Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници

"Терористите и екстремистите да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги"
23 май 2017 12:40, Елка Василева
98
Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници
Доналд Тръмп. Снимка: Reuters

Американският президент Доналд Тръмп остро осъди атентата в британския град Манчестър, извършен според него от "зли неудачници", и поднесе дълбоки съболезнования на близките на загиналите.

Още по темата

"Толкова прекрасни, жизнени, обичащи живота млади хора, убити от зли неудачници. Няма да ги нарека чудовища, тъй като това би им харесало", заяви Тръмп при посещение във Витлеем, на Западния бряг, в присъствието на палестинския президент Махмуд Абас, с когото тази сутрин разговаря, отбелязва Франс прес.

Президентът на САЩ изрази солидарност с Обединеното кралство след атентата, чиито жертви станаха "невинни деца".

"Терористите и екстремистите, както и онези, които ги подпомагат, трябва да бъдат изхвърлени от обществото ни завинаги. Тази порочна идеология трябва да бъде унищожена, напълно заличена", заяви Тръмп, цитиран от Асошиейтед прес.

Той призова лидерите в Близкия изток да съдействат за изкореняване на насилието и каза, че "цивилизованите страни трябва да се обединят, за да защитят човешкия живот".
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
1
 
! Отговори
до 72 преди 6 години
Гледай си работата ще избухне световна война и тя ще бъде невиждана по своята жестокот защото света е омешан. Хитлер тъй започна ВСВ чети история и не се бъркай .Този път няма да спасяваме евреи и мюсюлмани който не е с нас е против нас и точка. Tози път ще се отървем от всичката гнус и ще спрат да се правят на интересни.
49
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Целия свят се тресе от страх пред неудачниците лузъри!
48
3
 
1
 
! Отговори
bluesky1 преди 6 години
До 60 и 65 Защо дрънкате глупости бе хора! Такива като вас използват разни поводи, за да нагнетяват напрежение! Спрете с омразата, тя изяжда носителите си! Хубав ден!
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този прати Томахоук срещу законното правителство на Сирия.
46
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моли се да са все такива, защото ако са били подгатвяни от някои служби, щяха да сринат всичко. Абсолютно комплексарско и чики'джийско изпълнение. Толкова от кръжока по художествена самодейност.
45
2
 
16
 
! Отговори
да помислим преди 6 години
Тръмп предаде избирателите си .Каза,че ще гони ислямизма,а му продава оръжие . После на следващия ден буквално тия му взривиха Манчестър . Тоя е по -*** и от Меркел ,казвам ви. Или долу горе на нейното ниво.
44
2
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 6 години
"Тръмп за ужаса в Манчестър: Дело на зли неудачници"тРъмпо може да добър бизнесмен но e т`Ъп политик, както американците и *** дето го избраха!
43
4
 
3
 
! Отговори
ц преди 6 години
Тръмп е неориентиран използвач,вижте му семействата и жените и ви става ясно какво нещо е. Не бих го нарекал приятел ако ми беше съсед.
42
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извършителя бил 12 годишен ислямист, какъв неудачник е на 12, това е съвсем друго, Тръмп греши и само подценяват с кой си имат работа
41
1
 
9
 
! Отговори
равносметка преди 6 години
Да бе ,всички помним какво каза тоя перко -САДАМ бил гонел терористите.Ето ви човека продавал оръжие на Садам Хюсеин през 70 и 80 те да бори Иран .Същото става и сега .Напомпват СА да бори Иран ,но тия са други ,те просто ще го използват срещу Европа един ден .Впрочем нали това беше стратегията на Америка да разбие съюз в Евразия който дори и воден от светци би я засенчил . Не се оставяйте да ви заблуждават .Това са същите хора.
40
2
 
14
 
! Отговори
д преди 6 години
И после защо хората вярвали ,че САЩ сами си ги бутнаха онези кули!
39
3
 
18
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Аз продължавам да смятам, че САЩ създадоха и финансират ИД. Никой не може да ме убеди, че стелтове и мултимиардна по бюджет армия не може да се справи с арабухи с джипки. Спре ли кранчето с долари спира и тероризма, явно на световните лидери това не би им харесало, та зорлем подклаждат мъката на хората с подобни изказвания, нашия ББ и той на опашката от жалеещи, докато сам кове затриването на нацията си
38
2
 
11
 
! Отговори
иво преди 6 години
Какво лицемерие , създадоха ид , сега ги преместиха в Ирак , въоръжават ги чрез СА , а този ни прави на мало....мни !
37
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставки на Мей и Тръмпи! Те изклаха мюсюлманите и направиха война за петрола.
36
2
 
13
 
! Отговори
р преди 6 години
Най -смешното и жалкото в случая е че вече над 15 г след 11 септ СА е сочена за основен извор и причинител на ислямския тероризъм .Че с едната ръка говори за мирен ислям ,а с другата спонсорира Ал Кайда и Идил . И след всичките тези неща в които САЩ опитаха да убедят света изведнъж иде Тръмп и им продава великото ново оръжие ф 35 и каквото си поискате.Е,кой по дяволите управлява света? Преди 5 г само СА се сочеше за новия удар на САЩ срещу ислямизма,днес ИДИЛ била зло ,а СА щяла да я бори .Боже
35
0
 
2
 
! Отговори
Ганьо преди 6 години
До Сурайи я кажи ся джамиити или църквити са повичи ааа ?--------------------------------------------------------------може да има джамии построени с саудитски пари. Те и на германия предлагаха да строят за "бежанците". Може да има джамии, но има ли кой да ги посещава?Като изключим тези нискообразованите и без инелект, като теб. За тях всичко, което им каже ходжата е вярно. Те не могат да мислят и сами да си правят изводи.
34
3
 
13
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Меркел и Юнкер носят пряка отговорнсот за атентатите, трябва да бъдат съдени също за опит за създаване на нео-феодална ислямска джамахирия.
33
4
 
4
 
! Отговори
Микрен преди 6 години
Не Тръмп е виновен, а такива, като Фарандж, Льо Пен, Сидеров, Жириновски, италианото клоун......
32
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За да направим нещо г-н Тръмп, първо трябва да изхвърлим евролиберастките екстремисти. Което не може да стане без кървави сблъсъци. Молим свалете диктатора Юнкер вместо да се занимавате с Асад.
31
6
 
5
 
! Отговори
Лесно му е на Тръмп преди 6 години
Много е лесно да се каже "Дело на неудачници". Хайде нека неговото дете да бъде взривено и тогава да видим дали така ще говори. Жалко за загиналите и техните близки. Ама където има мюсюлмани живот за другите няма .