Младеж нападна с нож сиропиталище в Полша, уби момиче

Петима души са в болница с порезни рани
10 май 2023 10:14, Елка Василева
14
Младеж нападна с нож сиропиталище в Полша, уби момиче
Снимка: архив, БГНЕС

Шестнайсет годишно момиче е било убито, а петима души са настанени в болница с порезни рани след нападение в сиропиталище в полското село Томиславице, Лодзко воеводство, съобщи полската информационна агенция ПАП.

"По предварителни данни в сиропиталището е нахлул 19-годишен младеж, който по неясни причини е нападнал с хладно оръжие 10 души. В резултат на нападението 16-годишна възпитаничка на социалното заведение е загинала на място. Петима са били настанени в болница без опасност за живота, а на останалите четирима пострадали е оказана медицинска помощ на място", разказа говорителка на местната полиция.

Инцидентът е станал снощи около 23:00 часа. Нападателят се оказал 19-годишен местен жител. Той е бил задържан около час след нападението в дома си. Досега младежът не е имал регистрация в полицията. По време на ареста извършителят е бил трезвен и му е взета кръв за изследване за наркотици.
(БТА, Николай Велев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковида е виновен - причинява когнитивен дисонанс и нвротропни увреждания в мозъка
8
5
 
5
 
! Отговори
Руская преди 1 година
Сигурен съм, че П***тин му е наредил да нахлуе вътре. От руското правителство са подозирали, че момичето от сиропиталището е таен агент и затова се стига до фаталния край.
7
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Забележете че младежът нищо не знаел и не бил с регистрация или някакви прояви- демек просто са го активирали за да извърши тези зверства и кой друг освен сеседна Русия и техните невровлияния и агенти имат изгода и могат да ги направят
6
1
 
11
 
! Отговори
До медиите преди 1 година
важното е,каквато извратеност,престъпление и гнусотия стане някъде по света, веднага да ни бъде сервирана за консумация у нас.Така се събира личен опит и се разнообразяват ексцесиите в мисленето на подрастващите,те биват закърмени със световния авангарден опит и им се дават алгоритми за бъдещи действия.Иначе по медиите ще трябва да ни занимават със злободневни теми-скъпотия,неуредици, некадърни управници(а-а,не,че ...),неща,които биха ни били полезни. А така-вижте колко е зле на Марс.
5
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
100 % е рашист - те са такива психопатично настроени оигофренчици
4
0
 
9
 
! Отговори
Do 2 преди 1 година
Аз тебе ако те набарям ще ти оправя третополовото мислене , неадекватник безполезен
3
3
 
13
 
! Отговори
Фен на Вики Джъстис преди 1 година
Така се прави в "КРАВАРИСТАН" и техните колонии. Нали всеки за там мечтае. Те са най, най, най. "ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ" е тяхна колониална империя, налагаща глоби и забрани. Няма нищо съюзническо в тази изродена "*****" Всички обаче плюят Русия, те са виновни за всичко, всичко, което кажат е фалшиви новини и пр. Сметките който може да си ги прави. Всички факти са очеизвадни.
2
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сигурно е бил руски агент, внедрен в полското селце, но му е писнало от загубите на другарите му, не е издържал психично и е изкукал
1
0
 
17
 
! Отговори
Поредният кошмар преди 1 година
Какво става, бе? Какъв е този бяс някой да влиза някъде и да избива невинни хора? Бог да прости загиналото девойче и да възпрепятства лyдuтe, които са оставени да се разхождат свободно сред нас, а в някои случаи дори не е диагностицирана лyдocттa им!