След концерта: Родители издирват децата си в Twitter

Много от избягалите от залата са настанени в съседен хотел
23 май 2017 11:30,
71
След концерта: Родители издирват децата си в Twitter
Снимка: Twitter

След снощния взрив в Манчестър, който взе 22 жертви и рани 59 души, притеснени родители все още издирват децата си в социалните мрежи.

Според много от хората над 50 деца, които са излезли от концерта без придружител са настанени в съседния хотел "Холидей Ин".

Стотици потребители в социалните мрежи използват хаштага #ManchesterMissing, за да споделят снимки на деца, които се издирват все още.

С напредването на нощта много тийнейджъри са успели да се свържат с родителите си, а това още повече притеснява онези, чиито деца все още не са се обадили.

Много от хората в Манчестър са отворили домовете си за хората, избягали от арената с хаштаг #RoomForManchester.

"Родителите цяла нощ публикуваха снимки на децата си в социалните мрежи, опитвайки се да намерят информация за тях, сподели пред "Нова тв" Емилия Минчева, журналист от BBC, която живее и работи в Манчестър.

Районът около залата е отцепен, има и изключително засилено полицейско присъствие.

Сънародничката ни разказа още, че всички в града са солидарни към случилото се. Хората приютяват тези, които са пътували от далеч за концерта на Ариана Гранде и сега не могат да се приберат, тъй като гарата е затворена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
17
 
! Отговори
Родител преди 6 години
Чета коментарите и не вярвам на очите си! Уважаеми драскачи, става въпрос за ДЕЦА! Повтарям ДЕЦА! Каква е тази всичката злоба, която изсипвате???
38
2
 
11
 
! Отговори
ссссссссс преди 6 години
Какъв им е проблема? Нали Саддам и Кадафи ги няма. Да се радват на демокрацията и нейните плодове.
37
5
 
1
 
! Отговори
vse edno преди 6 години
До Анонимен 44: Как ядеш с таз *** уста, как не те е срам, г.н.усна т.вар!!
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
датата е 23е това е енигма.
35
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малки британски мелезчета на концерт на по-голяма афроамериканска мелезка. Именно САЩ и Великобритания са отговорни за милионите жертви в последните десет години в Ирак, Афганистан, Либия и Сирия.
34
0
 
4
 
! Отговори
европа преди 6 години
Най много атентати в Франция и Англия.Значи тези държави бъркат сметките на някой,този някой стои зад тези атентати.И двата атентата в Париж и Мачестър са знакови,на концерти на американски изпълнители.Този някой изпраща съобщение.
33
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А когато натовските самолети, излетяли от базата в Англия бомбардираха Алепу и убиха над 3 хил сирийски деца, тогава защо нямаше такъв вой ?
32
0
 
8
 
! Отговори
не е лесно да си тъп преди 6 години
Тези английски агнета ще им уморят двете мозъчни клетки с пропаганда, та ще изпаднат в депресия и ще се угоят още повече.
31
0
 
4
 
! Отговори
маке до 38 преди 6 години
в сега пище за 29 умрели
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кабалистите от ДС ни информират за 22 загинали а кабалистите от острова ни казват ,че загиналите са 19,селяни на кои окулисти да вярваме ?От Англия съобщават за 19 загинали а българските медии пръскат за 22 загинали или зависи кой как тълкува ритуала ? Селяни ,загинали няма ,има сатанински ритуал със перфектно подбрана нумерология .Селяни аз съм изумен как висши представители на правителства и водачи играят на сцената на този цирк а уж са опозиционни страни ще бъда по директен-Путин
29
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 33Значи християнствотн е ТАМ на концерта на некаква разголена кифла, така ли. А същото това християнство го атакуваха в Либия, защото Кадафи беше християнски проповедник в пустинята......(това може да се окаже верно)
28
3
 
6
 
! Отговори
До анонимник 33 преди 6 години
Това с християнството е претоплена манджа. Религията на Запад е просто бизнес, а набожните хора са много малко. Проблемът на западното общество е че е като коне с капаци, какъвто пример си и ти. Обаче българите са природно умен народ и лесно разграничават лъжа и истина. Един път изградил си мнение, българинът не си го сменя като носна кърпа.
27
1
 
12
 
! Отговори
Галин преди 6 години
За жертвите в метрото в Русия нямаше....ама сега се почва с Хаштаговете.....особено ако е за хората на острова дето смятат нас за по-долни *** и от маймуните по Зимбабве ....евала БГ МЕДИИ ЕВАЛА ...
26
0
 
3
 
! Отговори
маке преди 6 години
ей ако немаше атентат с какво ке се занимаваха радиата и твитата барабар с знайни и незнайни сайтове не знам
25
0
 
5
 
! Отговори
избирател преди 6 години
И аз глуповатия тиражия знаех,че ще се стигне до тук,когато се ''помогна'' някога на Ирак и Либия.Но пък кой съм аз?Сега има много умни хора......примерно Тръмп...,за Симеонов,Сидеров и Борисов да не говорим.
24
4
 
7
 
! Отговори
!!! преди 6 години
не ни интересува !!!!
23
3
 
9
 
! Отговори
финансови игри преди 6 години
Ще пошумят покрай "атентатчето" некой и друг ден, доде цената на петрола е ниска и после по живо, по здраво. Да си купуват децата нови айфони, докато нашите деца им ходят да им берат ягодите.
22
2
 
5
 
! Отговори
МУХАХАХА преди 6 години
Ариана гранде ЦИРК
21
1
 
0
 
! Отговори
А преди 6 години
До Анонимен23ТЕЗИ НЕ СА Я ПОРЪЧАЛИ ТОВА Е ПО-ВЕЧЕ ОТ ЯСНО СЪПРИЧАСТЕН СЪМ КЪМ СЕМЕЙСТВАТА ИМ ... НО НЕМОГА ДА СЪМ СЪПРИЧАСТЕН С ТАЗИ ДЪРЖАВА ТИ АКО МОЖЕШ ЗНАЧИ НЕ СИ БЪЛГАРИН
20
2
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
Нека да позная, че исмяма няма нищо общо със снощните събития. Исламска държава се нарича така поради чиста случайност.