Унгария ще използва сила при нова мигрантска вълна

Орбан: Не ми се иска да се наложи да прибягваме до това
Обновена: 17 окт 2019 12:58 | 17 окт 2019 12:58, Елка Василева
17
Унгария ще използва сила при нова мигрантска вълна
Снимка: архив, Reuters

Унгария ще трябва да използва сила по южната си граница със Сърбия, за да защити границата на Европейския съюз, ако Турция изпълни заплахата си да отвори вратите за бежанци през Балканите към Европа, каза унгарският министър-председател Виктор Орбан, цитиран от Ройтерс.

"Ако Турция пусне още стотици хиляди хора освен (сегашните потоци от мигранти), тогава ще трябва да използваме сила, за да защитим унгарската граница и сръбско-унгарската граница, а не ми се иска да се наложи да прибягваме до това", заяви Орбан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Австро-Унгария и Полша винаги са били сърцето и силата на Европа, именно те сами спират офанзивата на османците, биейки се до последния човек. Днес пък това са единствените държави съхраняващи Християнството и Европейската култура. Ако зависеше от германци, англичани и подобни, Европа отдавна да е западнал халифат.
15
0
 
24
 
! Отговори
хроно граф преди 4 години
И на времето е било така - унгарският войвода Янош Хуниади и полският крал Ягело са защитавали християнството по нашите земи, а българските боляри са подбъзували на султана.
14
0
 
12
 
! Отговори
ПЕНКО преди 4 години
НЕ МОЖЕ ДА ИМА ЕМИГРАНТИ ОТ ДЪРЖАВИ- В КОИТО СЕ ПРОВЕЖДАТ ИЗБОРИ !!!
13
0
 
20
 
! Отговори
Дзивко преди 4 години
От опита ми по граница знам (пазил съм я), че нарушителите са ербап до първия изстрел във въздуха, после обикновено слушат, в краен случай като гръмнем няколко човека, бързо ще се разчуе и ще кротнат, но трябва кураж за тая заповед, е има вариант да ги спрем с стоп патрони и водни оръдия ама не знам дали гранична полиция има изобщо..
12
1
 
15
 
! Отговори
До браво преди 4 години
Нашите нямат сила.освем 200 хилядди шкембака полицаи..
11
1
 
20
 
! Отговори
браво преди 4 години
Да си спомним какво казаха преди дни нашите толупи и сега какво казва Орбан.Така можем да видим нагледно каква е разликата между политик, наистина милеещ за държавата си и нашите продажни безгръбначни.
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последния държавник патриот в ЕС!
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орбане, няма мърдане,Европата разруши всичко...
8
1
 
30
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Орбан заслужава паметник приживе!
7
33
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Орбан е луд , като господаря си , ботокса
6
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
точно така това е единственият политик с топки в еврогейският суюз.МИГРАНТИТЕ ГИ ОПРАВЯ САМО БОЙ, И СРЪБСКА МУЗИКА. КОЙТО МИЛЕЕ ЗА ТИЯ МАЙМУНОПОДОБНИ ДА БЪДЕ ТАКА ДОБЪР ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ В СОБСТВЕНИЯТ ДОМ ДА МУ ИБАТ ЖЕНАТА И ДЪЩЕРЯТА И ДА ГО БИЯТ НЕГО КАТО СТОПАНИН РЕДОВНО С МЪЛЧАЛИВОТО СЪДЕЙСТВИЕ НА ХЕЛЗИНСКИЯТ КОМИТЕТ И ТЕМ ПОДОБНИ ШОРОШИ ОРГАНИЗАЦИЙКИ ДЕТО ИМАТ ЗА ЦЕЛ РАЗПАД НА ОБЩЕСТВОТО И МОРАЛНИТЕ ЦЕНОСТИ.
5
2
 
40
 
! Отговори
До Реалист преди 4 години
Вие прохамериканските noдметари - все Путин ви пречиБраво на Орбан - от последните политици в Европа със здрав разум, и тоnки да го отстоява!
4
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вместо да си вдигне чукалата и да избяга като банкянският дезертьор който дори не бил ходил казарма , но го раздава генерал хахахаха
3
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Унгарския м-р председател има топки,а нашия няма.Каза,че ще ги пусне да минат,никаква ограда не може да ги спре и армията няма да се намеси.Така че,ние сме вече със свалени ***.Дано Ердо не ги пусне,че ще стане страшно.
2
1
 
42
 
! Отговори
Берач на души преди 4 години
Така се прави! А, ние? Пффф, жалки управници и жалка държава сме!
1
3
 
49
 
! Отговори
Българина преди 4 години
Искам и аз унгарско гражданство, за да мога да ги пуцам с калашника! Знам че Унгария ще ме защити, а България не! Герб ще вкарат в затвора всеки който стреля срещу нарушителите на държавната граница! Ето това са герб, предатели еничари.