Два ареста в Манчестър, единият е свързан с атентата

23-годишен е задържаният за терористичния акт
23 май 2017 14:52, Елка Василева
44
Два ареста в Манчестър, единият е свързан с атентата
Снимка: БТА

Британската полиция съобщи в Тwitter, че е арестувала 23-годишен мъж в южната част на Манчестър във връзка с вчерашното терористично нападение, предаде Ройтерс.

Още по темата

Най-малко 22 души, включително деца, загинаха и 59 бяха ранени, когато атентатор самоубиец се взриви, докато хиляди фенове си тръгваха от залата "Манчестър арена" след концерт на американската поп изпълнителка Ариана Гранде.

Органите на реда са арестували и мъж в търговския център "Арндейл", но задържането му вероятно не е свързано с извършеното снощи кърваво нападение.

Вчерашният атентатор е загинал при задействането на взривното устройство, съобщи по-рано полицията.

Търговският център "Арндейл" в северния английски град Манчестър отваря отново врати, след като бе евакуиран за кратко, съобщи очевидец, цитиран от Ройтерс.

Полицията започна да премахва кордона и позволи на служителите да се върнат на работните си места.

По-рано днес друг очевидец съобщи, че голям брой хора бягат от "Арндейл" и че някои от тях чули силен гръм.
/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Манчестъратентат
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
кой поръчва терора? преди 6 години
За Льо Пен бяха чували малък кръг от хора до преди няколко години, но благодарение на финансирането от Москва и няколкото кървави атентата дошли като по поръчка (на кой ли?) в точното време и на точното място френската националистка стигна до втори тур на президентските избори. На 8 юни ще има избори в UK, отново като по поръчка (на кой ли?) става атентат който е от изгода единствено за храненика на Москва Фараж. Да се готвят отново Франция и Германия където ще има избори в скоро време.
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Графикът и местата на следващите атентати се намират на бюрото на товариш Путин.
31
0
 
2
 
! Отговори
И какво излиза? преди 6 години
И какво излиза? Че много хора са по-силно инспирирани от ислямския тероризъм. И са готови да дадат живота си за него. Отколкото от европейската демокрация, за която никой в момента няма желание да си дава живота?
30
0
 
1
 
! Отговори
MAKEDONETS преди 6 години
100% BILGARSKA SLEDA
29
0
 
4
 
! Отговори
anti-anglo-zionist преди 6 години
Евреите пак ви насъскаха срещу мюсюлманите, докога ще спите. Не виждате ли как умишлено държат света в мизерия и хаос. Защо ли все насъскват света срещу мюсюлманите ? Защо тези екипирани като "И.държава" избиват само мюсюлмани в близкия изток? Защо не нападнаха и един път Израел, които са най- яростните врагове на Исляма?
28
0
 
0
 
! Отговори
men преди 6 години
снимки с труповете, карантиите, линейките, суматохата, болните в болницата, роднините им. в бриксел тази година май един не се сети да поднесе цветя. също така и в ница и в мюмюнхен. еврогейташки цирк екстра класа.
27
0
 
0
 
! Отговори
европгейци преди 6 години
нас фалшивото знаме роди ни... културни марксисти до гроб... ни сме на всеки километър.... ПС: поредната фалшификацийка от която още повече ще бъдат ограничени правата и свободата на белите а ЕгС ще продължава да спасява подшиляци и да ни ги води от плажовете на либия. та стената на сфинету нема да говорим, стената на плача батенца...
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Аз говоря с факти, не говоря празни русофилски приказки сказки и балалайки.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен29-ти, ти си много проздичък! ***!
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До кога Европа ще мига глупаво и ще приема всякакви. Те по всякакъв начин показват, че искат да смачкат православието, но "умните" глави упорстват как можело да си живеят заедно. Тоя се родил там, живял там и не уврял, че хората са мили и добри и са го приели в дома си и решил да им се отблагодари като съсипе живота им. До кога ще се търпи това безумие и до кога разни пришълци ще тероризират Европа. Управляващите явно нямат инстинкт за самосъхранение или се смятат за недосегаеми, ама надали.
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Daite im formuliar za chlenstvo v dps,nali taka napravihas jivite ubiici na Bunovo?!
22
1
 
4
 
! Отговори
Sisi преди 6 години
А стига бе цели два ареста Европа е толкова ж.алка ,че вече ми се г.ади от нея.
21
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди Великобритания да се включи във войната срещу светската държава ИРАК, откриха измислена лаборатория за химически оръжия на иракчани . След като съсипаха Ирак се оказа че не е вярно и се извиниха на съпътстващите невинни жертви, но пак били прави.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До KING OF KINGSМю(юлманите трябва да бъдат трепани на място.Па нали американците и англичаните ги трепат по държавите им бе умник и се докараха до това положение.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук наистина има болни мозъци.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирате ли от окулизъм хора от село ?
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 22 май 22 загинали,22 май е 142 ден от годината остават 223 до края на годината или обърнати 322-представляващи черепи и кости сатанинско тайно общество.Пак на 22 .3, 2017 Уестминстър Бридж атака пред парламента в Лондон на 22.3 или отново обърната 322 което представлява черепи и кости.22 май 2017 е 53-та седмица и 1 ден=531 плюс обърнати 135 е 666 сатаната. Забелязвате ли Путин и Тръмп как се включиха в цирка ?Забелязвате ли какви са кукли -клоуни ?Селяни,мога да ви пиша още за Сатурн
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко предизборна драма за британците.Сега със сигурност ще гласуват в правилната посока
15
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяни ,когато терорист се взриви на открит пазар избива над 100 човека,селяни представете си ако този акт беше истина,селяни жертвите нямаше да са 22 а 1222,залата щеше да плува в карантия а седалки щеше да има в близост до Шотландия.
14
3
 
2
 
! Отговори
16 преди 6 години
Труповете са само в болният ти мозък