Европа е застрашена от повторна миграционната криза

Цинизъм е да се игнорира темата, предупреди Мартин Шулц
23 юли 2017 12:53, Александър Попов
56
Европа е застрашена от повторна миграционната криза
Снимка: Reuters

Европа е застрашена от повторение на миграционната криза от 2015 година. Това предупреждава лидерът на Германската социалдемократическа партия Мартин Шулц в интервю за неделното издание на в. "Билд", цитирано от ТАСС.

Ако сега не действаме, рискуваме тогавашната ситуация да се повтори, подчертава Шулц, определяйки като "крайно опасно" увеличаването на потока бежанци, които пристигат в Европа през Средиземно море.

Този, който печели време и се опитва да игнорира темата до изборите за Бундестаг (на 24 септември), проявява цинизъм, отбелязва Шулц, който е основен опонент на канцлера Ангела Меркел в предстоящия вот.

Председателят на ГСДП планира да посети Италия на 27 юли и да обсъди с премиера Паоло Джентилони проблемите с миграцията. Според германския политик и бивш председател на Европарламента, Европейската комисия би могла да предостави допълнителна финансова подкрепа на страните, които приемат мигранти от Италия. Същевременно той изключи участие на Германия в тези усилия.

В момента трябва да се включат други страни членки на ЕС, каза Шулц.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Мартин Шулц
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
14
 
4
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Умишлено беше,да.На Кадафи му казаха да не се прави на пич.Щял да създава велик ислямски съюз и да бори Запада.Садам и той много се перчеше.Всичките пари идваха от Запада,а те за благодарност щели да издигат исляма и да бият Запада.Еми,не става.
18
13
 
6
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Кви ционисти ти се привиждат на тебе.Ти кво си мислиш,че Запада ще се остава някакви мюсулмански диктатори да го изнудват за петрол.Западняците да работят,а мюсулманите да продават петрол,да лежат по цял ден и да правят по десет деца до като станат десет милиарда и ни залеят.Те сега прииждат с хиляди всеки ден,то ако ги оставим ще почнат да идват милиони.Ти ли ще ги храниш и гледаш.
17
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това всичко беше умишлено кой е режисьора съдете съми
16
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ще дойде ден, където да ми викате защо не съм убил повече евреи!" А. Хитлер
15
1
 
26
 
! Отговори
балама преди 6 години
А, кой викаше ВИЛКОМЕН, бе, бай шулц!?
14
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обаче ония, когато влизат в страната заради Петрола никой не ги попита тези хора...Политиката на ционистите беше...Създай терористични групи, влез там с причината уж да убиваш терористите...създай хаос и тези земи ще останат в наш контрол!!!Създадоха и един хаос на Саддам и Каддафи...те били диктатори...аре ся ги няма...като гледам всичко е ток и жици, а?!Опитват се и с Турция така...Ердоган търгувал бил с ИД, после Гези, бил диктатор, после преврат...Аре у лево!!! Сега минаха на Катар..!
13
38
 
7
 
! Отговори
Твъдо ЗА преди 6 години
Нека да идват! Оставете хората да се смесват и да се любят! Искаме благоденстващи села, пълни с хора, бременни жени и деца! Искаме млади хора! Нещем патрЕоти! Искаме млади семейства, които да се грижат за българската земя, превърната в пустош от предателите!
12
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Сами си ги поканихте."А европейците, американците, цоинистите като вленаха в тяхната страна...Кой ги покани? Попитаха ли хората там...дали ги искат?! Погледнете и от тази страна обстоятелствата...поне един път си махнете тези капаци от очите!
11
0
 
9
 
! Отговори
до 14 преди 6 години
Убитаче...слагай престилката и влизай на др.Гергов в екарисажа да бачкаш - може и да краднеш кило пържоли!Ако много ми се помолиш може и да ти пратя колетче със старите ми джинси( иначе Diesel никога няма да си купиш)Мухъ л ти ли разбираш от политика бе, ***? Политиката не е да теглиш бърз кредит, и после да се чудиш как да си платиш сметките!Търкаю билетчета голтак - и за мен не се притеснявай!
10
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Циниче, остави политиката, не я вдяваш. Кажи от къде си купи онова тясно клонче с което вчера дефилира на парада? Много ти ходи!!!
9
2
 
20
 
! Отговори
Циник до 8 преди 6 години
Фалирал книжар се превърна в "лидер".Както и у нас - некадърник в истинският живот - намира "дащно поприще" в политиката! И такива , като този, и обучената от ЩАЗИ политагитаторка - ще решават бъдещето на континента! Демагози с морал на кухненска хле барка ни учат , кое е правилно, и кое не! В съдбовен момент - на кормилото са геронтофили...бездетни....гейове...*** дофили...и ле сбийки. Ако не друго - едно са научили - да не дават властта, привилегиите...и тлъстите си заплати!
8
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
ние тьпите балканци кьде можем да разберем тези европеиски заключениядруго е да те светне смешният социалист мартин шулц ученото си е ученосамо не разбрах защо ние трябва да ги прибираме и да ги хрантутим
7
0
 
15
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Крадеца вика - дръжте крадеца!Този със заешката джука е по-зле и от Мурксулската ханъма в Мордор.Неговата партия беше , която разреши Zeitarbeit , и практически зачеркна пазара на труда в Германия! Социална партия въвела модерното робство.Ако се докопа до власта ще продължи с двойни темпове да краде пари от гражданите си...и да ги прахосва по социални тъ ртеи, и алахотъзи терористи! "Краде от AFD" и си преписва загриженост, която не изпитва!
6
0
 
34
 
! Отговори
действия преди 6 години
Започвайте да ги експулсирате бе,Щулц.Направете изявление по всички световни медии,че всеки незаконен мигрант ще бъде връщан незабавно от където е нахлул.Спиране на социалния безплатен курорт за нахлулите мюсилмани в ЕС.И депортиртане.Всичко друго са празни приказки.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох , комунистчето Шулц , и той оракул като Валенса , човек ,който е завършил 10- клас по "дуалната " система и издигнал се в политиката познайте с какви пари и на кого - ами с парите на необновените през социалиЗЪМА български села . Искат му се неграмотници , които да му печелят избори , пак познайте по кой тертип
4
0
 
35
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Меркел да си прибира при нея.Не ние сме ги канили.Цинизъм е да ни задължавате да ги приютяваме.
3
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МоЩен солидарен ГЕЙ парад във всички западни столици ВЕДНАГА !
2
0
 
19
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ей скоро не са аллахакбарясвали нещо. Явно слънцето им действа успокоително. Пък аз очаквах точно обратното. Ама да не стане наесен с песен. Европа е обречена на упадък. Както се срина Рим, така и ЕС. Разликата е че след тоя срив няма да има Ренесанс, Реконкиста и хора като Да Винчи, Гьоте, Бах, Данте и тн.
1
21
 
2
 
! Отговори
Бау преди 6 години
Популистки изказвания с цел печелене на гласове. Всъщност потока намаля доста. Мигрантите са вече наясно, че не ги искат и няма да получат мечтания лесен живот. За това почнаха да се прибират. Разбира се хитрите политици всяват паника, за да спечелят.