Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами когато българският селски комунист не е гербер и живее в америка от началото на висшите форми на демокрация в България и тогава ли България е в опастност или веяе не е? ;)-
53
6
 
5
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 48Ту-22 М3 започва излитане Още на земята глътна "Нещо"(вероятно птица) изключи двигателите пусна парашута, но не му стигна пистата да спре и се разходи далече по полето.А Войната по пътищата се води в ЦЕЛИЯ СВЯТ и за сега Човечеството Губи
52
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искам да кажа, че руснаците имат действащи мобилни установки за над 5 000 ядрени ракети, та тиочно тея 60 силоза дето сички и знаят къде са са най - малкия проблем на натовските оптимисти ;)
51
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма по-голям патриот на Русия от българския, селски комунист.Докато българския, селски комунист е жив - България е в опасност!
50
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В действителност установките не са никакъв проблем - 35 Ту 160 самолета, всеки с по 12 балистични ракети за далечни цели. При близки цеи(Европа) ракетите стават 24(ядрени) на самолет. Общо взето, 2 самолета отнасят Европа тотално. А отделно имат ракетоносци из северно море, черно море, Каспийско море и разни речни катери с по 4 ракети всеки. А Ту 95 имат над 500. Те могат да носят по 6 свръхзвукови ракети с ядрен заряд за малки дистанции(Европа). Ту 22 - 500 броя. Може да носи 4 - 10 ракети.
49
0
 
3
 
! Отговори
до 49 преди 6 години
Не се прави на умен. Нямаш достатъчно умствен багаж .
48
5
 
7
 
! Отговори
Боби преди 6 години
До Анонимен 42Това че ти не знаеш не означава че няма такива неща. ПримериНай-Големия небостъргач в Европа се строи в ПитерНяколко ПЪТИ е увеличен капацитета на пристанището там. Това "Изяжда" бизнеса с транзитни Руски стоки на Финландия и Прибалтийските Пристанища. Стокооборота пренасочен към Питер е токова голям че това намаление се е отразило на БВП на ПрибалтитеС изненада открих че Руснаците имат собствени Влакове Стрела(С помощта на Сименс) вярно скоростта е само 250км/ч
47
5
 
6
 
! Отговори
до 36 до до 25 преди 6 години
Какъв език ! Каква уста ! Какво нежно бяло женствено тяло ! Жена в мъжко тяло ! Замаяна от дрогата глава още от ранна сутрин. Това е образът на сороския драскач в София.
46
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 2Избърши си пяната от устата и си помисил ако можеш дали това дето си написал отговаря на истината или си прекалил с руската дезинформация. Обикновено такива приказки се приказват на сборищего край Копринка. тук не вървят.
45
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ученията на Великата *** преди две седмици започнаха с паднал свръхзвуков бомбардировач Ту22 и катастрофа на микробус с военни, в която загинаха няколко човека, единият пак генерал. Много излишни генерали имат тия руснаци.
44
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
всички диктатори по света дрънкат оръжие в опит да спасят кожите си.путин е един от най-кървавите диктатори, на неговата съвест лежат много повече животи отколкото на Ким чен ун например, но руския живот е евтин, Сталин унищожи много милиони и го боготворят руснаците.
43
12
 
9
 
! Отговори
До Анонимен 2 преди 6 години
Черно море е руско море! Водите му помнят само Андреевския флаг и Очаков, Калиакра, Синоп! А какво ще кажеш за Турция? Лоялна ли е още на НАТО? Дали би влязла във война с РФ? В момента всяка точка на Черно море се прострелва от рускитеракети от бреговите дивизиони, авиацията, флота! Крайцерът "Москва", 7-те нови супербезшумни подводници, дето западняците ги нарекоха "черна дупка", двата свръхбързи звяра на въздушна възглавница "Бора" и "Самум". Най-страшни са електронните средства - имастатии!
42
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До БРАВО Голям праз... Армията на най-голямата държава унищожила няколко *** в пустинята. Същите тези *** миналата седмица унищожиха един руски генерал, три полковника и капитан. И още няколко пленника развеждат като мечки на синджир.
41
10
 
9
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До лошо-Незнам колко са лоши американците,ама добре че ги има защото разни недоразвити диктаторчета като кремълския мишок и приятелчето му Ким щяха да побъркат света...
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напомняне за тези, които инсталират ПРО - та наоколо ;)
39
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Горките руснаци...харчат им парите само за глупости. Арабите стигнаха небесата на бизнеса и стройтелството . Тъжна работа.
38
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска ***. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов на Русия и Путин. Сътрудника на ЦРУ, Сноудън след две години живот в Москва реши се се върне в САЩ и да бъде съден, като рискува да отнесе 30 години зад решетките. На българските мурзили са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.
37
19
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Какво друго може да прави раССия освен да впечатлява света с военната си мощ ?! Когато финансите на цялата ти държава са събрани в касичката на една бензиноколонка, не ти остава нищо друго освен да размахваш пищовите, които висят на голият ти зад.ник, за да предявяваш с тях имперските си амбиции. Башицата путин, подобно на другите свои предтечи се е погрижил за народопсихологията на раболепните си поданици, която включва любовта към водката, сельодката, родината и Вожда им ......................
36
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Между Европа и Русия има цивилизационна разлика и тя се състои в това, че Русия е азиатска страна. Тя е заселена не както не казват със славяни а с угро-финско-татарско население. И на нейната обширна територия никога не е имало демокрация и човека винаги е бил тъпкан от властта. Руснаците никога не са били свободни и през цялата си история са задушавали свободата на другите народи. на тях свобода не им е нужна, те се подчиняват на властта и считат това за ценност.
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да тръгват към Райха . .Ако имат *** . Ама след предния бой...по-Скоро ще си стрелят по границите :))