Ердоган в подкрепа на Палестинска държава със столица Ерусалим

Той поиска Израел да прекрати "опитите за окупация"
29 авг 2017 08:45, Петя Славова
121
Ердоган в подкрепа на Палестинска държава със столица Ерусалим
Снимка: БТА

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се срещна с лидера на Палестинската автономия Махмуд Абас в Анкара, предава Ynetnews.

Двамата изразиха подкрепата си за решаването на израелско-палестинския конфликт на принципа за двете държави, който предвижда независима Палестина със столица Ерусалим.

Ердоган заяви, че "ключът към успеха е в защитата на правата на палестинците", предаде "Фокус".

Той добави, че Израел трябва да прекрати "опитите за окупация", които "подкопават изпълнимостта на принципа за двете държави".

Той подчерта, че Турция подкрепя решение на базата на принципа за две държави с границите от 1967-ма година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте ни занимавали с маймуни и маймунски работи. Трябва да се построи една 8 метрова стена дебела 8 метра между света на хората(запада) и света на неандерталците (изтока) и всеки да си живее по своему!
21
21
 
12
 
! Отговори
до осман 21-ви преди 6 години
и същите термокамери са заснели как путинчовите самолети пускат сандъци с оръжие в северна корея .И също така са заснели как в куба лекуват рак с опашки от син скорпион .
20
9
 
26
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Ясно се виждат поне двайсетина парашута с оръжия които американците пускат над базата и си заминават. Това още веднъж разсейва съмненията, че Идил е отроче и проект на САЩ.
19
10
 
33
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Нека и аз да се включа малко встрани от темата. Вече втори ден чакам българските сайтове да кажат нещо за подръжката на ИДИЛ от страна на САЩ. По турските сайтове се появи видео как американски самолети пускат сандъци с оръжия над база на Идил. Видеото е било заснето с термокамери. Това е много интересно.
18
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да прати турската армия да им помогне бе ама май нещо не му стиска да се бие с Израел.
17
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е сега ще стане интересно...
16
6
 
23
 
! Отговори
нн преди 6 години
Нищо ново. Турция не е Европа /5 % от територията и е в Европа/ , другата в Азия. Бъркотията в Близкия Изток в момента е голяма, различна от миналия век / колониализма там вече го няма /, но го има Израел трън в петата. Да си се оправят там, но едва ли ще стане? Играта е загрубяла. Турция е в Азия и там и е мястото, колкото и да се натиска , че е европейска. С Ердоган няма да стане докато не дойде нов Ататюрк.
15
13
 
14
 
! Отговори
. преди 6 години
За съжаление на Турция, както и за съжаление на мужиците, на власт в тези държави са тоталитарни сатрапи, които ги връщат години назад. То свестните хора и в двете бягат през глава на запад.
14
5
 
10
 
! Отговори
до ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
Бе то всички искаме да живее България, но зависи как? Щото за едни животът е life а за други жизнь!
13
18
 
14
 
! Отговори
Либералист преди 6 години
ето веднага си пролича - Русия и Турция са си братски съюзници! Кой подрепя Палестина - Русия, кой подкрепя Палестина - Турция! България е горд член на ЕС и НАТО и абсолютно брани/подкрепя/вярва в каузата на Израел! Дерзайте, братя юдеи! Не сланяйте глава пред степни азиатци и тюрки! Хайде и едно леко мейданче или цветна ревплюция в Москва и Анкара! Независимост за Дегестан, Северна Осетия, Абхазия, Чечения, Преднестровието ....
12
3
 
30
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
До 8-Явно на вас не ви пука за България и за това се държите като палячовци.Но за разлика от вас ме пука за моята родна земя БЪЛГАРИЯ,И СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,НО МЕ СРАМ ОТ ВАС КОИТО ИМАТЕ ПОВЕДЕНИЕТО НА ЕДНО 5 ГОДИШНО ДЕТЕ.АЗ СЪМ ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН ,ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ
11
15
 
11
 
! Отговори
до ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
Ти пък кой си, та ще ми казваш на МЕН, с какво да се занимавам? Нямаш ли си тютюн за гледане?
10
2
 
9
 
! Отговори
Св Петър преди 6 години
ЗЛОБАТА е лош съветник Затова се успокойте и се гръмнете!
9
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много преди тебе вече плакаха, и други си мислеха , че са фанали Алаха за шлифера, но ги отстраниха в момента когато станаха неудобни. Преди 5-10 години Турция беше обещаваща в развитието си държава, годишен разтеж близък до Китай, дългосрочни програми за развитие на селските райони, увеличаване на свободите, примирие с кюрдите. Много западни фирми започнаха да вкарват пари , но уви- влече си ги средновековието и това си е.
8
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КОГО ГО ИНТЕРЕСУВА КАКВО ПОДКРЕПЯ ТОЗИ ЕВНУХ
7
7
 
25
 
! Отговори
до ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
Теб какво те интересуват българските проблеми (евентуални) та си тръгнал да умуваш? Виж там нещо помогни в Анадола или Кападокия!
6
22
 
10
 
! Отговори
ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
До .А някой се реши да иска автономия в България,тогава какво правим.Така че избийте си от главата тези глупости.Нали знаем че простащината не убива
5
8
 
35
 
! Отговори
до ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН преди 6 години
Ти някакви комплекси ли имаш? Или понеже не е написано на майчиния ти език не разбираш смисъла? Никой не е обвинил Ердоган за нищо. Но да поискаш за Палестина столица Ерусалим, при условие, че имаш с/у себе си Израел е върховна глупост! То не че Ердоган е умен, но като за турчин бива! Що се отнася, до претенциите ти за демокрация в Турция, това си е великолепен виц! Да не би за убийствата на момичета турската дума да е ДЕМОКРАЦИЯ?
4
9
 
30
 
! Отговори
. преди 6 години
Ние подкрепяме независима кюрдска държава със столица Сиирт.....и на поне 1/3-та от сегашна Турция, разбира се.За Константинопол ще водим отделни разговори, след като предадат източна Тракия.
3
1
 
23
 
! Отговори
Знай преди 6 години
До zeus -Имаш ли Ядрено оръжие спокойно можеш да си пиеш кафето без някой да те безпокои като Индия, Пакистан и КИМчо.