Меркел към британците: Обединени сме заради ужаса

Путин изрази своите съболезнования към британския народ
4 юни 2017 12:43,
83
Меркел към британците: Обединени сме заради ужаса
Снимка: архив Reuters

Президентът на Русия Владимир Путин е изразил своите съболезнования към британците във връзка с терористичното нападение в Лондон, съобщи прессекретарят на държавния глава Дмитрий Песков, предава ТАСС.

"Владимир Путин изрази дълбоки съболезнование към британците и осъди терористичния акт, извършен преди часове в Лондон", отбеляза Песков, цитиран от "Фокус".

"Скоро президентът ще изпрати съболезнователна телеграма на министър-председателя на Великобритания Тереза Мей", допълни прессекретарят.

Германският канцлер Ангела Меркел също заяви, че Берлин застава "решително на страната на Великобритания" след нападението в Лондон.

"Днес въпреки границите ние сме обединени заради ужаса и траура, но ние също така сме изпълнени с решителност", заяви Меркел.

"За Германия, аз потвърждавам, че в борбата срещу всички форми на тероризъм, ние заставаме решително на страната на Великобритания", допълни канцлерът.

По последни данни в резултат на нападението са загинали шестима души, а други 48 са пострадали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
и ... евро*ейския съюз излиза с декларация осъждаща тероризма (за 10+ път). Реално същият този съюз храни, облича и финансира същите тези терористи.
60
1
 
25
 
! Отговори
попов преди 6 години
Ужас които посяхте именно вие фрау Меркел и ко!!!
59
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Странна работа едни други терористи избиха 10 хиляди души в Украйна и никой не изрази нито съболезнования ните се обедини заради ужаса който сториха тези терористи.
58
1
 
15
 
! Отговори
Циник до 70 преди 6 години
Баш е виновна! Бил е готов "сценария" за херметическо затваряне на немските граници!Мурксул наруши Дъблински споразумения, куп европейски, и немски закони за имиграция...и никой не и потърси сметка!Така, и до днес!
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С изключително задоволство, Путин изрази своите съболезнования към британския народ
56
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел е най-малко виновна. Франция, САЩ и Великобритания подкрепиха ислямистите да се бият срещу Асад. Бежанците тръгнаха през Европа за Германия и всички други европейски държави ги пуснаха да минат транзит. Струпаха се на германската граница. Никой не ги е канил.
55
3
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
мрьс-----ца тя е виновна за всичко
54
1
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
Г-жо Меркел,стояхте пак така ОБЕДИНЕНИ след атентата в Париж и след всички останали атентати,заставахте ТВЪРДО зад загиналите и техните семейства и какво от това ?! Да престанаха атентатите,да намаляха - не и напротив! Значи това ,което правите до сега е само ПРИКАЗКИ и дори няма обещания за ликвидирането на тия *** в човешки образ - защо и докога ?!Трябва да се вземат незбавно много крути мерки!
53
1
 
11
 
! Отговори
валентина преди 6 години
тези немци никога нищо не правят като хората-онзи ид.и.о.т изби хиляди евреи,тази и.д.иот..к..а в стремежа си да заличи глупостите на онзи пусна хиляди терористи по земите ни,аман,да си ходят,да се забранява тая религия във всичките и форми,да се срутят джамии,да се махат на някое много далечно островче и да си живеят Сами.
52
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21Малки добавки:Бабо МеркелЯго, де така?- Да тъгувам, с Мустафа!И с меченца, и с играчки,ще забравим за колячката!Затова сме християни -радваме се, че сме клани!
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Меркел нали ти ги пусна в европа *** офсо.
50
1
 
5
 
! Отговори
Ggg преди 6 години
Има една подходяща турска дума Меркел.....ороспу
49
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 14Моля, не обиждайте червеите. Те не предават своите, не им мътят съзнанието с ценности, които позволяват първобитни хора да им отнемат гивота и да им унищожават цивилизацията.
48
1
 
12
 
! Отговори
Циник до 62 преди 6 години
Мей...Меркел...все зомбирани бабишкерници...оставили климактериума на години зад себе си!
47
1
 
2
 
! Отговори
До Циник преди 6 години
За баба Меркел наистина се увеличи след сриват и от миналата година, незнайно защо!Но човекът визираше Английската версия на бабата, която търси подкрепа на 8 юни.
46
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Въпросът е кой е по-виновен избирателите на Меркел или Меркел?
45
0
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 6 години
Стрикно спазване на евро атлантические ценности за смиреност,толерантност премеримост.
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 55ако не беше русия до сега целия арабски свят щеше да е радикализиран а европа унищожена , така че не се изказвай не подготвен кой е общия враг , единственият виновник за всичко това е алчноста и империализма на една държава но тя със сигурност не е русия
43
1
 
3
 
! Отговори
Циник до 56 преди 6 години
Вероятно минава вече 50% според "авторитетните" не държавни статистически агенции!Демек - на немския избирател се сугерира , че съпротивата е безмислена!!!!В известен смисъл - манипулация - по кофти и от нашата!
42
1
 
2
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Я някой да каже с колко процента се увеличи подкрепата за Мей след ножарите