Руски ракети-носители излитат!

Космическите войски на Русия празнуват днес
4 окт 2016 13:22, Елка Василева
176
Руски ракети-носители излитат!
Кадър: YouTube

Министерството на отбраната на Русия публикува в YouTube канала си поздравително видео, посветено на Деня на космическите войски.

В записа са показани стартовете на ракети-носители "Ангара-1.2ПП", "Ангара-А5" и "Союз-2".

Денят на космическите войски се отбелязва на датата на изстрелване на първия изкуствен спътник на Земята от космодрума "Бойконур" /4 октомври 1957 г./, припомня Лента.ру.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
3
 
! Отговори
Плевенлиев.... преди 7 години
До Анонимен 99.....това е поpнография от висша категория!
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 102Обикновена БГ завист,нали
81
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Русия е векове преди другите страни. Никоя от тях няма космически войски единствено Русия има космически войски. А Путин е сюприм командер на спейс войските. Колко яко! Да живее джуджето! Да живее Раша!
80
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руски космически войски?!? Ха-ха-ха това е поpнография от висша категория.
79
5
 
20
 
! Отговори
Белагуев преди 7 години
САЩ си имат Холивуд и не им трябват космически войски.
78
4
 
3
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До 90Спускаема станция не междупланетна станция Спускаемите станции са част от Венера 9 и 10 Междупланетни станции/кораби
77
7
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 7 години
Само че руснаците изпращат 8 станции до Венера, докато успеят да получат панорамни снимки и данни за състава на планетата. Всяка една е имала принос към изучаването и. Понеже Венера е обгърната с облаци, нищо не може да се види от орбита около нея. Това са недостижими постижения, които няма нужда да се подиграваш с руските учени и конструктори. Защото ако не бяха те, за Венера щеше да се знае колкото е научил Галилей.
76
3
 
6
 
! Отговори
До 80 преди 7 години
До БобиПак лъжеш - Контакта с "Венера 1" е загубен седмица след изстрелването. Системата за управление на "Венера 2" спира да функционира преди приближаването на планетата. "Венера" 1, 2 и 3 не предават абсолютно никакви данни за планетата - само за космическото и близкото планетно пространство до Венера.
75
1
 
5
 
! Отговори
. преди 7 години
Космодрума "БОйконур" ?!?!?!Вие... сериозно ли ?
74
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До сминдух енд чесънИ какво носят руските ракети -носители?Руските ракети-носители носят американски астронавти към МКС, защото иначе няма как да стигнат до там.
73
5
 
7
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До сминдух енд чесънКато почнем Военни спътници, тестват оръжия и военни системи да продължим със СССР/Руски и половината международни изследователски междупланетни мисии, Зареждат МКС и извеждат разни комерсиални спътници от всякакъв род и вид - такива ми ти работи
72
4
 
2
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Боби 82Повярвах ти ама на 1000%Стига бе двете кацнали станции не само че не са успели да свършат всичко което се е очаквало от тях но и доста бързо са заглъхнали което означава че условията са по-жестоки от колкото са си мислели хората.
71
7
 
5
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Жената на пияния мужик Степанич успешно излетя през прозореца на дачата, а на масата му се приземи бутилка "Тройной одеколон".
70
6
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
И какво носят руските ракети -носители?
69
0
 
5
 
! Отговори
матросчо преди 7 години
Мъжки, скоро ли и американците ще ни включат в космическата индустрия или за нас Мариците, а за лаборантите, мангизите.....
68
4
 
5
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 76НЕ СЕ ПРАВИ НА ПО-*** ОТ КОЛКОТО СИ!!!На Венера са кацали само Венера1 и 2 автоматични станциин СССР в УНИКАЛНАТА атмосфера са издържали да предават данни едната 15 мин втората мисля 17 мин. Каква представа са имали хората за Венера прочети книгите на Азък Азимов от 50 години на миналия век за героя Лъки Стар и до сега се водят фантастика макар че нямат НИЩО ОБЩО С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТТА.
67
3
 
2
 
! Отговори
Кога преди 7 години
Кога нашите омотанимедии ще споделят новини като тази с народа си?https://rt/news/361553-russia-civil-defense-drill/
66
5
 
4
 
! Отговори
до 76 преди 7 години
Автоматична станция е кацала на Венера. Венера 2. Първата издържа само 50 минути, преди да се повреди от ужасните условия, но е предала сигнал. Това са постижения, не като филмите на Наса за кацането на Луната. Където дори и цветът на лунната повърхност не знаят какъв е. Навсякъде го дават сив, а той е червеникаво кафяв. Ама първи:-)
65
8
 
6
 
! Отговори
спутник преди 7 години
въй въй космически войски брей конят ми цвили от смях
64
7
 
13
 
! Отговори
Боби преди 7 години
До Анонимен 69Реално 2/3 от пусковете на ракети са за военни цели. Няма значение дали са САЩ, РФ, Китай, Индия или Европа(това са основните играчи). Така че сори но НАСА е разработила повече военни технологии от колкото научни такива - това също важи и за СССР. Е поне Рашките си признават директно ВКС(въздушно Космически Войски) САЩ все още ползват изтърканите прикрития от миналото ...