Тръмп vs. медиите: Не отразявали терористичните атаки

А протестите срещу президентството му се преувеличавали
7 фев 2017 08:44,
68
Тръмп vs. медиите: Не отразявали терористичните атаки
Снимка: Reuters, архив

Президентът Доналд Тръмп каза, че медиите не отразяват както трябва екстремистките нападения, предаде Асошиейтед прес.

В речта си вчера в Централното командване на САЩ в щата Флорида Тръмп каза, че медиите не обръщат достатъчно внимание на екстремистки атаки като тези в Сан Бернардино, Калифорния, в Бостън или в Париж.

"Радикалните ислямски терористи са решени да нанасят удари в нашата земя. Стигнали сме дотам, че дори не се съобщава за това. А в доста случаи много, много непочтеният печат дори не иска да пише. Те имат причини и вие сте наясно с това", коментира той.

По-късно на въпрос за изказването на президента прессекретарят на Белия дом Шон Спайсър отвърна: "Президентът беше съвсем ясен". Според Спайсър Тръмп е на мнение, че "протестите се преувеличават, а нападение или осуетено нападение не се отразява по същия начин".

По-късно Тръмп отправи остри нападки срещу американските медии и специално срещу "Ню Йорк таймс", който написа, че новият президент е в изолация в Белия дом, а неговите служители нямат никакъв опит, предаде ДПА.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още по темата: медиитероризъмТръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
27
 
! Отговори
ужас преди 7 години
До такъв цинизъм са стигнали медиите в САЩ че да си позволи един журналист да обиди президент на велика сила и да го нарече убиец!?без факти и доказателства!а в същото време неговата страна потопи половината земята в кръв и смърт,това е американската "журналистика"
9
21
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 2Тръмп е полуграмотен де.ил, родил се със златна лъжичка в устата. Краен популист, флагман на опростенческото мислене, с манталитет на продаващ библии креслив пастор. Харесван от предимно от полуграмотното народонаселение и разни крайнодесни, тълкуващи изцепките му както им изнася. Идеите му, ако въобще могат да се нарекат така са вредни, безумни, но и не-въз-мож-ни. Ако не беше толкова *** щеше да бъде опасен. Той просто не знае какво прави, но за щастие малко му остава.
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЕВала! свърши се с лицемерието на ЮНкер и меркел - Гърция е много зле, ама ние ще я приемем. вие сте мноог добре, ама няма да ви пуснем в Шенген. СТИГА! нека казваме нещата в прав текст!
7
6
 
6
 
! Отговори
комонис рософил преди 7 години
Най-свободни са медиите в Русия! Бай Дончо да дава изявления само по Раша Тудей и да я направи официална федерална телевизия!
6
1
 
23
 
! Отговори
Прав е преди 7 години
Прав е и повечето от нас който следят медиите го знаят,лошото е че и Европейските медии започнаха да лъжат,клеветят и да цензурират истината като тези от САЩ.
5
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тръмп е некомпетентен и ще докара големи беди в световен мащаб.
4
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На крив Дончо ведиите му криви! Да се допита до приятелят си Владимир как да се оправи с медиите и с опозицията. Двама-трима американски журналисти да последват съдбата на Политковская и ще кротнат. Пък и няма ли мостове в Ню Йорк? Удобно място за отстрел на опозиционели са. Сравка-Боря Немцов.
3
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САЩ са във фактическа гражданска война между институциите и президента, обкръжил се с некомпетентни хора, предимно роднини.
2
27
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този оли...френ или ще се кротне, или съвсем скоро ще го разкарат.
1
7
 
31
 
! Отговори
бмп преди 7 години
Не е за вярване!Политик от такъв ранг (все пак това е президент на САЩ,а не премиер на Македония) казва нещата в прав текст!