САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи

ООН изчерпа възможностите си, проблемът се прехвърля към Пентагона
Обновена: 17 сеп 2017 19:10 | 17 сеп 2017 19:10, Анисия Иванова
342
САЩ: Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи
Снимка: БТА

Съветът за сигурност на ООН е изчерпал възможностите си за възпиране на ядрената програма на Северна Корея и САЩ може да бъдат принудени да прехвърлят въпроса на Пентагона.

Това заяви днес постоянната представителка на Вашингтон в световната организация Ники Хейли, цитирана от Ройтерс.

Северна Корея ще бъде "разрушена", ако продължи "безразсъдното" си поведение, подчерта Хейли.

Още по темата

Ако дипломацията се провали, министърът на отбраната Джим Матис "ще се погрижи", каза тя в предаване на Си Ен Ен

"Използваме всяка друга възможност, която имаме, но на разположение са и много военни опции", допълни Хейли.
По думите й войната е нежелателна, но "нещо трябва да се направи", ако Северна Корея продължи да заплашва САЩ и техните съюзници.

Северна Корея ще заеме важно място в дневния ред на сесията на Общото събрание на ООН в Ню Йорк идната седмица, уточнява АП.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
10
 
4
 
! Отговори
inatut преди 6 години
Казал съм още от пролетта - груухчо няма да изкара и до Рождество, неговата коледа ще настъпи късна (защо не и ранна) есен.лошото е само, че севернокорейските скелети са прекалено много за тая коледа. На всички болни *** тролеи - пожелавам лека им ,, пръст..аа нощ де.
134
5
 
7
 
! Отговори
Ориент преди 6 години
Само робовладелци като династията Ким с концентрационните им лагери и всички останали cвинщини могат да ме накарат да харесвам САЩ.
133
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-голямата заплаха за мира в света са именно гейските стати. Разполагат с колосално количество най-съвременно оръжие и могат да сринат полуострова със земята.Да ни внушават , че именно корейците са заплаха за целия свят , звучи наистина нагло. Ние толкова ли сме *** , че да им вярваме?
132
7
 
9
 
! Отговори
Прасчо е същият преди 6 години
Тарикат като ПичинВътре диктатура , терор и сбръч за мужицитеА навън се зъби уж е голямата работа Ама парите му в долари по офшорки
131
11
 
14
 
! Отговори
Българин националист преди 6 години
САЩ са вече една регионална сила и никой не се съобразява с нея. Колкото и да не им се ще трябва да приемат факта че играят второстепенна роля. Който няма минало няма и бъдеще. Следователно САЩ нямат бъдеще. След години ще ги пише в историческите книги както пише за динозаврите и никой няма да помни реално какво са били. Европейците ще ходят в Северна Америка за да разпитват местното индианско население дали помнят нещо от техните прадеди за бледоликите.
130
10
 
4
 
! Отговори
Прасчо реве за пари. преди 6 години
ТОЧНО КАТО ГЛАДНО ПРАСЕ.......АКО НЕ МУ ДАДЕШ ДОЛАРИ, ШЕ СИ РАЗБИЕ САМ ***!!!НАТАМ ОТИВА РАБОТАТА .....ХА,ХА,ХА,ХААААААААААААААА
129
13
 
9
 
! Отговори
дуро преди 6 години
Оставяме настрана малоумията на руксите ***. Не за това иде реч. Иде реч защо цялата преса и сайтове омаловажиха и неглижираха американските санкции. На практика Конгреса/не, Тръмп/ дадоха 180 дни срок на руските олигарси да свалят Путин. И ще една "малка" подробност: В закона пише, че Тръмп НЕ може да отмени тези санкции. Незнайно защо в цялата наша "свободна преса" нямаше нито един смислен коментар или разяснение на тази тема.
128
10
 
13
 
! Отговори
Хи хи преди 6 години
Що за тъпо парче може да си мисли че ще спечели война със най -силната армия в света - този на САЩ!Садаам имаше 2.5 милиона войници и удържа две седмици
127
9
 
8
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
До АНТИНе мога да не се съглася... вече 70 години след нахлуването на ордите на Джугашвили не можем да се възстановим от кланетата. Факт, видим от Космоса.
126
5
 
12
 
! Отговори
пачо от данс преди 6 години
данс са слаби щом при бай тошо , наркотиците минаваха а не оставаха а при тези кадри се наводни страната и използват вашите сестри , жени и дъщери като *** и дилърки в европа :") 27 години преход на умното ДС :) къде е икономиката :) растежа :) а :)
125
20
 
7
 
! Отговори
Велики САЩ преди 6 години
Чистят светът от *** - Кадафи и СадаамДа се готвят Башар и Прасчо!Амин!
124
0
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 6 години
До бай ХАми и България е капиталистическа държава, но дивашкия ни капитализъм не е истински, а побългарен.Даже говорят за демокрация в България, но имаме само няколко крачки направени, под въздействието на демократични държави.
123
11
 
7
 
! Отговори
БлицК преди 6 години
Догодина резерватът Кимиcтaн няма да го има, то е ясно.Само не ми е ясно с какво ще се сaмoзaдoвoляват нeудачницитe-азиатолюбци след това?Че май не останаха робовладелски държави, размахващи кървави байряци... Що ли...
122
2
 
10
 
! Отговори
:):) преди 6 години
от тез приказки Южна Корея трепери повече от СК .
121
7
 
10
 
! Отговори
Прасчо не е глупав преди 6 години
Никого няма да нападне защото след два часа война със САЩ ще бъде мъртъв. А Прасчо обича хибавото уиски, френския коняк и парфюми. Изцепките на Прасчо за пред 26 милиона ***, които маршируват докато Прасчо пирува...
120
0
 
4
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Тонката": Тонка, много си елементарен бе. То бива, бива, ама чак пък толкова.
119
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нито рублите, нито рубашките ще го спасят тоя джолан. Пътник е, вадиме скарата!
118
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сащ преминаха всички граници на нахалството.СК никого не заплашва. Какво всъщност искат?!Израел, Индия, Иран и други имат ядрено оръжие, но не им се дър.вят.
117
13
 
5
 
! Отговори
тонката преди 6 години
Вече ми замириса на севрнокорейски пържоли.(:(:Това ще бъде една много кратка фешън война.Америка ще удари от космоса от земята от водата и от под земята и юе покаже ударната си мощ.Рашките и Китай ше гледат като препикани както гледаха как пада над Сирия на Путин самальота.(:(:
116
9
 
3
 
! Отговори
Светлото бъдеще преди 6 години
Ако Прасчо ядоса Тръмп Велики ще бъде сготвен още преди Коледа