Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit

От екипа му питали кои ще са следващите държави
Обновена: 14 яну 2017 20:11 | 14 яну 2017 18:08,
265
Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit
Снимка: Архив, БТА

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф, цитиран от БНР.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
3
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Китай пък заплашиха САЩ с война ако се месят в техните работи, в техните територии,,чета по анадолски сайтове, заглавията им са такива като на Блиц ама не знам дали са верни.
81
0
 
2
 
! Отговори
до space x преди 7 години
И защо изстрелват Фалкона от военната база Вандерберг? Нали имат тяхна? А, ама тя още не е възстановена от грандиозния старт на 3 септември. А какво ще стане с най-мощната ракета, като избухне? Ще затрие щата.
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Чиито мандат изтича след няколко дни"И той като Плевнелиев изпълнява последните задачи от досегашните си шефове.
79
0
 
4
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Тази сутрин чета по турските сайтове..Ингилизите са пуснали инфото, че Тръмп е спечелил благодарение на Путин. Цялото ЕС е в ШАШ (объркана работа). Чета им коментарите на анадолците един вика "това ще им е последния президент на САЩ", друг вика "Тръмп няма да го оставят жив".Наистина е положението е такова, че Англия и САЩ си развалят отношенията с ТРЪМП. Тук по БГ сайтовете не се пише всичко но нещата в САЩ са доста миш-маш.
78
3
 
4
 
! Отговори
до space X преди 7 години
Когато Драгона качи хора в космоса, сввиркай! Щото скоро няма да стане. Ще събират доста астронавти по площадката докато се научат как го правят руснаците
77
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брекзит не е изолирано явление. След Брекзит слева Фрекзит и окончателно разпадане на ЕС.
76
2
 
10
 
! Отговори
бъдещето не е днес преди 7 години
Естествено че САЩ и Русия са против и изпитват страх за бъдещето си от 500 милионна обединена Европа с най-голям пазар и върхови технологии. Целият световен прогрес се дължи на европейски умове.
75
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SpaceXВ САЩ няма значение дали си демократ или комунист - не слушаш ли началниците разстелват те публично на площата на задната седалка на колата а жена ти до теб пищи и ти събира мозъка.
74
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай КръстанЕдно време при бай Тошо пенсиите бяха 60-70 лв. Всички пенсионери гледаха животни на село и работеха дворове , а децата им мъкнеха зимнина в багажника на москвича, че то само на две заплати трудно се изкарваше.Да, и България беше 10 милиона, а за 25 години свобода и американскопартньорство намаля на 7 милиона и е първа в света по смъртност след Лесото.
73
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новия Кенеди много плямпа ама видим , до къде ще е докара .
72
1
 
1
 
! Отговори
вина 4 преди 7 години
Вярвам че България ще се запази но не в територията защото става все по трудно да имаме контрол над случващото се в държавата в бъдеще както сме пръснати из европа америка канада русия там ще се сформират малки communitys бъдете живи и здрави успех на всички
71
0
 
3
 
! Отговори
Колев преди 7 години
Да видим колко време ще мине преди Тръмпи да признае че от пръдня боя не става. Само наш Волен знае как става този трик, но го пази в пълна тайна за деня в който народа му даде властта.
70
4
 
11
 
! Отговори
Вина 3 преди 7 години
съжелявам за геноцида над Българския народ че от 9 милиона след 89та вместо да сме 20 сега и всички по къщите си и икономиката да върви и да имаме дума станахме 6 и всички ни се смеят Плевнио е аутист и напада световни лидери който могат да ни затрият за секунди
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До вина 2По твоята логика ако махнем и русофилите, българите ще бъдем съвсем малко. Нали сте уж 80%. Щом живеят в България и ескимосите са българи.
68
0
 
5
 
! Отговори
турчина преди 7 години
до 116Ще ти отговаря с притчата за червея който живее в сметището:ВАТАН - РОДИНА.Роден съм БГ. Не става. Където и да отида това място ме тегли. Дори и в Турция аз сънувах родното си място. Във Франция по време на работа в една къща в гората ме напъна по голяма нужда. Оставих строежа и избягах в гората. Гората беше като моята гора в БГ. Свърших си работата. Запалих цигара и послушах птичките. Нямаше лай на кучета. Разплаках се. Плаках като мъж. Събрах 15 хиляди евро и се върнах.ВАТАН!
67
4
 
11
 
! Отговори
Бай Кръстан преди 7 години
Едно време при бай Тошо пенсиите бяха 60-70 лв. Всички пенсионери гледаха животни на село и работеха дворове , а децата им мъкнеха зимнина в багажника на москвича, че то само на две заплати трудно се изкарваше. Но поне беше по-спокоен живота.
66
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А най-много искал руската *** да се разпадне!
65
0
 
0
 
! Отговори
вина 2 преди 7 години
знаеш турски и табелите вече от хасково за кърджали са на турски във фейсбук също групите са преименувани на турски не останаха хора в южна България
64
0
 
10
 
! Отговори
турчина преди 7 години
до 109Ако турците в БГ бяха 1 милион икономиката щеше да е добре. Всъщност останахме 400 хиляди. Всичкото останало което се нарича "Тюрк" е ром и работят с телефоните. Как се работи с телефон няма да обяснявам.
63
0
 
0
 
! Отговори
вина преди 7 години
то не остана народ та каква иконимика говорим за 2 милиона млади Българи 1.5 пенсионери 1 милион *** 1 милион турци 5 пръснати из света на така мешеница може ли изобщо нещо да стане като няма единство всеки гледа да краде и да се спасяво другите умират от глад, младите завършват и веднагически напускат България като става така в крайна сметка кой страда от това? държавата че плащам данъци навънка и харча заплатите си другаде, и същевременно в Кърджали да си намериш работа искат да знаеш