Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва
5 юни 2017 11:45,
134
Първата жертва: Канадка, загинала в ръцете на годеника си
Снимка: Twitter

Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва на терористичната атака в Лондон, при която 7 души загинаха. Кристин е загинала в ръцете на своят годеник.

Тя е от Касългар в Британска Колумбия и е била в Лондон с годеника си Тайлър Фъргюсън, разказа сестрата на Тайлър Каси пред канадския CBC.

Още по темата

"Той я е държал и я е гледал как умира в ръцете му", споделя Каси.

Семейството на Кристин разпространи заявление, в което заявяват, че тъгуват за загубата на тяхната "красива, обичаща дъщеря и сестра".

Кристин е работила като доброволец в приют за бездомни и се е преместила в Европа, за да бъде със своя годеник.

"Тя не би разбрала отвратителната жестокост, която причини смъртта й", твърди семейството.

Кристин е първата идентифицирана жертва на атаката. Канадският премиер Джъстин Трюдо заяви, че е "съсипан", че канадец е сред убитите.

"Канада строго осъжда безмилостната атака, която се случи в Лондон, Великобритания, която уби и нарани много невинни хора", заявява Трюдо.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Кристин Арчибалд е първата идентифицирана жертва на терористичната атака в Лондон, при която 7 души загинаха."Сигурен съм, че извършителите са монаси будисти. Нищо общо с ислям, коран, алах, мохамед и подобни.
91
2
 
4
 
! Отговори
- преди 6 години
Между другото, по време на Руско-Турската война, когато руснаците са доближили Цариград, англичаните са заплашили с война Русия, и са ги принудили да спрат до там.
90
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците са съществували преди българската писменост. А са се оформяли като нация хилядолетия - процес, верен за всяка една нация. Корените им тръгват още от племенния строй - както на германите, франките, англо - саксонците, българите, славяните и т.н. Много неориентирани изказвания тука, които говорят или за дълбока заблуда, или за силно желание за заблуда, или за персонална липса на образование. А ако не е от гореизброените - за ментално разстройство. Нищо лично. Просто констатирам ;)
89
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Населението на България по турско си е било от българи. Черкези и каквито и да е било етноси са били много малко. Имало е дори поляци, чехи и унгарци. Башибозука се е състоял от бългхари - нагаждачи, търсещи предимства пред другата част от популацията и за тяхна сметка. По - късно същите тея стават русофили, а след това русофоби. После се преобразяват в активни борци срещу фашизма и капитализма, а днес са демократи и евроатлантици. Вредна *** - лъжат, мажат, все да са отгоре и да обират...
88
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най - големите главорези по време на ВСИЧКИ антитурски възстания са били БЪЛГАРИТЕ. Има много документи по тоя въпрос. Всички тези документи са крити от национален срам. Пълно е с разкази на очевидци. Има и книги. Башибозука е населението на даден регион. Включвал се е в акциите срещу възстанниците основно заради плячката и възможността безнаказано да насили щерката на оня от съседното село. Башибозука е бил в основата на ВСИЧКИ кланета по турско време. Били са българи или турчещи се българи.
87
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самата употреба на термина угро - фин доказва, че унгарците, финландците и естонците са също руснаци ;)А ако говорим за азиатци, то в древни времена Урал е населяван предимно от азиатци. Като угро - фините. Тоест, нгарците, финландците и естонците са по - азиатци и от азиатците ;)))А някои обясняват какви азиатци били руснаците и твърдят, че е обидно ;)А унгарките са си красавици... ;)
86
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Руснаците имат много азиатска кръв, защото владеят по - голямата част от Азия. Това е вярно. Но монголите са с по - тъмна кожа, къмнокоси, тъмнооки, по - ниски и по - набити. Руснацитъе в множеството си са виски, руси стройни и синеоки. В сравнение с популацията и територията на русия, финските популация и територия са мижави, поради което е по -- точно да се каже не угро - фини, а уралски руснаци ;)Защо? Ами угро - финската езикова група произхожда от Урал, което си е Русия ;)
85
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия се била съгласила... Много *** необразоивана взе да изказва предположенията и надеждите си като публичен и исторически факт. Уикипедия:Будапещенска конвенция, Райхщадско Споразумение, Лондонско споразумение, Берлински договор, Санстефански мирен договор - ВСЕ ДОКУМЕНТИ, ДОКАЗВАЩИ, ЧЕ ЗАПАДА Е НАПРАВИЛ ВСИЧКО ПО СИЛИТЕ СИ ЗА ДА НЯМА БЪЛГАЯИЯ!И че ЕДИНСТВЕНО Русия е направила всичко по силите си за да СЪЗДАДЕ България!Необразованите русофоби или лъжат или наистина са НЕОБРАЗОВАНИ ;)
84
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия не се е съгласила да създаде България. Тя Е СЪЗДАЛА България в разрез със сключеното преди това Райхщадско Споразумение между Русия и Австроунгария. Австрийците са желаели нашите земи и не са искали Българска държава на мястото на съвременна България. Напрактика, със създаването на България, Русия рискува война с другите велики сили по онова време. Със Райхщадско Споразумение Русия си гарантира, че Австроунгария няма да я нападне в гръб докато воюва с турците. Уикипедия на бългрски.
83
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахйахаха сложно му било със славянството ;))И не смо на тебе най ;)))Ами то си е сложно да докажеш нещо, което не е вярно. Ако желаеш, мога да ти помогна, но ще е като да ти доказвам, че Наполеон не е съществувал ;)Сложно му било да докаже...Сложно си е наистина ;)
82
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко да е сложно лавянството? Езиковата група е призната от ВСИЧКИ лингвисти, дори и от украинските ;)))Сложно му било със славянството и славянските езици ;)Ами, разбирам те ;)Наистина си е сложно да обясниш на някого, който някога се е разправял на плажа с рускини, полякини, чехкини, сръбкини и т.н. без да им е учил езика, че няма такава езикова група ;)А като се вземе и в предвид, че сега ползвам свободно френски и английски и разбирам испански, още по - трудна ти е задачата ;)
81
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До байхейс то може и да платиш някой ден защо говориш в множественно число?и кои са цветнокожите/ американците са в основата на всичко те продават оръжие и не искат да спрат така че нещо не си наясно.....виж президента им психопат....
80
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Исторически факт е, че единствено Русия е била за създаването на България и е положила неимоверни усилия да го направи. Като правейки го е рискувала да влезе във война с Англия, Франсия, Австрия и Рермания. Русия е създала България в нарушение на договора и с Австрия, според който не бива да се създава голяма лсавянска държава на Балканския полуостров по настояване на Австрия. Англия дори е пратила армия в района. Това е история, не я изкривявайте.
79
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бил славянин. Еми, ти може и да не си. Сигурно си грък, турин, арменец или някакъв друг от чиято смес е съсравена България, но езика, на който говориш, пишеш, спориш, мислиш и лъжеш е славянски ;)Ако в България се говори славянски език, това единствено значи, че преобладаващото мнозинство е славянското. А е очевадно, че българския език е славянски. В Европа славяните са една от най - големите етнически групи. Ако не и най - многобройната. В самата група има подгрупи.
78
2
 
