Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници

"Терористите и екстремистите да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги"
23 май 2017 12:40, Елка Василева
98
Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп остро осъди атентата в британския град Манчестър, извършен според него от "зли неудачници", и поднесе дълбоки съболезнования на близките на загиналите.

Още по темата

"Толкова прекрасни, жизнени, обичащи живота млади хора, убити от зли неудачници. Няма да ги нарека чудовища, тъй като това би им харесало", заяви Тръмп при посещение във Витлеем, на Западния бряг, в присъствието на палестинския президент Махмуд Абас, с когото тази сутрин разговаря, отбелязва Франс прес.

Президентът на САЩ изрази солидарност с Обединеното кралство след атентата, чиито жертви станаха "невинни деца".

"Терористите и екстремистите, както и онези, които ги подпомагат, трябва да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги. Тази порочна идеология трябва да бъде унищожена, напълно заличена", заяви Тръмп, цитиран от Асошиейтед прес.

Той призова лидерите в Близкия изток да съдействат за изкореняване на насилието и каза, че "цивилизованите страни трябва да се обединят, за да защитят човешкия живот".
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
7
 
! Отговори
Ганьо преди 6 години
До Анонимен9 С тези бомби спасиха милиони животи и сложиха край на войната...-пак си провери информацията:"На 8 май Уинстън Чърчил и Хари Труман обявяват края на войната""Атомната бомбардировка ... срещу японските градове Хирошима и Нагасаки на 6 и 9 август 1945 година""Бомбата се взривява на около 600 метра над повърхността, при което на място загиват около 7080 000 души."Какво са спасили, 4 месеца след обявяването на края на ВСВ.?
29
8
 
0
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
До АнонименДа *** не българия е била христянска ама сига е муслиманска. и я кажи ся джамиити или църквити са повичи ааа ?
28
2
 
7
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Хехехе продаде оръжие на арабите а после отиде в Израел да си поплаче.Баси сбъркания свят.Моше вместо да не го допусне в Израел затова че въоръжава враговете му го посреща с почести.Да идват извънземните да ни изяждат че съвсем откачихме
27
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СурайБългария е ХРИСТИЯНСКА държава. Това, че ви търпим прищевките е само благодарение на това, че сме цивилизовани и не искаме конфронтации. Дори и Бай Тошо ви е търпял а е можело да ви изтребе до крак след атентата на гарата. Да го споменавате с добро!
26
1
 
6
 
! Отговори
Защо пък зли неудачн преди 6 години
За ставащото по света и частност Ангглия най голяма вина имат не камиларите,а краварите! Затова зли неудачници трябва да се промени на алчни измамници-убийци! Перхидроленият ТрЪП,защо продава на най недемократичния режжим в Сауудитскаа арабия оръжие зза милиарди?! Защо кравите бомбят арабските деца в Сирия и Ирак,те майки нямат ли? Айде айде като мерим с аршин за всички да е еднакъв! Абре Путин що не взривиш обора?!
25
0
 
5
 
! Отговори
валери преди 6 години
Я да вземе да поразчисти мръсните си обори ,щото от там излизат тези л.....а !!!!!!
24
11
 
2
 
! Отговори
Сурай преди 6 години
Гусподин тръмп тряба да посети бългсрия да види че има муслимански даржави за пример
23
1
 
21
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Патока Доналд продава оръжия за 110 милиарда $ на най-големият спонсор на ислямският тероризъм и едновременно с това се ''възмущава'' на изпълненията на този тероризъм!? Лицемерие+наглост+шизофрения!
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 29Е, не може. Печатните станове не смогват....
21
1
 
11
 
! Отговори
г преди 6 години
Да отидеш на стената на плача след като си отишъл при убийците на евреите през 7 век -арабите на Мохамед.Е това ми иде вповече.Че всичко е пари и смърди е факт ,но моля ви не говорете поне за морализми г-н Тръмп . Не сте вие стожера.Вижте сега идете при папата и измийте краката на някой бъдещ терорист. Лицемерие и лъжа-това е света .
20
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно лош човек... Нова конституция да иска, без да пита хора предизвикали две национални катастрофи за има-няма пет години. Как да не го заколиш този Диктатор.
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Еххх ако можеше цял свят да е на дереджето на "окупирана" Германия, нямаше да се натискат ...цял свят към Германия. :)))
18
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама, много м ърша, бре! 800 000 кравари ги пазят... Съюзници, дрън-дрън, окепирани, както е окупирана и Германия.
17
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
мрьс-----к и лицемер да даде орьжие на са за 350 милиарда този трябва да сеобеси нищо че зад него стои военно пром комплекс такива хора са вредни засвета
16
4
 
3
 
! Отговори
до 23 преди 6 години
Добре съм запознат ,но знам и ,че половината принцове са фенове на халифата.И знам ,че САЩ глупаво им помогнаха както винаги гледайки бизнеса си .Един ден няма да има ни СА ,ни Иран и тн и тогава ще се сетите за тоя тъпан Тръмп .
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До #17Прощавай, забравих, че вие и вашата па смина сте пазители на морала и правда от последна инстанция...
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Верни казваш. И колко главорези в Окинава им подклаждат ,,верността''?
13
0
 
3
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Да,и после както обикновено някой принц ще им снесе половината мангизи и оръжие.хахах ти незнаеш ли ,че така ще стане ,примера с Бен Ладен е пресен .
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баш терориста, да се възмущава! А когато пуска томахоуци, за да направи кефа на смотаната си дъщеря, е нормално, нали!
11
1
 
7
 
! Отговори
ф преди 6 години
Тръмп е лицемер то е ясно .Вместо да атакува исляма в СА ,Турция,и тн той се занимава с глупости на търкалета. Толкова ли ви изпиха мозъка в САЩ бе г-н президент.Да не различавате добро от зло . Да дадеш оръжие на тия дето после го взривяват срещу нас .......Чакай малко бе Тръмп ,ама ти себе си майче описваш . Ти себе си критикуваш.