След концерта: Родители издирват децата си в Twitter

Много от избягалите от залата са настанени в съседен хотел
23 май 2017 11:30,
71
След концерта: Родители издирват децата си в Twitter
Снимка: Twitter

След снощния взрив в Манчестър, който взе 22 жертви и рани 59 души, притеснени родители все още издирват децата си в социалните мрежи.

Според много от хората над 50 деца, които са излезли от концерта без придружител са настанени в съседния хотел "Холидей Ин".

Стотици потребители в социалните мрежи използват хаштага #ManchesterMissing, за да споделят снимки на деца, които се издирват все още.

С напредването на нощта много тийнейджъри са успели да се свържат с родителите си, а това още повече притеснява онези, чиито деца все още не са се обадили.

Много от хората в Манчестър са отворили домовете си за хората, избягали от арената с хаштаг #RoomForManchester.

"Родителите цяла нощ публикуваха снимки на децата си в социалните мрежи, опитвайки се да намерят информация за тях, сподели пред "Нова тв" Емилия Минчева, журналист от BBC, която живее и работи в Манчестър.

Районът около залата е отцепен, има и изключително засилено полицейско присъствие.

Сънародничката ни разказа още, че всички в града са солидарни към случилото се. Хората приютяват тези, които са пътували от далеч за концерта на Ариана Гранде и сега не могат да се приберат, тъй като гарата е затворена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяни атентат беше във Беслан,със реални терористи ,реални ранени и реални загинали ,там беше реална криза а снощното е ЦИРК тип ШАРЛИ.Селяни атентат реален имаше на летище Домодедово със реални загинали и реална разруха а снощното от Манчестър е ЦИРК.Селяни ,войната във Сирия и близкият изток е реална,със реални ранени и реални загинали а снощното от Манчестър е ЦИРК.Селяни ,сами си правят цирковете пресметнати във сатанински ритуали
18
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АНе е хубаво да пускат интернет на ненормални типове като тебе в Карлуково. Тези деца са поръчали София да стане поле с тикви???
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма как да се води война с тероризма. Не можеш да се биеш срещу несъществуващ враг. Просто на времето Буш и Блеър не трябваше да я започват.
16
5
 
16
 
! Отговори
А преди 6 години
КОГАТО ПОРЪЧАХА СОФИЯ ДА СТАНЕ ПОЛЕ С ТИКВИ И КАРТОФИ И КОГАТО БОМБАНДИРАХА ЛИБИЯ И КОГАТО ПОДПОМАГАХА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ НЕ РЕВАХА ...СЯ ЩО РЕВЪТ ? ? ?
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между другото сигурно и тези терористи се мислят за партизани, борци за свобода и право на самоопределяне.
14
3
 
8
 
! Отговори
поредното флашмобче преди 6 години
В Европа не можеш да си купиш и една пиратка, без да те щракне некоя камера, така че пробвайте нещо друго в следващия дубъл.
13
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Жю суи Манчестър. Кичнахте ли си вече профилите във Фейса. Побързайте трябва да сте актуални.
12
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само ***.
11
2
 
10
 
! Отговори
илюминатски ивенти преди 6 години
Светлина, екшън, камера..
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А как ли родителите от колонизираните от Англия Африкански и Азиатски държави преди векове са издирвали заробените си деца?Никаква милост към англо-педерметата!Не забравяйте как са ни прецаквали преди и след Осввобождението!Нека им! Да си ги гледат сега всякакви другоземци на родна земя и да си берат плодовете на действията!Важно е да не допускат до оповръщаната си територия лошите българи, румънци или поляци!
9
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега отново идва времето за меченца, цветенца, картички със сърчица, песнички един ди друг, хванати за ръце. Прегръдки с непознати от муслита със завързани очи. Няма толкова смешни хора като толерантните англичани, толкова безпомощни и наивни, толкова безсилни, дори слаби. Мей е отговорна за всичко това защото вместо крути мерки към радикалите, тя не предприема нищо категорично. Жалко за загиналите деца и техните родители. Те плащат за идиотската толерантност и примиреност на Мей и правителств
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Црън, жълт, кафяв, Црън, жълт, кафяв. Това новите ееробротснчетс ли са. Защото на времето струва ми се си бяха бели.
7
4
 
8
 
! Отговори
Де ги убитите ве ??? преди 6 години
На 22 май 22 загинали,22 май е 142 ден от годината остават 223 до края на годината или обърнати 322-представляващи черепи и кости сатанинско тайно общество.Пак на 22 .3, 2017 Уестминстър Бридж атака пред парламента в Лондон на 22.3 или отново обърната 322 което представлява черепи и кости.22 май 2017 е 53-та седмица и 1 ден=531 плюс обърнати 135 е 666 сатаната.Прочети още на: dnes.bg/world/2017/05/23/22-sa-jertvite-ot-atentata-v-manchestyr-id-poe-otgovornost.341926
6
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Спокойно ве ,няма драма ,няма терористичен акт ,няма ранени ,няма загинали,има един огромен цирк тип Шарли Ебдо.Давам кило злато ако някой ми покаже снимка на ранен или загинал
5
3
 
5
 
! Отговори
ViP преди 6 години
RiP
4
9
 
13
 
! Отговори
: преди 6 години
изобщо не ни интересуватова ако се беше случило у нас новината за атентата английските бо'клуци щяха да я пуснат в спортните си новиним'айната им
3
7
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
да си тьрсят децата при тереза меи кои напьлни англия с тази из----мет кои невзимаше никакви мерки против тях даже анг полицаи ходят без орьжие хак да ви еполицаята не влизала в гетата всички на кораби и кои накьде види
2
4
 
41
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Добре де ,някога Ирак и Либия си живееха там техния си живот,както те си го разбират,а великите световни миротворци ги разсипахте!!!Сега защо само съболезнования раздавате,при все че се знаят виновните?!
1
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами те повечето са си арабчета. Бели почти няма.