Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка

Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу
19 ное 2016 21:32, Красимир Ангелов
178
Швейцария за руския самолет: Рутинна проверка
Снимка: Reuters

Швейцария отговори на обвиненията на Русия и отбеляза, че нейните изтребители, прелетели вчера близо до руски правителствен самолет, пътуващ за Перу, са направили рутинна проверка, предаде Ройтерс.

Още по темата
Те са го ескортирали до напускането на швейцарското въздушно пространство.

След като руското посолство в Швейцария поиска обяснения, швейцарското министерство на отбраната съобщи, че два изтребителя са летели успоредно до руския самолет в продължение на седем минути над швейцарска територия. Такива действия се правели по около 400 пъти годишно за проверка на самолетите, принадлежащи на чужди правителства.

"Това е като полицейските патрули на улицата, проверяващи дадена кола, за да се уверят, че не е открадната", каза говорител на ведомството.

От Русия отбелязаха, че президентът Владимир Путин е летял на друг самолет за срещата в Перу.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
5
 
5
 
! Отговори
въй преди 7 години
атомни подводници с шнорхели и пушещ кълба от дим атомен самолетоносач с гребла това са великите подводно-космически сили на Расия
127
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не мога да разбера, някакви берат грижа за руснаците. Да, пият, безотговорни са в някои случаи, нямат стандарта на САЩ и ЕС. Но който ги е подценил и подиграл, такъв го е як, че само като чуят Русия и треска ти тресе. Какво, в САЩ и Великобритания не пият, а? Хайде де. В Лондон и големите градове в Пътък и Събота вечер има спец.екипи които прибират пияните жени и мъже от улиците. А като видите колко триполови има, колко педофили и леви резби ще ви се повръща. Руснаците набиха 20-30 амуджи и край
126
7
 
6
 
! Отговори
Защо Русия пие? преди 7 години
Ако руския народ не е вечно пиян ще се самоуббие като види че живее още в 12 век.Затова пият руските хора, за да забравят къде се намират.
125
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако руснака можеше да строи качествени самолети нямаше да купува Боинг и Еърбъс за граждански нужди.Нито правят коли, танкове, кораби или самолети.Всичко им е пълна лъжа, целия им живот е измама и Сибирски глад.
124
10
 
7
 
! Отговори
Русия не струва преди 7 години
Няма руски самолет, който да се изправи срещу старите Ф16, които са модернизирани.Да не говорим за новите самолети на САЩ или пък Еурофайтъра.Руснаците имат 3 модела да ги показват по авио шоу и толкова.Руски самолети не са участвали в реален бой от 40 години.А и видяхме как свалиха руския самолет в Турция ;)
123
4
 
1
 
! Отговори
До 154 преди 7 години
Ако ще и 200000 да летят ти си длъжен да провериш най-съмнителния.
122
4
 
8
 
! Отговори
дон преди 7 години
щвейцарците сега трябва да внимават да не ги проверят някъде над украйна ,като някои други
121
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно, ако минаваха бомбардировачи ТУ и Миг или СУ, щяха ли да ги облитат шоколадените швейцарци? Нямаше дори и да излетят. Да се правиш на велик на транспортен самолет е глупост. Този самолет лети с предварително разрешение. На ден над Швейцария преминават поне 200 полета, ако не и повече. И всички се контролират с изтребители??? Хайде мислете, възможно ли е? Някой безмозъчен се е натегнал на началника.
120
10
 
15
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Е, Швейцария не е руска губерния, руснаците нещо доста са се объркали! Швейцарските самолети над тяхна територия могат да летят, както, където и когато поискат! Руснаците да са си летели за Перу през Тихия океан!
119
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен ще му счупят пильока
118
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 146: "...където мисли ,че може да арестуват Путин?"Поживм - увидим! казват мъдрите руснаци.
117
7
 
14
 
! Отговори
не поправим преди 7 години
До АнонименАбе ан-ал-нонимен,ти момче ли си или момиче,няма значение. Но би било по-добре като не знаеш да си мълчиш. Ти влизаш ли в процента на свястните хора? Ти лично какво лошо видя от руснаците,а? Само РУСНАЦИТЕ и дълго очакваният Трамп могат да помогнат на българския народ да се повдигне и го лъхне свеж дъх,а не миризмата на ЕС с нейните имигранти
116
9
 
14
 
! Отговори
аман от тъпанари преди 7 години
До АнонименКой е тоя /без психически отклонения/ където мисли ,че може да арестуват Путин?
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Збърках бе, адрес.
114
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гурбетчия, сексапилен ли си? Може да ти се обадим. Дай адрез.
113
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Рутинна проверка" на Интерпол за предстоящ арест на Путин за Трибунала в Хага !
112
4
 
11
 
! Отговори
не поправим преди 7 години
Абе гУРБЕТЧИЯ,ти гледай да не ти се откачи колелото от твойта каруца.И не мисли за самольотите на руснаците. Като си много умен чий к-ур държиш че не емигрираш в сащ?
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха, разкриха какъв е ***, лява резба. Е, не е лошо. Кога ще ни извъртиш по една тутурутка за да се успокоиш? Ще плаваш в свои води най-после. Блазя ти!!!
110
4
 
7
 
! Отговори
До т.н. Гурбетчия преди 7 години
Ти си болен момче, много при това. Четата ти словоизлиянията тук и се убеждавам както е писал един по-долу, посягали са ти Ана,,Лно като дете, харесало ти е, бориш се с това но не ти е лесно.
109
0
 
1
 
! Отговори
ставри преди 7 години
До Анонимен 133 Изглежда си ги събрал всичките.