Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit

От екипа му питали кои ще са следващите държави
Обновена: 14 яну 2017 20:11 | 14 яну 2017 18:08,
265
Тръмп подкрепял разпадането на ЕС след Brexit
Снимка: Архив, БТА

Американският посланик в ЕС Антъни Гарднър заяви, че новоизбраният американски президент Доналд Тръмп подкрепя разпадането на Европейския съюз след Брекзит.

Според Гарднър от екипа на Тръмп са питали представители на ЕС кои ще са следващите страни-членки, които ще последват примера на Великобритания и ще гласуват да напуснат съюза, пише Дейли Телеграф, цитиран от БНР.

Да се мисли, че подкрепяйки разпадането на Европа ще постигнем интересите си, би било пълна глупост, лунатизъм, подчерта посланикът, чийто мандат изтича след броени дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
4
 
! Отговори
турчина преди 7 години
Знам какво е Искендер. Работих като сервитьор в Чия Софрасъ в Кадъкьой. Искендер е Александър. Купичката е метална, има похлупак. Месо със страхотен сос. Доста е скъп. В мястото където работих една купичка леща - Езо Гелин (мляна леща) струва 50 лири. Опитах и Лахми Кираз, мамджа с месо, череши и лук. Пил съм Йени Ракъ (мастика) и бира Ефес. След четири бири си под масата.
61
1
 
6
 
! Отговори
Владимир Путин преди 7 години
Аз пък подкрепям разпадането на Съединените Американски Щати, и без това е сборище без единна национална идентичност. Северните щати да се присъединят към Канада, а южните да станат част от Мексико, и без това са населени 90% с латиноси. Флорида и Лас Вегас зони със специален статут.
60
3
 
14
 
! Отговори
За Европа, против ЕС преди 7 години
Никой не разбива ЕС от вън! ЕС се саморазлага от вътре. 780 евродепутати, 25 000 чиновници и 30 000 лобиисти. Които се занимават с кривите краставици. И получават огромни пари. 30 572 евро е месечната заплата на Юнкер. Те са равни на 61 000 лева! Това са пенсиите на 244 български пенсионери. За тези пари, един българин със средна заплата, трябва да работи около 8 години! Към заплатата Жан-Клод взима и по 304 евро на ден, които са безотчетни. Това са 18 240 лева допълнително. Така че цялата му месечна заплата е около 80 000 лева. ЕС е създадена от такива и за такива търтеи като Жан-Клод, а не з
59
4
 
7
 
! Отговори
Бай ви Тошо преди 7 години
ЕС там където му е мястото на ***!
58
1
 
4
 
! Отговори
Циник до спейса преди 7 години
Мда...дядовата ръкавичка - вече пращи, и се пръска по шевовете! Илюзия е, че можем да хрантутим , и да мъкнем на гърба си всички араби, и африканци! ТОВА ЩЕ СВЪРШИ ЗЛЕ!
57
0
 
1
 
! Отговори
PAUL BREITNER ФРГ преди 7 години
ОТ 100 ГОДФИНИ ИМА АВЕРА И ПЛАН СРЕЩУ БЯЛАТА РАСА.МАСОНИТЕ И ЕЛИТИТЕ ПО СВЕТА ВИ ЛЪЖАТ ПЪРВО КАТО ДЕЦА С КАРТАТА НА СВЕТА.ПОКАЗВАТ ВИ В УЧИЛИЩЕ ЕДНИ КАРТИ. КОИТО НЕ СА ИСТИНАТА.АКО ЗНАЕХТЕ ЕВРОПА КОЛКО Е МАЛКА ПО ПЛОЩ И РЕАЛНИ РАЗМЕРИ---АФРИКА И ПОЛУОСТРОВ АРАБИЯ СА ОБЩО 34 МИЛИОНА КМ 2..КОЛКОТО СССР , МОНГОЛИА И КИТАЙ ВЗЕТИ ЗАЕДНО !!ВРЕМЕ Е ИМПЕРИАЛИЗМА ДА СЕ ВЪЗРОДИ --- И НАПАДЕНИЕ КЪМ АФРИКА.ТЕ НАПАДАТ..БЕЛЧОВЦИТЕ (ГЕРМАНЦИТЕ) ЯДОХА ЧЕПКАТА ДВА ПЪТИ.
56
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не ми говорете за наркотици ,спин ,алкохол и разводи яе Русия е първа в света или на най челни места!То бива да ви кефи някоя държава ама хайда да гледаме реално на нещата!Русия си е в миналия век и това е!А и скоро няма да мръдне от там с тази си политика да напада съседите си и да им окупира част от земите!Вече не остана техен съсед които да не са нападали!
55
5
 
4
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
Т.н. "ЕС" много ми прилича на бившата ГДР - разложи се, разпадна се и някак си изчезна!
54
0
 
3
 
! Отговори
турчина преди 7 години
до 75Само веднъж съм хапвал кокореч. Вкусът е като на шкембе. Вкусно е. И дюнер съм ял там. В БГ му викат "арабска питка" и слагат вътре сосове, много зеле и малко месо. В Турция му викат "Лаваш". Няма сосове и зеле, само едри парчета телешко месо с печени чушки. Айряна е без пари. Най ми хареса Лахмаджуна. Палачинка с месо и лимон. Като казвам с месо наистина има месо вътре но е скъпичко.
53
1
 
1
 
! Отговори
Циник до спейса преди 7 години
Имам "добре" от теб?Оххх...успокоих се.:-) :-) :-)
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всеки въпрос включително и тези зa " един Китaй" и Крим сa дискусионни и подлежaт нa преговори! Товa е принципнaтa позиция нa Президентa Тръмп по всеки проблем!
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Великите сили (САЩ, UK, Русия) решиха Ес заминава в историята..
50
1
 
7
 
! Отговори
Циник до 79 преди 7 години
Популистки лъжи !!! Защо Мурксул - ханъм не покани млади хора от източна Европа...или даже Русия???!!! Пълчищата тарамбуки - не стават , и за ч*еп на буре - социални *** - дърпащи Германия, и Европа към дъното!
49
0
 
5
 
! Отговори
ПИТAМ преди 7 години
КОГA И КЪДЕ ТРЪМП Е ПОДКРЕПИЛ " РAЗПAДA" НA ЕС? ТОВA Е ФЕЙК НОВИНA
48
1
 
6
 
! Отговори
Циник до 69 преди 7 години
Сигурно се шегуваш! Какъв е смисъла на живота ли?!! Най-големите умове не знаят! Всеки сам трябва да реши! На една умираща планета сме - ресурсите и не са безгранични...един по-голям слънчев протуберанс може да ни изпържи за секунди...Смисълът на моя живот е - да го изживея колкото може по-добре....и да осигуря на сина ми добър старт! Не му мисли толкова - просто живей ! Времето ни е толкова кратко!
47
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 73"Русия увеличава територията си и населението си."Откога фашистката анексия на Крим от Русия е повод за гордост?
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНяма да намалее населението на ЕС.Госпожа Меркель ще покани още колкото е нужно от където и е нужно.
45
1
 
1
 
! Отговори
до 59 преди 7 години
Толкова ли си влюбен в нашите политици,че не харесваш човек като Тръмп!?
44
2
 
4
 
! Отговори
костадин преди 7 години
защо требва да се верва на посланик изпратен от обама те още немогат да си признаят че са победени и пускат компромати и по тоя начин си резилат страната.прав е новия американски призидент да каже на всички посланици изпратени от обама да се пребират в къщи.тая върхушка която си отива в яда си си оризилиха великата си държава пред света
43
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говорещата ръкавица на ***.