Родителите на Мария отрекоха да я продават в eBay

Полицията в Германия разследва трафик на хора
Обновена: 17 окт 2016 15:27 | 14 окт 2016 20:55, Веселина Йорданова
14
Родителите на Мария отрекоха да я продават в eBay
Снимка: eBay
Родителите на новороденото момиченце, което бе взето от социалните служби, след като в интернет бе публикувана обява за продажба на дете, отричат да са замесени в схемата. Това съобщи днес полицията в германския град Дуйсбург, цитирана от ДПА.
Още по темата
Роденото преди 40 дни момиченце е било предадено на социалните служби при обиск в дома на семейството в западногерманския град в сряда.
 
Полицията съобщи, че е сигурна, че именно това е бебето, което било обявено за продажба в "И-бей" на цена от 5000 евро късно във вторник. В обявата беше посочено, че името му е Мария.
 
Полицията е започнала разследване за вероятен трафик на хора и се опитва да установи кой стои зад публикуването на обявата и дали тя е сериозна. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може би за 20-30 евро ще се прежали някой.За 5000... На тоя свят има милиарди деца.Само микробите са повече.Без майтап.А да и насекомите.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има, ама друг път.Руски граждани има в Русия, не в Дуйсбург. А в Дуйсбург се пита дали вече има германци освен "български граждани"...
7
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 3 В ТОЗИ ГРАД ИМА ГОЛЯМ % РУСКО ГОВОРЯЩИ,КОИТО СЪЩО СА НА СОЦИАЛНИ ГРИЖИ. ОБИКНОВЕНО ПЕНСИОНЕРИ НО С ПЕНСИИКА ОТ РУСИЯ И ДРУГОТО ОТ ГЕРМАНИЯ. ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО КУЛТУРАТА ОСОБЕНО ЖЕНИТЕ.. АЛЧНИ И МЪРЗЕЛИВИ.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега разбрахте ли бyдaли, защо ни размахваха "демократите от Европа" пръст, че не ги интегрираме?Размахваха ни пръст, защото не искаха тази пепел да залее и техните чисти и уредени къщички.Нали не сте забравили с каква любов към "българските граждани" изринаха всички им катyни, само и само да ни ги върнат. Нека стоят при тях и те да си ги интегрират, щом толкова разбират от интеграция.
5
0
 
24
 
! Отговори
До 3 преди 7 години
На арабските "гости" не просто ще плащат, а ще плащат с пари от еврофондовете, тоест с НАШИ пари, които внасяме там ежегодно, като задължителни вноски. А нашите си екзотични индивиди ще ни ги връщат, за да си ги хрантутим ние така, както сме ги свикнали още от раждането им.Изходът? Да направим Орбан шеф на целия Европейски съюз, друг изход не виждам!
4
0
 
8
 
! Отговори
Задача преди 7 години
Ако върнат обратно в Бг тези родители и непродадената им щерка, от хазната ще започне изплащане на майчински, детски и други помощи. Стане ли на 11 г. тази Мария, родителите й все пак ще я продадат - за булка. И ще започне ново плащане с парите от нашите данъци, за децата, които тя ще започне да ражда от 12-13-годишна.С други думи, нейните родители ще вземат пари за нея, макар и след време.Колко пари обаче ще платим ние заради това, че не я продадоха сега тихомълком, а я обявиха по интернет?
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно за ради тези "български гаждани" кметът на Дуйсбург се издъни с изказването, че предпочита арабски търтеи вместо българи. Точно заради такива "граждани на ЕС", на всички граждани на ЕС, които останат без работа ще бъдат изпратени след две седмици в родната си страна. (След като поискат помощи де.) Но не разбирам защо на арабските търтеи ще продължават да се изплащат помощи? Това не е ли расова дискриминация? Добре дошли за ислямистите и чао за християните?
2
3
 
11
 
! Отговори
До "Да доуточни преди 7 години
Ами нали тези наши "граждани", докато живеят в България, остават с впечатлението, че са особено ценни. Нали и държавата, и БХК, и разни чужди институции се грижат за правата и привилегиите им?Затова са решили, че създаденото от тях нещо, струва пари!Ние пък няма защо да се радваме на факта, че са се намесили германските власти. Сега ако ги екстрадират, ще трябва ние да храним непродадената стока, след 12-13 г. ще храним и децата, които тя ще започне да ражда!
1
1
 
22
 
! Отговори
Да уточним преди 7 години
В Дуйсбург... ЯсноТо в там има повече "български граждани", отколкото българи, а Мария и родителите й НЕ са българи, а "български граждани".