Един бута, другите зяпат в метрото. Българи? Възможно е!

В района на инцидента живеели хиляди от България и Румъния
14 дек 2016 15:44,
290
Един бута, другите зяпат в метрото. Българи? Възможно е!
Кадър: YouTube

Напълно възможно е и останалите в групата, които се изгавриха с германка и я бутнаха по стълбите на метростанция в Берлин да са българи, обявиха от германската прокуратура.

Подозренията на разследващите са, че цялата компания, която нападна жената, е била от българи, защото в "Нойкьолн", където е станала атаката, има голяма концентрация на българи и румънци.

Още по темата

Общо само легалните са над 10 000. Там се намират и доста заведения с типична българска музика или кухня.

"Мъжът не е бил арестуван, а разпитан и освободен. Срещу него няма доказателство, че е планирал и участвал в това нападение, разследва се обаче престъпно бездействие. Той призна, че е бил на мястото на събитието", уточниха още властите в Берлин, цитирани от "24 часа".

Българинът е на 39 години. Разпитван е няколко часа, но заради тайната на следствието не е ясно дали е дал данни за другите в компанията, не е ясно и името му.

Прокуратурата обаче обяви, че има конкретна следа към основния извършител и скоро ще бъде задържан.

Междувременно до 60 000 евро стигна обявената награда за онзи, който разпознае и издаде мъжа, заснет как рита нищо неподозираща млада жена в метрото в Берлин.

Известни личности, живеещи в Берлин, заявиха, че ще платят лично на всеки, който даде информация за извършителя.

Клипът е от охранителна камера в метрото и от дни се върти из социалните мрежи и интернет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


290
Още по темата: метробългариБерлин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
0
 
! Отговори
Американ преди 7 години
До Анонимен(146)Глупости си написал - отговорността си е негова, не на държавата.Тези неразбории идват от напъна на мултирастите от запада да заличат етническата принадлежност, което уж ще спомогнело са разбирателство между хората.. То и така да е, тогава ще се разделим по друг начин и пак в изходна позиция.
123
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Знаете ли, че? Току що по НОВА TV казаха, че въпросният Светослав Стойков е на 26 г., родом от Добрич, но живеел на семейни начала с жена в ромския квартал Максуда във Варна, криминално проявен и задаржан многократно за кражби, сбивания и др. Другите трима с него са били в роднинска връзка с него, следователно също български роми. Сега вече знаете!
122
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение ром ли е, турчин ли е. Щом паспортът му е български, значи е български гражаданин и отговорност носи българската държава. Такива са законите по света.
121
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
голям напън въпросните дивaци, да бъдат определени като роми. Уви, риталият жената Светослав Стойков носи чисто българско име, даже със славянско звучене. Голям резил!
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пътувал съм с метрото до Нойкьолн много пъти, там е пълно с турци, кюрди и български роми които се турчеят, чисти етнически българи там не съм виждал.
119
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българи? НЕ!Български граждани от чужд етнически произход? Възможно е!Натурализирани чужденци? Възможно е! Възможно е и да нямат никаква връзка с България!
118
3
 
8
 
! Отговори
BBC AND DOICHE WELE преди 7 години
БИ БИ СИ и ДОЙЧЕ ВЕЛЕ не СПИРАТ ДА СИПЯТ *** за МИЛАТА ни БЪЛГАРИЯ!! ПРИ Все че ни ОКРАДОХА БЕЗМИЛОСТНО!!! И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА НИ КРАДАТ КАТО ЕДНА АФРИКАНСКА ЕРИТРЕЯ!!! Стига са ни ОБВИНЯВАЛИ ТЕЗИ НЕОБРАЗОВАНИ И ОБЛЪЧЕНИ В ТЕЛЕФОНИТЕ СИ ЗАБИТИ ПОГЛЕД ***!!! НЕКА ДА СА РОБОТИ И ДА ГО ДУАТ!!!
117
3
 
4
 
! Отговори
ha преди 7 години
gledaj videotovizda se mnogo dobre kakvi sa.nito sa bulgarinito sa ot bulgariaa na germanija i daj da po.tulva p0.kanenite
116
4
 
5
 
! Отговори
до watcher преди 7 години
Сигурно е, че разпитвания има бг паспорт, ама май е натурализиран чужденец. Престъпника със сигурност не е българин. Дори атакуваната дама май не е германка. С някаква полувярна, непълна, съмнителна инфо тия наистина предизвикаха цунами от мало.умни коментари в социалните медии. Повечето хора не разбират, че словесната имитацията на разсъждение е доста по-лесно упражнение от самото разсъждение. Какво разбрали, какво не разбрали, какво си удурдисали и те не знаят...
115
4
 
9
 
! Отговори
watcher преди 7 години
АМА ХАЙДЕ ДА НАРИЧАМЕ НЕЩАТА С ИСТИНСКИТЕ ИМ ИМЕНА, А?!? Първо, това са български граждани и аз дълбоко разграничавам това понятие от българи!Второ - и това още не е сигурно! И трето (най-важното) - това е резултат от страхотната демокрационна анархия, която се налага глобално!Ако по документи се определяше кой-какъв е, то атентаторите в Париж са французи и белгийци, което автоматично води до извода че Франция е в гражданска война ?!?
114
2
 
4
 
! Отговори
не са българи, споко преди 7 години
До македонецСамо промит мозък може да го напише това. Пък ако си наистина маке, още по-зле. Псуваш себе си. Виж се в огледалото, после разпитай какви са били прародителите ти, преди да ги пребоядисат на сила. Няма как да избягаш от произхода си.
113
2
 
2
 
! Отговори
цунами преди 7 години
три дена вече топ сензация, нищо друго не се случва на планетата, а медиите още не знаят как се казват дрогираните шейтани, къде живеят, интервю от майките, роднините, съседите, учителките от детската и основното не са взели.
112
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия са някакви провокатори предизборно
111
0
 
0
 
! Отговори
S преди 7 години
Jiveq v Berlin! Neuk
110
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия ги организирахме от Атака,за да създаваме напрежение.Все пак Путин ни нареди с фалшивите новини да правим и зулуми.Мязат на сририйци и това беше идеята,ама го хванаха кухия
109
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Германия ми били ромите , бутилката бира в ръката му от най-евтината за Бездомници Grafensteiner Pils от 50 цента , каквито са в България такива са и в Германия
108
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако са българи а не роми значи сме пълни ***,тези са на нивото на най примитивните мигранти,ще се срамувам като срещна германци
107
3
 
6
 
! Отговори
Kuhr Security GmbH преди 7 години
Шефа на най-голямата Фирма за Секюрити в Берлин Михаел Кюр дава 2000 евро за Информация за този наш български ром , всеки може да види в интернет кое е Михаел Кюр - бивш световен шампион по Кикбокс
106
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
След толкова години занемарено образование и възпитание и чалга до дупка, какво очаквате. Ревем срещу имигрантите, но май сме под нивото дори на афганистанците.Те поне имат някакво достойнство.
105
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българинът това му е смелостта. Да рита беззащитни жени на 3-4 бири, в група от "авери". Срам!