От 1 декември падат визите за Канада за българи

От 1 май ще влизат в страната и гражданите с валидна виза за САЩ
5 мар 2017 18:17,
91
От 1 декември падат визите за Канада за българи
Снимка: Архив, Reuters

От 1 декември отпадат всички ограничения за българските граждани, пътуващи до Канада. Това стана ясно, след като Отава обяви официално графика за премахване на визите за български и румънски граждани.

Още от 1 май в страната ще могат да влизат без визи българските граждани, които през последните 10 години са имали канадска виза, както и тези, които имат валидна виза за Съединените щати, пише bTV.

Канада обаче все още ще изисква от българските граждани да си издадат електронно разрешение за пътуване.

До облекчения режим за пътуване се стигна след подписването на споразумението за свободна търговия между Европейският съюз и Канада.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
! преди 7 години
До Анонимен 56,като ти плащат за глупави поддържащи мутрите постове, поне да ти бяха казали и точно как да ги пишеш, че да не разсмиваш хората!Ама то сред вашинте поръчители грамотни и умни хора няма.
54
1
 
4
 
! Отговори
28, преди 7 години
До Анонимен 28,Благодаря- Това, както и предполагах, си е същото като визов режим - т.е. пътуването ти отново не е свободно и зависи от някой, който трябва да го разреши!Значи статията е лъжа и ние пак се продадохме за без нищо, а политиците, подписващи споразумения, си писаха по един актив без покритие!
53
0
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 7 години
НЕ ОТПАДАТ ВИЗИТЕ, ЕЛЕКТРОННОТО РАЗРЕШЕНИЕ Е ВИД ВИЗА БЕЗ НЕГО НЯМА КАНАДА ПАК НИ ГООООО.....
52
0
 
7
 
! Отговори
do 67 преди 7 години
Ako tsafnesh sas $100 v Canada, shte tsafnesh i shte varjesh i resto shte ti varnat. Edin xliab $4 Kilo sirene $15 liotenitsa ot BG magazin $8 . Shte si zaredish xladilnika ednokratno, no niama da imash za toaletna xartia i sapyn.
51
2
 
3
 
! Отговори
безработен преди 7 години
Ако цъфна в Канада с 100 долара ще мога ли да прокопсам,да вържа двата края.
50
0
 
2
 
! Отговори
до Канадеца преди 7 години
Vlizate kato tyristi i tolkova, niama da mojete da zapochnete rabota bez SIN nomer. Tova da ne vi e EC.---------Че, то и в ЕС не можеш да работиш, ако държавата от която идваш не е член на ЕС.Това се отнася и за канадците, и за американците - без право на работа, само, като туристи!
49
0
 
10
 
! Отговори
А1 преди 7 години
За онези, които разполагат със солидни капитали, визите никога не са били проблем.Канада.... е, младите хора - задължително висококвалифицирани специалисти - могат да си опитат късмета и ако условията, които им предложат са добри, и ги удоволетворяват разбира се, че ще останат там!А, просто да "цъфнеш" там, като поредният нелегален работник с ниска квалификация.... ами, безсмисленно е да си пропилееш спестяванията на вятъра!
48
1
 
7
 
! Отговори
Canadian преди 7 години
Ako si mislite che kato vlezete bez viza v Canada i shte vi chakat s xliab i sol i shte vi dadat vednaga rabota, dalboko ste zablydeni. Vlizate kato tyristi i tolkova, niama da mojete da zapochnete rabota bez SIN nomer. Tova da ne vi e EC.
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 56Препоръчвам ти да изгледаш постановката "Криворазбраната цивилизация"! Като си помислиш, преди 40 години са ни казвали нещата такива каквито са! Само че малко хора са го разбрали! И затова ще си теглим.......А за тебе - куфар-летище-канада! Прав ти път! И ни оставете да живеем както си искаме! Веднага разваляне на всякакви "сети"! Безродниците - да се разкарат! Тук живеят истински българи и НЯМАТ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ НИКЪДЕ ДА СЕ ВЛАЧАТ!
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Гугъл си пътувам без виза
45
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Важно уточнение 41Пълни глупости. Имам 6-7 приятели в Канада. Работа има колкото искаш. Нефтените продукти съставляват под 10 % от БВП на Канада. Канада е член на Г8.
44
0
 
2
 
! Отговори
шопето преди 7 години
До Мдааааа....в соца рахат - целуваш на шефа задникаПа сеги ти курото му ли цалуваш?
43
1
 
4
 
! Отговори
шопето преди 7 години
До Анонименаз съм газар - инженер от голям калибърАй стига бе, толкози ли си дембел и наакан?
42
2
 
0
 
! Отговори
шопето преди 7 години
Лелеее, сеги сите пенции , како пророкуваше Ванчо черничкия , ши са емнат по разкарванье из Канадата и Торонтото бе!
41
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Честито на всички работещи и пътуващи до Канада. Още един успешен договор за България и правителството! Крачка след крачка България става истински партньор на цивилизованите държави.Поздравления!
40
1
 
5
 
! Отговори
Мдааааа.... преди 7 години
До 53Няма, ама още го чакате да се върне и бленувате за него :)))
39
8
 
8
 
! Отговори
Мдааааа.... преди 7 години
Усещам, как в Чалгаристан ще останат само убедените путлераси-трумпетисти, пенсионери и маргинали, без никакво образование и езици и ще чакат своя Бог Пуtю да дойде да ги "освободи" и да им върне социализма :))) Щото те там най-добре виреят, за тях "демокрация" и "капитализъм", където всеки печели според способностите си са мръсни думи. А в соца рахат - целуваш на шефа *** и никой не те пипа за нищо :)))
38
10
 
1
 
! Отговори
буууу преди 7 години
За какво ми е да ходя в Канада за ме заколи някой гладен инуит и да ми изпие кръвчицата ли,а не мерси!?
37
1
 
16
 
! Отговори
нико преди 7 години
Гладен и без работа българин в торонто не съм чул да има от тия до сега къде идваха на гости така ще е и с другите които ще идват стига да им се работи лруго важно тук за политика не се говори просто не остава време
36
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уау, новина на годината, почти като онова с колелото ама друг път.И защо трябваше да ги търгуваме тия визи за СЕТА, след като по право ни се пада да пътуваме без визи след като сме в ЕС?!