Леонид Волков в специално интервю в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR – тази събота от 17:30 часа

Приближеният до руския опозиционер споделя как третират Навални в затвора и какво се случва в Русия
16 дек 2021 13:14, Анисия Иванова
18
Леонид Волков в специално интервю в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR – тази събота от 17:30 часа
Снимка: Bulgaria ON AIR

Защо близкият партньор на руския опозиционер Алексей Навални – Леонид Волков, определя Навални като личен затворник на Владимир Путин?

Зрителите на Bulgaria ON AIR ще открият отговорите на този и още любопитни въпроси, свързани с престоя на Навални зад решетките и ситуацията в Русия, тази събота, 18 декември, от 17:30 часа, в предаването „Брюксел 1“.

Специалното си интервю пред водещата Милена Милотинова приближеният до Навални дава в Европейския парламент в Страсбург, където Волков се намира заедно с дъщерята на руския опозиционер за получаване на наградата „Сахаров“ от името на Навални.

В разговор пред водещата на предаването „Брюксел 1“ Милена Милотинова, Волков коментира какви руски пари се насочват към Европейския съюз и в частност към България, както и къде се инвестират у нас.

Той цитира официални данни, че от Русия изтичат 60 млрд. долара. А разследване през 2014 година е установило колко лесно държавни служители купуват луксозни имоти без въпроси откъде са парите.

"Същото се случва с цели селища с руски луксозни апартаменти в Слънчев бряг и на други места по българското Черноморие. Те идват с много пари в брой и никой не задава въпроси", споделя в разговора той.

И още защо се струпва оръжие на границата между Русия и Украйна според Леонид Волков, близкият партньор на руския опозиционер Алексей Навални – не пропускайте тази събота, 18 декември, от 17:30 часа, в предаването „Брюксел 1“ по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Комисариатът на ес по ценностите бълва повече лъжи от всяка друга пропаганда позната на човечеството. Оруел с 1984 ряпа да яде пред античовешката брюкселска фалшива пропаганда.
14
0
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Рекламно предаване платено с парите на всички нас. Бойкот на брюкселския комисариат за фалшива пропаганда и лъжи.
13
0
 
0
 
! Отговори
Руската опозиция преди 2 години
В Русия над 90% от опозиционерите са от племето на хазарите и тук-там изкукали хибриди от хазари с хохоли,арменци и др. Повечето са изклесавци на на болшевики от времената на Ленин и Троцки. Такъв е и Леонид Волков,но той е на на 100% от племето.
12
0
 
1
 
! Отговори
Дебил преди 2 години
До *** в атакаЩом вярваш на осъдени крадци имаш много серизен ментален проблем. Потърси помощ от специалисти ))))))
11
0
 
2
 
! Отговори
Дебил преди 2 години
Този е на изхранване при Ходорковски !!!Срамно е за медиа като вас въбще да го пускате....
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Те идват с много пари в брой и никой не задава въпроси", споделя в разговора той."Тоя нещо завист го мъчи явно
9
1
 
3
 
! Отговори
джулиан асандж преди 2 години
бих гледах,тоя НЕ!
8
6
 
1
 
! Отговори
Путиноидите в атака преди 2 години
И тук се държите както всички платени тролчета в руския интернет - простотии, лични нападки и кухи приказки, защото нищо по същество не можете да кажете. Навални какъвто ще да е, интересно ми е какво можете да кажете за скорошното му наблюдение, че според цените в затворническата лавка, които са както във всеки малък магазин навън, инфлацията при храните в Русия е надхвърлила 40% за 10 месеца - цитира конкретни числа. Добре се справя вашия идол Вовата със загробването на руския народ.
7
1
 
10
 
! Отговори
Шефа преди 2 години
Мошеник , крадец и предател , но любим събеседник за Запада!Гнус безподобна!
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мега гол си вкара нафюдутия запад с юъс схемата навални.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие пък защо станахте глашатаи на това супернищожество с морда на "мелкий жулик" Волков? За пари, естествено! Има спечелени честно пари, има и нечисти! Вашите са зацапани, мазни, вонящи, с вируси! Мийте си ръцете, дезинфекцирайте се! И не се напивайте на работа!
4
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навални е нищожество, лош избор на реакционерите от Запада! Блогер, псувал Путин, а не политик с идеология, платформа, идеи! Като конкурент в едни избори той би бил възможно най-добрия съперник на Владимир Владимирович! Режисьорите са тъъппанари,пресолиха манджата яко. А Навални спечели - комфортно общежитие с интернет, телефон, храна, която се проверява невероятно внимателно.А като го пуснат, вече ще има написани от платени драскачи от негово име две-три книги и големи хонорари! А?
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Oблъчването с анти-руска пропаганда е зловещо! Слава богу това няма да стигне до много хора, но 5-мата зрители на Он Еър ще го гледат с удоволствие. Навални вече е скучна и изтъркана тема и не гарантира голяма гледаемост.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как защо?!?!? Защото играят по една ***. Защото се кланят на един господар - чичо Том. Защото в тях говори все безумието на алчността за пари, власт и слава
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въйй Брюксел ино . ЕС ту дали ши на опрай ааа ?