Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче

Жертвата е студентка, помагала в бежански център
5 дек 2016 09:22, Петя Славова
104
Германия – потресена от убийство и изнасилване на момиче
Снимка: pamelageller.com

Жестоко убийство на младо момиче потресе цяла Германия. 19-годишната Мария Ладенбургер е била изнасилена, а след това убита от 17-годишен мигрант от Афганистан, съобщава "24 часа".

Мария е била студентка, а баща й е бил високопоставен служител в Европейския съюз, разкри "Дейли експрес".

Изданието посочва, че загиналата тийнейджърка е дъщеря на д-р Клеменс Ладенбургер - адвокат, работещ на висока позиция в правния отдел на Европейската комисия.

Трагедията станала, след като жертвата се прибирала от парти в университета във Фрайбург, когато е била нападната от мигранта.

От полицията разкриват, че момичето е напуснало партито в 02:37 часа сутринта и е тръгнало да се прибира към дома си с колело – обичайна практика за германката.

В свободното си време Мария Ладенбургер е помагала в центровете за настаняване на бежанци във Фрайбург.

Няма информация дали преди това се е срещнала с убиеца. Нападателят е задържан, а разследването продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
0
 
0
 
! Отговори
Zirka преди 6 години
Това е секта на зверове
88
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Крайно време е да се вземат сериозни мерки спрямо емигрантите. В ето такива случаи директно трябва да ги разстрелват. Помощите да се спрат, за да почнат да работят. Ако не си намерят работа - екстрадиране.
87
0
 
2
 
! Отговори
Лъчезар преди 7 години
По моите скормни наблюдения една значинелна част от имигрантите към Европа са ПЪЛНИ ИЗВЕРГИ!!! Ако тази имиграция продължава, от Европа няма да има и спомен за съжаление!!!
86
0
 
1
 
! Отговори
1488-gegen komintern преди 7 години
Do anonimen....hi anonimen!!otvratitelen si,predpolagam i vanshno si takuv..poredniat gnusen -anti-fa-shit!!!!)))germania shte se subudi skoro neizbejno e! Ako v bulgaria,se sluchi da ima podobno napadenie i ubiistvo,tejko im,shte gi izkolime do krak!po maria luiza njama jiv arabel da ima,obeshtavam ti,ot imeto na stotici nazionalisti-patrioti!88!
85
0
 
8
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Когато един разумен човек казваше, че тези "мигранти" не са нормални хора, че са от друг биологичен вид, някои "госпойци" скочиха, като ощипани моми на селски мегдан."Как може така да се говори за хора, човеци като нас самите?" Защо се крият сега във миши дупки? Защо сега не философстват? Престъпници има навсякъде по света. Без разлика на пол,раса, възраст. Но страшно е, когато е на религиозна основа!! Само НИЕ, БЪЛГАРИТЕ можем да го изречем на глас и високо ! Дано някой ни чуе.......
84
0
 
12
 
! Отговори
Меркелица преди 7 години
Веднага да я замести друго младо момиче!Ще се справим!
83
0
 
6
 
! Отговори
муспи преди 7 години
До Изгърбич ЗадвратянХайл Хитлер! Чакаме този момент!
82
1
 
4
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 7 години
товарищи, само да напомня че ако некой репортне страницата за антисемитизъм и противодържавна дейност, никой от коментиращите няма да е анонимен.
81
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Партизанката"каква работа имат всички тия жени и момичета, та се врат при ония изверги"Промити мозъци, демонстрират колко са кадърни и съвестни, понеже... холокоста ЛОЛ. Германците ако не се събудят след 40 години няма да има и помен от тях.
80
2
 
11
 
! Отговори
муспи преди 7 години
До юбералесЗащо казваш "ние" като не си от нас, ти си евреин, като тази на снимката и евреина баща, адвокат (има си хас!) работещ на ръководна позиция в Еврейската Империя. Въобще - търкулнало се гърнето, намерило си похлупака! Също ***, на същия дявол - яхве, йехова, алах. А българите дето евреите най много мразят не са от Афганистан. 50% от българския ген е тракийски - няма друга нация с толкова еднороден ген!
79
2
 
6
 
! Отговори
бХк преди 7 години
Смиреност и толерантност спрямо ислямската инвазия,затваряне на очите спрямо тия онеправдани бежанци.
78
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 47 и "правилния" комплексар 46Тоя смотльо 46 да не е от БГ съда, който оправдава шофьори-убийци на пешеходна пътека, с мотива, че убитите преди убийството им не са показали на бясна каращите умствени сбърканяци, че са на пешеходна пътека, т.е. не са пуснали ракета, сирена и не са развявали огромно червено знаме. А най-вече - позволили са си да "НЕ ПРЕЦЕНЯТ СКОРОСТТА НА ЛЕТЯЩАТА НАСРЕЩА КОЛА". Добре че не вменяват на убитите вина за повреди и щети върху бричката от телата им
77
1
 
17
 
! Отговори
любител на водката преди 7 години
Мечтата на младия афганец! "Веднъж да се добера до Германия и... живот!!! Хем ще си направя сефтето, хем няма да има нужда да се женя след това!"
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До юбералесИмаш ли поне малка представа относно това, на каква висока култура са били носители прабългарите?
75
26
 
3
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Ние българите също сме дошли от Афганистан и сме изклали хиляди европейци за да си направим държава. А когато европейския лидер Никифор се опитва да ни прогони, му *** главата и си правим чаша за пиене.
74
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХЕТРИКМеркел е жестока, хладнокръвна предателка. Всъщност тя е косвеният убиец на това прекрасно момиче. На нейната съвест лежат още много неафиширани престъпления срещу човека. Нов Нюренбергски процес за такива. Вместо да освободи Европа от отвратителната муцуна със свински очи, тя продължава да се представя за лидер на Европа, а един мръхльо се появява отвреме-навреме за да покаже, че все още има формален ЕС.
73
0
 
31
 
! Отговори
ХЕТРИК преди 7 години
След паметните думи на Г-жа Меркел към всичката *** в Близкия изток "ЗАПОВЯДАЙТЕ" (ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ), мисля, че Германия за трети път в историята ще докара Европа до КАТАСТРОФА. В спорта на това му викат ХЕТРИК, в живота КАТАСТРОФА! Ами хайде сега госпожата да повтори другата си мантра "ЩЕ СЕ СПРАВИМ".
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
европейците са си малоумно стадо .не са се превърнали.западъ никога не е имал мозък и затова ще пати .а афгулите са си ***
71
1
 
27
 
! Отговори
Българин от Германия преди 7 години
Младите германски мъже или играят ПОКЕМОН или защитават "ценностите" на НАТО в 16 държави. Бумерангът се връща.
70
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да жалко за момичето , бащата 100 тояги на голо за виновност довела до трагедията.И ОЩЕ бармалейте атакуваха подвижна болница в Алепо , 2 лекарки убити има и ранени. Извадка: "Медики- это святое! Они войну не выбирали- их гибель- печальное следствие. Они не воины."