Доналд Тръмп се закани: Със зъби и нокти ще спира миграцията

Правителството ще обжалва съдебната заповед, спряла указа му
Обновена: 5 фев 2017 11:54 | 5 фев 2017 07:55,
63
Доналд Тръмп се закани: Със зъби и нокти ще спира миграцията
Снимка: Reuters, архив

Президентът Доналд Тръмп предрече, че неговото правителство ще спечели обжалването на съдебната заповед, временно спираща ограниченията на имиграцията, наложени от президентския указ, предаде Ройтерс.

"Ще спечелим. В името на безопасността на нашата страна, ще спечелим", каза той пред репортери в Мар-а-Лаго в Палм Бийч, Флорида, малко след като министерството на правосъдието внесе в апелативен съд уведомление, че възнамерява да обжалва съдебната заповед, издадена от съдия Джеймс Робарт.

Още по темата

Тръмп е в частния си голф клуб във Флорида за уикенда и присъства на годишната галавечер, организирана от Международния Червен кръст в балната зала на клуба с цел събиране на дарения.

Около 3000 демонстранти протестираха вчера пред имението срещу указа на Тръмп, предаде Асошиейтед прес.
Протестът започна с митинг пред Тръмп Плаза, 30-етажните небостъргачи близнаци в Уест Палм Бийч, след което шествието измина два километра до курорта Мар-а-Лаго. Протестиращите скандираха лозунги против Тръмп и носеха ковчег, увит с националното знаме, олицетворяващ смъртта на американската демокрация.

Федерален съдия в Сиатъл в петък временно отмени забраната на Тръмп за влизането в САЩ на граждани от седем мюсюлмански страни. Министерството на правосъдието вчера предупреди федерален апелативен съд в щата Вашингтон, че ще обжалва решението на съдията. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още по темата: указимиграцияТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
2
 
8
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До Той"...един отбран елит зад оградата,а огромно море от плебеи тъне в мизерия....Това ли предлагате?"Ами не го предлагаме,то си се получава от само себе си!Накрая има значение само от коя страна на оградата си....
12
9
 
0
 
! Отговори
Истината преди 7 години
До BURZUM"Тръмп е пътник"Надай се.....Тръмп ще е на поста,докато е нужен на Господарите!После могат да го изритат както си искат.
11
0
 
18
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Щом има воля,ще се намери и начин да се реши проблема!А той е огромен-безконтролната миграция заплашва устоите на западното(и не само) общество.Ще има драстични промени и това е само началото.Светът отеснява и ако някои раси и нации не се самоограничат,ще бъдат ограничени принудително.
10
5
 
6
 
! Отговори
Мирослав преди 7 години
До Той12, че не са САЩ, то е ясно. Къде беше този урок по демокрация при Обама. Да бомбандираш тези страни е демократично, да им затваряш собствената си граница-не. Иначе казано, можеш да убиваш хора, но не и да ги възпрепятстваш да се движат. Браво
9
0
 
6
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До ТойТова за доходите в Китай е вярно,ама донякъде.Защото правителството ги регулира и когато нараснат прекалено ги намалява(чрез обезценяване на Юана).Китай има огромен излишък,но го употребява за инвестиции и сдържа потреблението.Изобщо политиката там гледа десетилетия напред.
8
0
 
21
 
! Отговори
чичопей преди 7 години
Категорично отказвам от данъците си да издържам размножаването на непълнолетни и малолетни малцинства. Категорично възразявам срещу безразличието на властите към това жестоко престъпление деца да раждат деца.Мнозинството не може да издържа повече непоносимата тежест да влачи на плещите си здрави и прави хора, които от една страна отказват да работят, отказват да се обучават, както ги задължава Конституцията на РБ, абдикират от отговорността като гражданин на държавата ни да се интегрират в общността, да говорят български език, и да допринасят добавена стойност към прогреса и развитието н
7
5
 
4
 
! Отговори
Факт преди 7 години
До ТойЗатоплянето на отношенията на САЩ с Китай започна в края на 70-те по идея и с активното участие на Кисинджър.Малко по-късно стартира и икономическото сътрудничество.Целта беше да противопоставят Китай на Русия и успяха.Имаше обаче и един страничен ефект-Китай стана прекалено силен и неконтролируем.Сега Кисинджър лансира идеята за подобряване на отношенията с Русия и противопоставянето и на Китай.Ев.рейски номера,дето се вика.Е поне няма риск Русия да се развие много икономически (хи-хи).
6
0
 
4
 
! Отговори
ф 15 преди 7 години
То Америка ще има късмет ако има Гражданска война, барем народа и нормалните се отърват от комунистите и ислямистите ....... През 70 те ,за да угоди на комунистическата си младеж и университетски елит, американския бизнес прехвърли активите и производствата си в Китай .Така почна неолиберализма докарал ни дотук .Само и само да няма капитализъм в САЩ,а комунистически Китай да произвеждал всичко ,за да угоди на марксистките шайки и разбирачи .
5
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние Европа имаме интерес от гражданска война в щатите. Трябва да подкрепим демострантите и безредиците. Ако има как мигрантите от Европа да ги прехвърлят в сащ и да правят каквото искат там. Браво на тоа съдия
4
2
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 7 години
Казал си всичко в няколко реда ,почитания .Защото казваш истинно нещата .Мога да допълня болката си от факта,ч ев т нар свещен запад на Христос вече се разпорежда Сатаната и е решил да унищожи запада с източен номер ,насочвайки силата на запада срещу него .Не случайно се използват съда ,законите и демокрацията ,фундаментални неща с които запада беше велика култура. Беше.....Обръщайки ги срещу самата демокрация (Тръмп е избран от народа) срещу законите (пускат се евентуални терористи )
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И все пак щатите са демократична държава. След като съдии могат да спират укази на президента. Не знам така да е в...
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо С.Арабия не е в листата? Или от там само шейхове с много парички влизат в САЩ
1
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупава *** либерална американска и европейска цивилизация,която именно тя ще погребе демокрацията и ще възкреси победата на исляма.Уядени хора не виждащи по далеч от носа си.Като стане атентат се покриват.