си.

"Познавате моите жертви. Бих искал всички да са престъпници, за да приключи проблема за моята страна и да се спаси следващото поколение от гибел", добави той.

Дутерте спечели общите избори през май, след като обеща да сложи край на наркотиците и корупцията във Филипините, където живеят 100 млн. души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Що? преди 7 години
В България ако стане такава чистка, 60% от младите на възраст 14-24 ще бъдат избити. Тъжното е, че те така или иначе не са много...
61
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
До славянинГлупости не говорете. Това са глупости. България трябва да върви към толерантност.
60
2
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Заради такива безумци, побъркани типове светът е в това положение. Втората световна война отдавна е преодоляна. Не може такъв човек да е президент на една нация.
59
2
 
6
 
! Отговори
славянин преди 7 години
Дано и в България да се появи такъв ''Хитлер''!
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел предлага убежище на всякакви индивиди, за които получи нареждане от САЩ. Наркомани, баба Меркел ви чака...в Дахау.
57
2
 
6
 
! Отговори
Някой преди 7 години
Предлагам като му свърши мандата, да го извикаме и в България. Само той ще ни избави децата от тази сан.
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
а геноцида срещу българите от крадливи и корумпирани политици ????
55
1
 
20
 
! Отговори
СС преди 7 години
Човекът подхвана борба с наркотиците, корупцията и престъпността и веднага го сравниха с Хитлер?!Значи повече такива "диктатори" трябват на този свят!
54
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът прросто реши да поведе реална и безкомпромисна битка срещу нарко-бизнеса в страната си и беше наречен от световните медии Хитлер!Знаейки кой контролира и стои зад така наречените "глобални медийни ресурси" се досещаме и кой контролира трафика на наркотици и наркобизнеса в световен мащабИ какво въобще е общото между борбата с наркобизнеса и социал-национализма???Кокто се казва - "Де го чукаш - де се пука!"
53
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този "любим и умен" президент, само за няколко месеца, до там я е докарал с финансиите, че вече е почнал да продава земя на Китай или да я дава под наем за 120 години (!?).
52
2
 
6
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Лелеееее . Колко ли народ ще обеднее. Клапанчето ще спре да пуска
51
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът няма проблем с наркотиците, човекът има проблем с липсата на образование, с алчността, егоизмът, ниското ниво на съзнание, слабата информираност, ниският стандарт на живот, мизерията, разделенията, илюзиите нямащи нищо общо с обективната реалност на космоса, манипулациите на правителствата и лъжите покрай това които да поддържат илюзията, с липсата на мъдрост, разбиране, състрадателност, човекът има проблем с егото си, не с наркотиците, те са последствие, резултат.
50
2
 
24
 
! Отговори
РОШКОКАПУТА преди 7 години
НАЙ-ПЕЧЕЛИВШИЯТ БИЗНЕС ЗА САЩ, СЛЕД ОРЪЖЕЙНИЯ, СА НАРКОТИЦИТЕ, КОКАИН ОТ МЕКСИКО И ЛАТИНСКА АМЕРИКА И ХЕРОИН ОТ АФГАНИСТАН! САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ НАРКО-ДИЛЪР В СВЕТА, КАТО НЯМАТ ПРОБЛЕМ ДА ТРОВЯТ НАЙ-ВЕЧЕ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД ЗАРАДИ ПЕЧАЛБИТЕ!
49
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е лесно да си ***, като си *** създаваш мн проблеми с начина си на мислене и действане, не осъзнаваш последствията, не виждаш рационално решаване на проблема, и всеки опит да решиш тези проблеми от простото ниво на съзнание на което си в момента води до създаването на нови проблеми, последствия, цикълът няма край, религиозните му викат карма, то си е *** физичен закон :D
48
0
 
27
 
! Отговори
Таня преди 7 години
" по-добре дете наркоман, отколкото дете в гробищата. " - егати глупостта. Ами кажи го това на застреляните баба и майка от наркоманчето в София дето го издирваха
47
8
 
29
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Господин Родриго Дутерте ако се кандидатира за президент на България в предстоящите избори,с удоволствие ще гласувам за него !
46
0
 
15
 
! Отговори
до 71 Shopp преди 7 години
Наркоманите за нормални ли ги имаш ?.
45
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Приятен човек, но никой няма допусне унищожаването на наркомафията. Най-малко в бивша колония на САЩ.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ShoppЕ, те и ловджиите, убиват за удоволствие, пък казват, че отстрелват вреден дивеч! То гъмжи от вредни сърни, зайчета, пъдпъдъци, яребици... Така че, трудно е да отделиш доброто от злoто. Но не наричаш ловджиите "гoвeда", нали?
43
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По добре един убит невинен от колкото стотици пуснати навън който започват да продават пак до гроб