Повечето британци подкрепят "Brexit с всички средства"

Борис Джонсън обеща да изведе страната от ЕС на 31 октомври
13 авг 2019 07:20, Анисия Иванова
21
Повечето британци подкрепят "Brexit с всички средства"
Снимка: БТА

Повечето британци са на мнение, че премиерът Борис Джонсън трябва да изкара Обединеното кралство от ЕС "с всички средства", показва социологическо проучване, направено за в. "Дейли телеграф", предаде Ройтерс.

Джонсън обеща да изведе страната от ЕС на 31 октомври, независимо дали успее да осигури сделка за Брекзит с Брюксел. Мнозина в парламента обаче са против излизане без сделка.

Петдесет и четири на сто от запитаните в проучването на компанията "КомРес" казват, че са съгласни с твърдението: "Борис трябва да осигури Брекзит с всички средства, включително да преустанови сесията на парламента, ако е необходимо, за да не позволи на депутатите да го спрат".

Четиридесет и шест процента са несъгласни. В допитването са участвали 1645 души, а от резултатите са изключени отговорите на хората, които нямат мнение по въпроса.

Същото проучване показва, че подкрепата за Консервативната партия се е увеличила с 6 процентни пункта до 31 процента, а 27 на сто подкрепят опозиционната Лейбъристка партия, пише БТА.

В други социологически проучвания също се наблюдава увеличаване на подкрепата за консерваторите, откакто Джонсън пое ръководния пост в партията от Тереза Мей.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смях до дупка, Он Еър новините - британците се запасявали с храна и лекарства! Пълна лижа и тотална българска дезимформация! По това се познава колко отчайващо-зле са стигнали нещата в България!
12
2
 
3
 
! Отговори
Напълно прави преди 4 години
Напълно прави са британците. Иват си предостатъчно навлеци от бившите си колонии,та на всичкото отгоре да хрантутят и мигрантите на Меркелица,че и всякакви *** и девианти.Британската общност на нациите им е предостатъчен пазар,а и Тръмпецот ги подкрепя. САЩ в момента имат икономически ръст какъвто не са имали от 30 години,тоест от преди джендърията,Обонго и Килъри да одрискат всичко.
11
3
 
4
 
! Отговори
Мехлеман Нагазян преди 4 години
До Гост 6Ах , как ще го ядат , дървения , сеир голям ще гледаме!Вижда се кой го яде или по точно кой няма да яде след свинската чума и Антракс по овцете.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 9Първо и основно "проучване" направено от вестник в крайно дясно сред неговите читатели.....Определено, щом нещо не се нрави на някой плиткоумник веднага се категоризира като крайно-дясно "проучване". Затягайте коланите и садете соя защото ще намалеят драстично евро субсидиите така че "*** тате сирене" къщи за гости и обилни "държавни" поръчки!
9
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първо и основно "проучване" направено от вестник в крайно дясно сред неговите читатели.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Причината е много проста - налазили са ги индийци и пакита, не им трябва и контингентът на Меркел от Близкия Изток и от Африка.
7
4
 
7
 
! Отговори
Петък 13ти преди 4 години
Абе не се знае дали ще са по-зле.Борката и Дони се срещнаха чуха се няколко пъти по телефона, синчето(САЩ) няма да изостави майка си(UK),също имаха среща с другата дъщеря(Канада), тях не ги мисля щв се оправят. Берачите на ягоди да му мислят, няма да има къде да се бере.Тази ниша веднага ще се заеме от цветните от Африка
6
8
 
19
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Ах , как ще го ядат , дървения , сеир голям ще гледаме !
5
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
fake news.
4
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не че нещо, но при положение, че избора за Брекзит изненада дори партиите, които най-силно го подкрепяха. 1645 човека не могат да бъдат представителна извадка, при положение, че решението за излизане беше с 52%.Резутатите от такива изследвания са спекулативни или лишени от база за анализ.Кампанията за излизането беше подета на база имиграцията, а в последствие се ***. В момента имиграцията е по-висока от преди референдума, и е главно от цветни, но никой не говори за това.
3
3
 
7
 
! Отговори
ник преди 4 години
Ето там е вратата, затваря се от външната страна. Какво толкова и се чудят тия британци?
2
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Ами...Никой не прави опити да ги задържи. Те самите не могат да се разберат, през коя врата да излязат.
1
4
 
23
 
! Отговори
Ами... преди 4 години
Абе да правят каквото щат бе! Големи хора са. Няма да ги мислим. ЕС не трябва да прави повече опити да ги задържи.