Опозиционер от Турция: Тук не е безопасно за германци!

Кемал Кълъчдароглу се страхува от арест и съд
5 авг 2017 17:48,
93
Опозиционер от Турция: Тук не е безопасно за германци!
Снимка: архив Reuters

Лидерът на водещата опозиционна сила в Турция - Народнорепубликанската партия (НРП) Кемал Кълъчдароглу заяви пред германското седмично списание "Фокус", че за германците не е безопасно да пътуват до Турция, предаде Ройтерс.

"Няма гаранции за сигурността на никого в Турция", обяви пред списанието опозиционният лидер,съобщи БТА.

Кълъчдароглу посочи, че самият той също се страхува да не бъде арестуван и изпратен на съд.

Още по темата

Наскоро опозиционният лидер завърши 25-дневен "Поход за справедливост" от столицата Анкара до Истанбул по близо 450-километров маршрут. Шествието бе поведено от Кълъчдароглу, след като депутат от НРП бе осъден на 25 години затвор за огласяване на секретна информация.

Пред сп. "Фокус" лидерът на опозиционната сила се обяви твърдо против арестите на журналисти.

"Смятам, че е напълно неуместно германски журналисти и други граждани, дошли в Турция от професионални съображения, да бъдат обявявани за шпиони", каза още Кълъчдароглу.

По време на посещение в Анкара на германския министър на външните работи Зигмар Габриел през юни турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви, че разузнавателни служби са започнали да използват журналисти в Турция като агенти.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
7
 
! Отговори
!!! преди 6 години
"Ердоган е чао"Иска ви се...но през крив макарон!
32
7
 
9
 
! Отговори
Българин До 49 преди 6 години
Пич ти си всичко друго но не и турчин. Ти се наричаш така, само от страх от линч, защото такова е твоето съсловие - турците. Вие сте една маса от фанатични умерени мюсюлмани, на които им ве пие алкохол и им се яде свинско но от страх от линч се подчиняват на манипулативните си"духовни водачи". Вие обичате светското но сте страхливци фа си го признаете и затова се връщате в средновековието с отношението си със жените например. Но това си е ваш проблем
31
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е чао
30
4
 
8
 
! Отговори
lYl преди 6 години
Опозиционера мистър Шебек се чуди как да седне на стола на Ердоган, ама май с този акъл ще падне и от неговия!
29
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Няма никаква Вера. Един и същ потурнак сам си пише и мисли, че хората са абдали. Колко елементарно... ДГД"Не се учудвам въобще на Вас българите защо сте все на задна...Заслужаваре си съдбата!
28
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Vera, май е с акъла на тези жени, които хвърлят пари от балкона.
27
6
 
7
 
! Отговори
До vera преди 6 години
Верче, не че нещо ама не си уважила азбуката си първо! За да правиш ти забележка на един турчин, който в бг сайт е уважил бг азбука! Май България се пропада заради такива като теб!
26
4
 
13
 
! Отговори
До Vera преди 6 години
"W twojata strana te narichat bulgarin...nali. Chetesch BG saitowe, pischesch na bulgarski...Tolkowa za "twojata strana""Наричат ме турчин "от България!", а не българин...Защо да не чета бг сайтове? Забранено ли е! Само мало"умни" като теб гледат бг новини само... Посещавам и руски! И др! Пиша на български да, на турски ли да ти пиша? А ти как пишеш..нямаш уважение на азбуката си, колкото един турчин...засрами се! Оправи си твоята страна или и ти си от тия избягалите от нея вече!
25
4
 
3
 
! Отговори
ДНС преди 6 години
До славянинБъркаш се с ***, приятелю)))
24
13
 
8
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Нормалните турци в турция имат два избора - или да гният в анадолските зандани, или да емигрират!
23
5
 
15
 
! Отговори
Hasan преди 6 години
юдеомасоните кръв ***, че им рапедрушиниха агентурата:)
22
7
 
10
 
! Отговори
славянин преди 6 години
Държава в която мюмюнизмът е държавна религия няма как да е безопасна - аллах винаги може да проговори на някой местен декортикиран шебек и той да се пресели при него на части заедно с ''косвените'' жертви!
21
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляди журналисти и учители по затворите- цвета на нациятаподтисната и простаците на власт.Не ми хвали Турция, засрами се!
20
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Ами с вашата робска страна,кой иска да се занимава.Цяла Европа ви смята за диваци, каквито сте.Нервноболния ви президент води страната ви към катастрофа."А вие защо си се загрижили толкова за нас??? :-) Радвайте се, нали това искате:-)
19
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами с вашата робска страна,кой иска да се занимава.Цяла Европа ви смята за диваци, каквито сте.Нервноболния ви президент води страната ви към катастрофа.
18
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Нямате демокрация.Ердоган коли и беси.Диктарура!Бъдете доволни да сте роби."Вечния роб...си мисли, че всеки е като него...
17
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон."Щом България е по напред от Турция, за какво половин България се изнесе някъде из другите ЕС държави? Вие с този манталитет, нито някой ще инвистира при вас нито ще произвеждате за вънка!!! През крив макарон!И 1\4 от инвистициите, които се правят в Турция и производство няма да дойдат в Бг...А за здравеопазване и заплати и пенсии такива като на Анадолците и те през и крив макарон!
16
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямате демокрация.Ердоган коли и беси.Диктарура!Бъдете доволни да сте роби.
15
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон."Най изостаналата и корумпирана страна е България в Европа :-) В моята страна заплатите и пенсиите са по високи от твойта евро заплата...в моята страна здравната каса ми поема 80% от лекарствата, ана пенсионерите 90% и в моята страна не малко хора от чужбина, едни от тях са и българи идват да се лекуват тук! Я пак кой е изостанал?
14
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Турция е най-изостаналата демокрация в Европа.Не случайно, колкото и да се натиска ще гледа ЕС през крив макарон.