Анкара: Да пратим 15 000 бежанци, за да шокираме европейците!

Разиграват се игри, насочени срещу Турция, убеден е министър
17 мар 2017 15:15, Елка Василева
197
Анкара: Да пратим 15 000 бежанци, за да шокираме европейците!
Снимка: архив, Reuters

Турция би могла да изпрати 15 хиляди бежанци в Европа, за да "шокира европейците". Това заяви турският министър на вътрешните работи Сюлейман Сойлу цитиран от в. "Хюриет".

Още по темата

Изявлението на Сойлу бе направено на фона на дипломатическата криза между Турция и Германия, както и между Турция и Холандия, разразила се, след като властите в европейските държави отмениха редица прояви на турски министри на тяхна територия във връзка с предстоящия референдум в Турция.

"Имаме споразумение за реадмисия. Казвам ти, Европа, имаш ли куража? Ако искаш, ще изпратим 15-те хиляди бежанци, които не изпращаме всеки месец", каза снощи Сойлу.

Той посочи, че Германия и Холандия в момента опитват да завършат това, което не успяха по време на протестите за парка Гези, при разследванията за корупция през декември 2013 г. и при провалилия се опит за преврат през юли 2016 г., зад който се смята, че стои Фетхуллахистката терористична организация.

"Разиграват се игри, насочени срещу Турция, за да не й бъде позволено да стане много силна в бъдеще", добави Сойлу.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


197
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ердоган днес пак нападна Европа с думите:"Забраняваш забрадките. Забрани еврейската кипа ако ти стиска".Сюлейман Сойлу пък е много по опасен от Ердоган. Много по агресивен и млад. В турското общество го смятат за наследник на Ердоган.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И така новото социологическо проучване на Сова Харис е за вазелина обикновенен или боров.Трябват ми 1000 човека.
67
2
 
4
 
! Отговори
Пророк преди 7 години
Чувствам как Европа ще стане световен лидер в производството и износа на сaпун и веро ;))). Ми така де тия требе да се къпят няма да ни миришат я на овча лой. Уууу гнус. И да построим ВЕЦ - велоелектрически централи. Огромни халета с велоергометри и да генерират ток. Ще изнасяме за Пуйкистан. Опссс ама тя икономиката на Пуйкистан скоро ще се сгромоляса. Муахахаха
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пророчествата на Нострадамус в модерния им вариант ги пишат разни кръгове на модерните Западни елити. В тях някой тънко предупреждава плебеите за плановете на елита - 9.11 е описан там, както и плана им да подпалят 3та световна, като създадат лидер който да обедини мюсюлманите за свещенна война с.у САЩ. Това не са предсказания на човек, това е разкритие на планове от уисълблоуър. Естествено е направено по начин, който да не привлича много внимание. Хитро според мен, но и доста безмислено.
65
3
 
3
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
Поназнайвам руски, турски и английски. Не перфектно ама вдявам какво говорят по телевизията. Ингилизите, рашките и *** са в комбина да таковат мамата на ЕС.Обединение на свободни демократични държави е трън в очите на империалистите.САЩ, РФ и ТР са клонове на враждуващи еврейски фамилии. Но, врагът им е общ ЕС.
64
2
 
2
 
! Отговори
zzp преди 7 години
Vsicko tva sa blifove na erdo davola,ako mu stiska saybata da pusne ne samo da plampa kato bostansko plasilo.Mnogo dobre znae kvo caka puykia i reco ta zatova tia nomera minavat na ovtsete i kozite v turkia.
63
0
 
1
 
! Отговори
До 66 преди 7 години
Толкова ти е АКЪЛА ЗА ТОВА...ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ЧАРТЪРИ...:-) Въздушни пътни лении тва онова...
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако ги пуснат у нас зле но само за нас, на Европа не и дреме за България ще си затворят границите и толкова, защото всичките ни съседки имат армии и военни и отстояват държавите си, само ние не. Така, че и да ги пусне в нашата държава нищо няма да постигне, защото ще ни изолират и пак ще е същата работа. Ама оня дето строи толкова години лоши магистрали нищо не направи по въпроса два мандата, нито по въпроса с мигрантите, нито относно ман*алите ни, правосъдието, образованието, медицината.....
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ние ще пратим ракетните инженери на Меркел
60
5
 
0
 
! Отговори
Циник преди 7 години
България - без безработни!Народа обслужващ персонал...и охрана на бежанските лагери!Заплатите в Брюкселски евра!Пхахахаха
59
0
 
1
 
! Отговори
До 67 преди 7 години
Толкова ти е АКЪЛА ЗА ТОВА...ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА ЧАРТЪРИ...:-) Въздушни пътни лении тва онова
58
1
 
11
 
! Отговори
айде де, преди 7 години
пускайте насам - те тука няма да стоят, ама ние да не ви направим пак Голяма екскурзия....
57
1
 
8
 
! Отговори
ток преди 7 години
пускаме ток по оградата... да заповядат
56
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя Европа да не ги поошокира изненадващо...
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прочетете НОСТРАДАМУС и няма да се чудите защо света е такъв какъвто е в момента. Човека го е написал черно на бяло само трябва да се прочете и разстълкува. Написал го е в такава форма в каквато много малко хора могат да го разберат. Има готови разстълкувани преводи но от тях много малко отговарят на истината и не са достоверни с това което НОСТРАДАМУС е имал предвид. Но както и да е. Важното е че света върви към гибелта си!
54
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Европа, пращай танковете, самолетите и дроновете и го почвайте тоя ***, че много си повярва! Европейска Турция да се подели поравно между България и Гърция!"ЗАЩО ЧАКАТЕ "ПАК" НЯКОЙ ДА ВИ СВЪРШИ РАБОТА...ЕЛАТЕ И СИ ВЗЕМЕТЕ БЕ "ГОТОЛЯНКОВЦИ":-):-):-)
53
0
 
14
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Откъде ще ги пуска? През България май е най-кратко...или беше през Гърция? Уот евър ...ще е патаклама! Като стигнат Австроунгария - просълзени от умиление граждани ще направят шпалир!...я...я...печатайте плакати на арабски To Ger money - this way! За неграмотните ядрени физици направете албумче с цветни картинки!Баси и шоуто се задава!
52
3
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
EMIGRANTITE PAK 6TE POSTROIAT KREMIKOVCI, NEFTOHIMAT,STOMANA PERNIK,DEVNIA,MARITZA-IZTOK 3, RADNEVO,BELENE,KOZLODUI, RADOMIR....VSI4KO TOVA,KOETO DEMOKRATITE RAZTURIHA PO ZAPOVED OTGORE.
51
2
 
8
 
! Отговори
българ преди 7 години
днес.бг, ДАНС експулсират турчин, агитирал за антибългарски настроения! Внимавйте много, ще пусна до мейла им някой от постовете на турските *** тук и заминавате и вие!!!!!
50
2
 
14
 
! Отговори
Квииик преди 7 години
Комшиите съвсем изтрeщяxa щом и министрите им почнаха да плeщят глyпocти като зoмбиpaни симпатизанти на Местан в къджалийска кръчма. За това нещо наречено дипломация май въобще не са чували.