Гавра с германка! Мигрант я ритна в гърба в метрото

Грозната сцена се разиграла на стълбите на спирка "Херманщрасе"
8 дек 2016 19:45,
326
Гавра с германка! Мигрант я ритна в гърба в метрото
Кадър: YouTube

Шокираща сцена на насилие е заснета вечерта на 27 октомври в метростанция в Берлин, съобщи "Билд".

Камера за наблюдение, която дава поглед към стълбите на спирката "Херманщрасе", засича в 00:18 млада жена, облечена с черно палто, слизаща по стълбите.

Зад нея обаче се приближава мъж, която носи бира в лявата си ръка и цигара в дясната. Непознатият рита момичето в гърба и тя пада по очи на стълбите.

Свидетели на случая са и още трима мъже, които очевидно са свързани с извършителя на хулиганската проява, защото си тръгват с него. След гаврата и четиримата от групичката напускат метростанцията абсолютно безпрепятствено. От видеото става ясно, че мъжете са с бради, а разследващите подозират, че са мигранти.

В момента полицията разследва дали жената ще разпознае нападателя от заснетите кадри. Вижте ги!
Тези брутални кадри идват броени дни след като Германия бе потресена от друго престъпление. 17-годишен афганистанец бе арестуван за изнасилване и убийство на студентка по медицина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


326
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
8
 
7
 
! Отговори
Бял европеец преди 7 години
Очевидно е, че са мигранти! Немците не пият бира и не носят бради!
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЯСНО СЕ ВИЖДА БРАДАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА!!!!!!ТЯ СЪЩО ИМА ВИНА ЩОТО СИ Е НАВРЯЛА РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ!!! ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВЪРВИ ВНИМАТЕЛНО ПАК МОЖЕ ДА СЕ ПОДХЛЪЗНЕ!!!ИЗВОДА Е:НЕ СИ ДРЪЖТЕ РЪЦЕТЕ В ДЖОБОВЕТЕ КОГАТО СЛИЗАТЕ ПО СТЪЛБИ!А ДРУГИЯ ИЗВОД Е МАХНЕТЕ МЕРКЕЛ И БОРИСОВ КОИТО САМО ЗА ИЗБОРИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ СА ПРОТИВ ЕМИГРАНТИТЕ А ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ СА ИМ ПЪРВИ ПРИЯТЕЛИ!
42
4
 
32
 
! Отговори
Писна ми преди 7 години
Ние българите сме с Русия. Тъпата Германия сама си е виновна. Ако боко *** последва примера на своята учителка Меркел и напълни България с бежанци, аз отивам при братушките - някъде в Сибир сред природата, далеч от гейовете!
41
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канят ги, радват им се... явно им харесва. Всъщност в Германия вече има над 5 милиона брадати с германски паспорти, които след години ще станат 25, после 50 и така. Всеизвестно е, че всеки брадат има поне по 1-3 жени и всяка от тях ражда средно по 5 деца, така че всичко е въпрос на елементарна математика. Въпрос единствено на време арабелите да изместят европейците от собствените им държави, а часовника върви.
40
0
 
25
 
! Отговори
хм преди 7 години
после да не се чудите като германците почнат да маршируват....
39
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Германката" доста черничка, прилича на нашите "българи"?
38
2
 
31
 
! Отговори
456 преди 7 години
Да "милите бежанци",изнасилват ,убиват ,гаврят се с германците ,НО танте меркел реве ли реве,Русия е врагът! Абе тая да не е със старческа деменция????А германците да не са ***......???
37
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Длъжни са да свикват. Не са малко брадатите към милион и нещо си покани на селфи баба яга. Така че оправия с тези няма. Или ги коляш или те колят. Две мнения по въпроса няма. Те са израснали при такива условия от бебета че проливането на кръв не им прави никакво впечатление. За тях смърта на човек е нещо обикновено което е ежедневие притях. Е каквото повикали такова се обадили. ДОБРЕ ДОШЛИ. НАЛИ С ТАКИВА ПЛАКАТИ ГИ ПОСРЕЩАХА НА ТАЗИ НАБОРКИТЕ.
36
2
 
30
 
! Отговори
63034 преди 7 години
Защо толкова късно европейското общество нау(ава за тази безпардонна гавра? Как така ще искат жертвата да разпознае нападателя - той я е ритнал в гръб? Защо охранителите на метрото и спецслужбите не са го арестували веднага - надявали са се, че случаят ще сотане скрит, нали1 както забавиха инфорацията за безобрадията в Кьолн! Хулигани беснеят необезпокоявани, но медиите са цензурирани до спиране на дъха - браво Меркел, браво Ангелинке!
35
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРМАНИЯ СИ Е ВИНОВНА ЩОТО АКО БЕШЕ ДЕПОРТИРАЛА И 10% ОТ АФГАНИСТАНЦИТЕ ПАКИСТАНЦИТЕ И АЛЖИРЦИТЕ ДРУГИТЕ ЩЯХА ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ!!!А ГЕРМАНИЯ НА МЕРКЕЛ ПРОВЕЖДА 100%-ТОВА ПОЛИТИКА НЕ САМО НА НЕВРЪЩАНЕ А И НА ПРИЕМАНЕ И НА ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ И ОЩЕ ЧУЖДОЗЕМЦИ!!!!
34
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Немчулята сами си го докараха на главата! По времето на другаря Сталин такива неща бяха невъзможни
33
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Президентът на Филипините поздрави наркобандитите: "Честита Коледа, ще ви бъде последната!"От 1 юли досега в страната по официални данни са убити 5636 наркомани, дилъри и наркобосове при специализирани акции и проверки. 37 449 души са арестувани, а 807 659 са се предали на властите за лечение и съд.
32
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕС пълни Европа с тези *** и очаква да сме толерантни. Ето ви ги "уплашените от войната" бежанци.
31
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На втория индивид, който я обира и явно е в една компания с извършителя,,милите" дойчовци, даже му скриват лицето , е то бива, бива толерастия, ама това си е чист мазохизъм, хак да им е !
30
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Родителите на изнасиленото и убито момиче преди дни казали,че ще удвоят усилията си за доставки на още големи количества бежанци.Съвсем сериозно.Сигурно им е харесало.Сетих се ,че преди години когато четох разказите на разни руски войници през ВСВ как всъщност германски жени и момичета им налитали за секс потръпнах отвратен-как е възможно да лъжат така... А то май било истина.На тях им харесва?!?!
29
1
 
10
 
! Отговори
гара разпределителна преди 7 години
До ля ляПостановка не, направо дъблинска. Лошите побойници де са регистрирани, дорите ядрени инженери във фабриките. Не ги мисли немците, по селекцията са ненадминати..
28
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мобилизация на всички мигранти и изпращане в Сирия и Ирак, да се бият срещу ИД! Чак след това молбите им за допускане в Европа ще се разгледат и отхвърлят.
27
1
 
37
 
! Отговори
Сто преди 7 години
Най-вероятно мигранти. Това, че пият и пушат е резултат от свободата, която им дава Европа, но ритането в гръб на жена (за тяхната култура просто ***) е нещо нормално, дори нямаше реакция от останалата ***.. Тоягата един ден ще се обърне това е ясно, няма интеграция за култура тотално различна от европейската.
26
0
 
25
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ни можи да бъде, гостите на фрау Меркел са все вискообразовани ликари и айти специалисти
25
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На видеото виждате "великият" план на Брюксел.