Тръмп откровен: Макрон обича да ме държи за ръка

Русия е спасявана от климата - и при Наполеон, и при Хитлер, смята той
20 юли 2017 21:56, Анисия Иванова
35
Тръмп откровен: Макрон обича да ме държи за ръка
Снимка: БТА

Президентът на САЩ Доналд Тръмп коментира неотдавнашното си посещение във Франция и наблегна на това, че френският му колега Еманюел Макрон обичал да го държи за ръка, предаде Франс прес.

Макрон е "страхотен тип. Интелигентен, силен. Обича да ме държи за ръка. Хората не осъзнават колко много обича да ме държи за ръка. И това е добре", казва Тръмп в интервю за в. "Ню Йорк таймс".

"Наистина. Добър човек е. Корав човек, но, вижте какво, той трябва да е такъв. Мисля, че ще е страхотен президент на Франция. Но обича да ме държи за ръка", добавя Тръмп.

Американският президент присъства на военния парад на 14 юли в Париж, който тази година съвпадна със 100-годишнината от включването на САЩ в Първата световна война.

Тръмп споделя, че за него е било "доста изненадващо" да получи тази покана след решението му да напусне Парижкото споразумение за климата, което бе сключено през 2015 г. от 195 държави.

Що се отнася до парада, Тръмп смята, че това е бил "един от най-хубавите паради", които е виждал. "Всъщност трябва да си направим един на булевард "Пенсилвания" във Вашингтон, между Конгреса и Белия дом, казва той.

Колкото до вечерята на двете президентски двойки в ресторанта на Айфеловата кула, Тръмп заявява, че в подножието на кулата се били събрали "хиляди и хиляди хора, защото бяха чули, че ще вечеряме там".

По повод посещението му на гробницата на Наполеон Тръмп смята, че "единственият му проблем е, че не е бил в Русия онази вечер заради извънбрачни дейности и те са измрели от замръзване", казва Тръмп, имайки предвид участието на френските войници в руската военна кампания.

"Колко пъти Русия е била спасявана от климата? Същото се е случило с Хитлер. Отишли са там и е станало 35 градуса под нулата и това е било краят на тази армия", заявява Тръмп в интервюто си за в. "Ню Йорк таймс".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Франция е велика, 1500 години е доминирала Европа и е създала ЕС. Има най-силната армия и е постоянен член на Съвета за сигурност на ООН. Териториите на Френската Република се разпростиат върху 12 часови зони - тоест слънцето никога не залязва над Франция! Имат и ядрени ракети и са на трето място по ядрен арсенал.. освен това са освободили Америка. Велики! Американците трябва много да ги слушат!
27
0
 
0
 
! Отговори
ВЕСО преди 6 години
ЗА ЛЪЖЦИТЕ ПРЕГРАДИ НЯМА. СЕГА ПЪК ОНЕВИНЯВАТ ХИТЛЕР С ТОВА ,ЧЕ БИЛО СТУДЕНО В РУСИЯ. АМИ ,НАЛИ БЕШЕ ГОЛЯМ СТРАТЕГ - КАКЪВ *** ТЪРСИ ТАМ В НАЙ СВИРЕПОТО ВРЕМЕ.ИСТИНАТА Е ДРУГА И ЦЕЛИЯ ПРОГРЕСИВЕН СВЯТ Я ЗНАЕ. РУСКИЯТ ЧОВЕК И СТАЛИН СА ПРИЧИНАТА ЗА НАДРИСКВАНЕТО НА НАПОЛЕОН И ХИТЛЕР В РУСИЯ. НЯМА КАКВО ДА СЕ ОПИТВАТ СЪВРЕМЕННИТЕ "ДЕМОКРАТИ" ДА ЛЪЖАТ ДЕЦАТА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ/ДАЖЕ И ОТ ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ ДЕЦАТА ЗНАЯТ ИСТИНАТА/.
26
0
 
2
 
! Отговори
цун кай го преди 6 години
До :Д ами Китайците пич те вече сериозно са ги налазили отърване няма
25
4
 
2
 
! Отговори
преди 6 години
До Анонимен "Неслучайно няма магистрали в Сибир и всичко тъне в кал - *** ги завладей, .....""Верно ли, то мизерията е всъщност стратегически ход :ДДД
24
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато човек прочете интервюто на Тръмп, веднага лъсва ограничения кръгозор, ограничения набор от думи, въобще силно ограничените умствени възможности на интервюирания. Бог да пази Америка и света!
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питам се, какъв ще е този "корав мъж" , който обича да държи друг мъж за ръка. Такова поведене е присъщо за децата или за ге. двойките. Или се лъжа?
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе тоз Макрончо бе !. Нещо е съмнителен ...
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не си се съобразил с климата, кой тогава е глупавия?
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе и тук съм виждал мъжеподобни да се държат за ръка.Текстът е много объркан, но все пак става ясно, че Белият брат с оранжевите коси е пределно семпъл и непросветен и не знае, че Наполеон, преди да погуби Великата армия, беше изгубил цяла една армия в Египет, където температурите са +40 градуса. Или пък Тръмпи е много умен и съсипва климата на Земята, за да победи тези лоши руснаци. Които са се били с Наполеоне Буонапарте при същите градуси...
19
16
 
6
 
! Отговори
чъки преди 6 години
Макрон е пич.Тръмп е ***.Путин предаде Европа и тръгна да се моли на американците и да защитават мюсулманските диктатори.Тежки времена за Европа-кравари,пияни руснаци и подмолни китайци,и страхливи англичани.Всички искат да я разкъсат,но Европа винаги е била култ,история,леганда.Преживяла е две световни войни,ударжала е варвари,мюсулмани,кравари,***,монголци,перси и кви ли още не.Владеела е цял свят.Малка Европа винаги е била гигант и така ще бъде.
18
0
 
3
 
! Отговори
:) преди 6 години
Trump sr bazika s frenskiq maj.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп откровен: Макрон обича да ме държи за ръка...ха ха ха ... е то на друго място как да те фане, като няма да може да го намери...
16
3
 
17
 
! Отговори
Е хайде.. преди 6 години
Ако не беше твърдия и непреклонен характер на руснака и най-студената зима не може да му помогне. Русия винаги побеждава и ще побеждава защото има патриотичен народ, за който родина е понятие със съдържание, а не просто една дума.
15
1
 
2
 
! Отговори
нищо лошо преди 6 години
и потупване по рамото е добре голема работа са това мъжете страшни са особено некои
14
3
 
0
 
! Отговори
аплодисменти преди 6 години
при цялата врява добро представяне
13
3
 
1
 
! Отговори
добре беше всичко преди 6 години
на ниво красиво дипломатично уважително хареса ми
12
3
 
13
 
! Отговори
гертруда преди 6 години
Доналд Дък ще задмине по тъ пи зми и сем. Буш :)
11
2
 
0
 
! Отговори
добре беше всичко преди 6 години
останах с друго впечатление
10
1
 
11
 
! Отговори
БГ преди 6 години
То е въпрос на гледна точка. Едно смятат, че Русия е била "спасявана от климата". А руснаците по-скоро смятат климата за тайно стратегическо оръжие. Неслучайно няма магистрали в Сибир и всичко тъне в кал - *** ги завладей, ако можеш да си придвижиш техниката. Някой ако рече да каже "ами със самолети" - ще му препоръчам да сметне 50хил войска с колко самолета ще докара и колко трудно се целят транспортни самолети. На 3-тия свален ще спре прехвърлянето по въздуха, а по земя не става както знаем.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това вече е мъжка приказка. Буахахаха.