Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети

Във военните маневри участват над 60 установки за ракети
Обновена: 4 окт 2017 08:25 | 4 окт 2017 08:09,
193
Русия с мащабни учения – установки за балистични ракети
Снимка: Reuters

Руските въоръжени сили провеждат мащабни учения, включващи десетки установки за междуконтинентални балистични ракети, предаде Асошиейтед прес.

В изявление, разпространено от агенция Интерфакс, руското министерство на отбраната съобщи, че в маневрите участват над 60 установки за ракети "Топол", "Топол-М" и "Ярс".

Според министерството ученията се извършват в обширен район - от Тверска област северозападно от Москва до Иркутска област в Източен Сибир.

Тези маневри се осъществяват след общите руско-беларуски учения миналия месец, притеснили някои страни от НАТО като Полша и Балтийските страни. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 25........... Благодаря ви за топлите слова другарю. Аз несъм платен руски тролл а заклет антиседерасдс ...Злобата е присъща на форумните русофилски индивиди като теб, а яростната ти хомофоблия е признак, че си латентен гей. А за това, че не си платен може би си прав. русофилите с удоволствие лижете руските *** безплатно. За разлика от вождовете ви като Гоце, ***, волен и прочие, които много добре осребряват русофилията си.
33
14
 
15
 
! Отговори
Още по-браво преди 6 години
До БРАВО.............Тази сутрин ВКС на Русия са унищожили 12 команди...........А защо не кажеш за утрепаните в Сирия генерал-лейтенант от руската армия и за полковника командир на дивизия спецназа? Както и за двамата руски пленници, за които руското МО естествено отрича да са руски военни.
32
13
 
16
 
! Отговори
до 25 преди 6 години
Благодаря ви за топлите слова другарю. Аз несъм платен руски тролл а заклет антиседерасдс . Голямо удоволствие е за мен болката и злобата която изпитват платените со ро со и д ни гейдраскачи .
31
1
 
5
 
! Отговори
Свободен българин преди 6 години
До Реалист - Верваш ли си какво говориш? Така ли си обесняваш политиката - както ти е удобно на идеологемите?!
30
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А американци и англичани не са ли плъзнали по света обясни ми ????? нали са много богати намека ти е че руснаците са бедни само че руснацине с в най скъпите курорти и купуват имоти на поразия докато другите трудно могат да си го позволят руснаците във фирмите на запад са толкова високо в ерархията ние до там трудно стигаме а ти вадиш изводи от тези които са като нас в строителните и почистващите фирми
29
4
 
7
 
! Отговори
ми преди 6 години
До св.св.Маркс и Енгелс1% щото имат пари. Пък ние сме 25% инзвън България защото нямаме !
28
7
 
24
 
! Отговори
БРАВО преди 6 години
Тази сутрин ВКС на Русия са унищожили 12 командири на про западна терористична групировка джебхад-ан-нусра,а лидера на групировката е в тежко състояние,ето това е битка с тероризма,а не бомбардировки на болници и училища...
27
9
 
17
 
! Отговори
демократ преди 6 години
Русия е толкова огромна,че дори и другите републики да се отделят,пак ще е най-голямата на света.И по малко разходи и проблеми.
26
10
 
29
 
! Отговори
лошо преди 6 години
Докато тука пишете как"лошата"Русия прави учения,в съседна Полша САЩ струпват войски и техника за поредното учение на НАТО.и забележете че учението няма крайна дата а и у нас ще дойдат войници на САЩ.
25
19
 
8
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
До до 22..............Просто виждам нежната мъжка ръка с лакирани нокти...........Имаш огромни писателски заложби. Световната литература е загубила от това, че вместо да твориш си се цанил за *** *** към руското посолство. Жалко!
24
1
 
7
 
! Отговори
палячо преди 6 години
До StrikerНе ти е лесно нали не ти е....
23
4
 
16
 
! Отговори
до 22 преди 6 години
Сигурен съм на 100% , колко такива като него съм оправил. Гейовете ги усещам и във виртуалното пространство. Просто виждам нежната мъжка ръка с лакирани нокти която почуква по клавиатурата , с трепет очакваща да дойде вечерта и горещата среща с бежанец от африка.
22
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преди да се разпадне и СССР дрънкаше с оръжие и правеше учение след учение, дори и ние участвахме в разните Щит и т.н. Змията когато умира най-силно хапе. СССР се рападна, това предстои и на Русия. Дясната ръка на путин, Рамзан пръв ще поведе хорото и ще се отнцепи от матушката. то и сега Чечня е държава в държавата, шериата е на почит и пачти няма руснаци, така, че отделянето ще бъде проста формалност.
21
18
 
11
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
До Анонимен 23 - Ами като е толкова хубаво в Рассия можеш ли да ни обясниш защо руснаците са плъзнали като *** из целия свят???
20
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Русия досега не съм чул друг да прави учения с балистични ракети само изпитания нека си говорят че било бедна и Путин джудже отдавна ние и западния свят и дишаме прахта само а Русия върви напред и не и пука какво мислим за нея скоро на опашката за сделки няма да има място за нас щото сме много умни
19
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 18..............Другарю нежен софийски индивид. Всяка сутрин ли се.............Не знам дали 18 е нежен и софийски, но ти 100% ми приличаш на дърт воайор, на който не му става и гледа през ключалката как млодите правят секс.
18
5
 
18
 
! Отговори
до 19 Striker преди 6 години
Започна заработването на надницата от " Америка за бг" , нали скъпи нежен приятелю ? Ще поздравиш ли вашият партньор от софийската гей общност който сключи гей брак в Германия ?
17
10
 
7
 
! Отговори
до 18 преди 6 години
Другарю нежен софийски индивид. Всяка сутрин ли се опиянявате преди да пишете тук с наркотични препарати ?
16
19
 
10
 
! Отговори
Striker преди 6 години
"На гол тумбак - чифте пищови", пардон ракети. Ей, това е днешен Мужикистан. Поне докато хипофизното джудже от Кремлин е на власт, мизерията им ще е повсеместна.
15
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До поклонрусофилите сте свикнали да си измисляте поводи да лижете руски ***, но в случая със Сирия, Русия не се бори с тероризма а подкрепя един касапин, който избива собствения си народ.