Руснаците си искат Путин! 63% са да остане президент

Данните бележат връх в подкрепата за руския президент
16 ное 2016 08:20,
105
Руснаците си искат Путин! 63% са да остане президент
Снимка: архив Reuters

Проучване на центъра за изследване на общественото мнение "Левада" показва, че две трети от гражданите на Руската федерация искат четвърти президентски мандат за Владимир Путин, съобщава вестник "Известия".

Общо 63% от участвалите в анкетата са подкрепили оставането на Путин на държавническия пост в Кремъл и след 2018 г. Данните бележат връх в подкрепата за руския президент, считано за периода от 2012 г. насам, отбелязва "Фокус".

От друга страна процентът на тези, които не подкрепят идеята Путин да остане начело на държавата за още един мандат за последните четири години е паднал от 40% до 19%.

При това само 26% от респондентите вярват, че до 2018 г. в Русия може да се появи нов лидер, способен да замени настоящия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
2
 
! Отговори
ivailo1403 преди 7 години
Лоша новина за еврогейците...
64
1
 
1
 
! Отговори
Кики преди 7 години
До номер 88Пишеш неща, които всеки знае.Това, което си написал няма отношение към предишния ми коментар. Дезертьори има във всяка война, при всеки народ!
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КикиГовориш така все едно път ти си бил на фронта на Втората световна. Брей, не знаех, че и в старческите домове имат интернет. А и вземи прочети на какво се дължи прочутата "руска храброст" по време на войната. Дезертьорите са ги разстрелвали на място, да не говорим, че а си дезертирал, а тайната полиция се е "погрижила" за семейството ти. При това положение нямаш избор, на фронта поне има шанс да оцелееш. А иначе и ти и семейството ти сте мъртви.
62
3
 
1
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Тук е пълно с американци! Излезе ми мазол на пръста да слагам минуси. А този, номер 73, който казва на черното - бяло е бил за първа линия през ВСВ, та да види как се печели свободата с която живее жалката му душа!
61
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 80Тя може и 100 пъти да се кандидатира, ама германците ако искат ще я отсвирят.Докато Путин не можеш и с топ да го помръднеш, без значение какво мислят хората.Това е разликата между диктатора, който си остава такъв до живот и свободно избираните политици.
60
3
 
8
 
! Отговори
Иван от Русия преди 7 години
Това е нормално.Руснаците искат Путин.Българи искат Радев.
59
0
 
4
 
! Отговори
Чоко преди 7 години
Това по сочиологическо проуване ли е ? Щото в България, САЩ и Великобритания ги видяхме колкот струват социологическите проучвания.
58
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 79А какво ще кажеш за Меркел? Нали и тя ще се кандидатира за 4 път.Или за нея маже но за друг е недемократично.*** си е винаги ***.
57
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия хора векове наред са били крепостни и са свикнали да ги третират като роби. Нормално е да си искат господаря, защото без него просто няма да знаят какво да правят. Та в Русия винаги ще има диктатори, просто защото без тях са загубени. Дали ще е Путин, дали ще е някой друг те си искат диктатор.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само 63%? Изостава! Едно време подкрепата за Бай Тошо беше 99,9%, а Ким е със 110! :))
55
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше Путин, досега хамериканците десет пъти да бяха разбили Русия. Изключителен политик и патриот. Ако всички бяха като него, светът щеше да е по-добро място за живеене.
54
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
с аз искам да остане на него разчитам ако нещо ердоган се обърканяма на кого друг да разчитам
53
0
 
3
 
! Отговори
истината за Русия и преди 7 години
Потърсете в Youtube:Выступление Александра Невзорова в Лондонском клубе "Открытая Россия".
52
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДАНО ГИ ТРЪШНЕ ЧУМАТА ХОЛЕРАТА И МЕЧИЯ ГРИП НАСЕЛЕНИЕТО НА РУСИЯ ДА ИЗМРАТ ОТ ВСЯКАКВИ БОЛЕСТИ И ДА ИЗМРЪЗНАТ ОТ СТУД!!! ПРОКЛЕТО ДА Е ЦЯЛОТО ПЪЛНОЛЕТНО НАСЕЛЕНИЕ В РУСИЯ!!!!
51
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
РУСНАЦИТЕ СА СТРАХЛИВИ, БЕЗМОРАЛНИ И БЕЗСЪВЕСТНИ!!!КОГАТО ИДВА НАПОЛЕОН ТЕ БЯГАТ :DИЗТЛАСКАЛИ СА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ САМО, ЗАЩОТО СА ИМАЛИ ГОЛЯМ БРОЙ ПЛЮС ПОМОЩТА ОТ ТЕЗИ КОИТО СА ИСКАЛИ ДА СЕ ОСВОБОДЯТ!!!-------ПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СТАЛИН КАЗВА: НИЕ ГУБИМ 1 МИЛИОН ТЕ ГУБЯТ 1 МИЛИОН! НИЕ СМЕ ПОВЕЧЕ!!! С ДВЕ ДУМИ ЗАЛАГАЛ Е НА БРОЯ ИМ НЕ СА УМЕНИЯТА ИМ :D И РЕАЛНО ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СЕ ПЕЧЕЛИ ОТ САЩ ЗАРАДИ ЯДРЕНАТА БОМБА!
50
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА СЕ ОБЯВИ ЯСНО, ЧЕ ИЗБОРИТЕ ИМ ЗА ПАРЛАМЕНТ БЯХА ФАЛШИФИЦИРАНИ С НАД 50% :DРУСИЯ Е МЪРТВА ДЪРЖАВА ЗА ПРЕД ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ СВЕТА А РУСНАЦИТЕ СА НАЙ-НИЗВЕРГНАТИТЕ ВЪВ ЦЯЛ СВЯТ И НАПЪЛНО ПРОКЪЛНАТИ КАТО СЪУЧАСТНИЦИ НА КАСАПИНА ПУТИН ИЗБИВАЩ ХРИСТИЯНИТЕ МАСОВО В УКРАЙНА И ИЗБИВАЩ НАРОДА НА ЦЯЛА СИРИЯ!!!!НЯМА ПО- ДОЛНО НЕЩО ОТ ТОВА ДА КАЖЕ НЯКОЙ, ЧЕ Е РУСНАК В МОМЕНТА!
49
6
 
13
 
! Отговори
Баш преди 7 години
И 10ти мандат да изкара, ако го докара до тогава.Повече Путин, по-малко Русия.Поздравления за пропагандата, явно го спасява ... засега.
48
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така да е. Цезар няма да го запомнят като длъжник, като лъжец - много лъжи в неговите книги описващи походите му- арогантен самохвалко, а като велик пълководец. Четете повечко, не само учебника, научете истината за Цезар, и ще се убедите че зад лицето на пълководеца, се крие и нещо друго. Всичко лошо за което се сетите се крие зад маската на плешивия "генерал". Вероятно всичките му подвизи са един вид принуда от финансовите му проблеми. Влизай в библиотеката, не търси в Гугъл...
47
0
 
1
 
! Отговори
От 63 до 64 преди 7 години
Нещо си се объркал, къде видя обида?
46
1
 
4
 
! Отговори
До 56 преди 7 години
Всичките ти познания ако са такива по-добре избягвай да се изказваш по исторически въпроси пред аудитория различна от кварталните пианисти!