Кметът на Лондон: Болните мозъци няма да постигнат целта си

Стотици на бдение на "Трафалгар" в памет на жертвите на атентата
24 мар 2017 07:14, Елка Василева
30
Кметът на Лондон: Болните мозъци няма да постигнат целта си
Снимка: Reuters

Няколкостотин души се събраха вчера вечерта на емблематичния лондонски площад "Трафалгар" на бдение в памет на жертвите на атентата, извършен в сряда край британския парламент, съобщи Франс прес.

"Лондончани няма да се оставят да бъдат сплашвани от тероризма. Болните зли мозъци, които опитват да нарушат нашия начин на живот, няма да постигнат целта си", заяви кметът на Лондон Садик Хан от стълбите пред Националната галерия, спускащи се към площада.

Още по темата

Петима души загубиха живота си и около 40 бяха ранени при нападението.

На земята пред издигащата се над площад "Трафалгар" Национална галерия бе изрисувано с тебешир логото на лондонското метро с надпис "Не ни е страх". По-нататък бяха изрисувани три знамена - британско, френско и белгийско.

Участниците в бдението запалиха свещи и положиха цветя край двата фонтана на площада.

Подстъпите към площада бяха преградени с полицейски камиони и коли, а в района патрулираха много въоръжени полицаи.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Събралите се толepacти на площада да си побъркат взаимно под гърбовете, да оставят карамфили, да почешат плюшени играчки и да попеят наркомански песни от 70-те. То така се воюва срещу тези, които ти поробват държавата, културата, вярата.
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имаше един скеч от "Улицата" на Лафазанов, с един ловджия.-А, Жорко, какво туй дето го държиш? Миченци? Ах, тез къси ръчички..."Идеално пасва на ситуацията.
17
2
 
0
 
! Отговори
Болните мозъци преди 7 години
Ами дано
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЛНИТЕ МОЗЪЦИ СА В ЛОНДОН ! ОСТРОВА НА ПРОКАЖЕНИТЕ
15
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БОЛЕН МОЗЪК=циraнин (турчин)
14
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе на тия евролидери един и сущ човек ли им пише псевдоречите? Все нямало да се уплашат, нямало да си променят начина на живот, нямало да се уплашат - *** жалката история.Поне това, дето идва от главния лондонски мюслим знаем, че е чиста такия (термин, означаващ измамно и лъжовно поведение, чрез което мюсюлманин работи за общото благо и напредък на исляма).
13
2
 
21
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Те вече са я постигнали като са те избрали за кмет, същото като в ротердам
12
1
 
14
 
! Отговори
1912 преди 7 години
Кметът на Лондон е също радикализиран фанатик.Който обиждаше кротките мюсулмани на "чичо том".Бивши мутри и фанатици...Няма!!!!
11
10
 
11
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
И какво предлагате да избием 20-30 милиона мюсюлмани в Европа заради хиляда откачалки ли....
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
интегрираните атакуват, какво ли ни чака когато и НОВИТЕ се интегрират
9
1
 
6
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До ХмА,пропуснах-един риторичен въпрос:Кога за Испания е било по-добре-преди Реконкистата или след?За Европа ще важи същото!
8
1
 
19
 
! Отговори
Партиен член преди 7 години
Не ни е страх???Да бе,страх ви тресе от доста време.Едно е да гледаш по телевизията а друго да видиш това на съседната улица.Свиквайте това е вашето бъдеще.Който сее вятър жъне бури.Народа го е казал.
7
2
 
17
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Очевидно ще се наложи да си припомним историята и най-вече раздела Испанска Реконкиста!Щото раздела Ислямско нашествие вече ни го напомниха....Както се казва-след осъзнаване на проблема идва и решението!Между другото,по време на Реконкистата,освен мю.сулманите,от Испания е прогонена и една друга проблемна нация-сещате се коя!
6
1
 
10
 
! Отговори
Georgiev преди 7 години
Ами, те вече я постигат! За съжаление. Но при толко много толерантност е така.
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха, двуличник. Не се ли вдигнат англичаните сами да си изгонят Резньовците, ще си дават фира периодично. Отново меченца, свещички, писъмца, "добри" муслими които критикуват официално убийствата. А тайно в домовете си потриват ръце. Българинът е много прав, уважение всекиму, доверие никому.
4
1
 
30
 
! Отговори
смЕх преди 7 години
На лицемерните наглосакси както са я подкарали от тук нататък все по-често ще им се случва това. Зарили са се с "интегрирани" брадати инженери ,но все румънците и ние сме им в устите . Проблема е ,че гинат невинни ,а такива като Блеар и цялата им политическа папл.ач си пазят безценния животец на всякаква цена и то пак на гърба на същите тези невинно загинали .
3
1
 
28
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Сега говори така,но два дни след като го избраха за кмет сложи на автобусите надпис Аллах акбар. След няколко дни ги махна,защото избухнаха протести.Щом лидерите на мюсюлманите не са приели Европа,как ще я приемат фанатиците от по-долно ниво.Вълкът козината си мени,но нрава-не.
2
3
 
18
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Изпълнителите може и да са болни мозъци,ама тия дето планират всичко това(терора и ислямското нашествие) хич не са болни!Напротив-те са най хитрите хора на планетата!Едни такива,с малки шапчици,знаете ги....
1
3
 
24
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
"Кметът на Лондон: Болните мозъци няма да постигнат целта си"демек - ислямизцията на острова продължава независимо от реките кръв пропяти от ислямските животни .... Европа дейш - ценности и свободи ......и ислямски дивак за кмет на Лондон