2
 
! Отговори
за АКО преди 6 години
Ти си писал "ако".А Берлинския конгрес го е имало защото я имало тази Руско-Турска война.И на този конгрес победителя Русия е отстоявала да я има България. Да, на нас ни се иска повече, но... колкото-толкова.Живота не е политика на желаното, а политика на възможното.Преди тази война и това не сме имали.
77
2
 
1
 
! Отговори
да ви еба майката преди 6 години
Далечната 2013 може би се е случило нещо с нея и е спряла да туитва, ЦРУ намерили профила и решили да лъжат, а стадото реве и вярва.
76
2
 
4
 
! Отговори
Позорно,но факт преди 6 години
В Новоросия жертвите на провокирания Майдан вече са над 11 хиляди, а нашите медии мълчат като риби! Явно 7-те жертви са мнооого по-важни!
75
2
 
7
 
! Отговори
АКО??? преди 6 години
В историята няма "АКО".Руснаците са ни освободили иса създали отново държавата България. Независимо какви са били целите на държавата им и какви са били задачите на армията, резултата за нас е тозиНОВА БЪЛГАРИЯ!!!
74
6
 
2
 
! Отговори
пияни рашки преди 6 години
До - 90 -ти чебуракРуския цар дето ни е освободил го убиха червенушките на които се кланяш. Не дължим нищо на соц. чебурашки, тяхното постижение е измисляне на Македония /т.е. ограбване на България/ и обричане на мизерно съществуване на целия български народ за 45г., че и досега с руските си слуги тук - такива като теб, Златев, Р. Овч, Архара и много други, предимно от БСП!
73
6
 
4
 
! Отговори
- преди 6 години
До 90Ако не е била Руско-Рурската война от 1877-1878 да създаде държава България на територията на Османската империя, сега тук щеше да е Турция, за радост на "Европа"