Мицкоски: Махнете договора с България

Отказва да подкрепи промените
23 юли 2023 09:37, Росен Стойчев
177
Мицкоски: Махнете договора с България
Снимка: БГНЕС/EPA

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват за предложените промени в Конституцията. Това повтори лидерът на партията Христиан Мицкоски, предаде БГНЕС.

"Много внимателно следя изявленията и посланията на международните представители в Македония, както и на онези, които бяха при нас и разговарях с тях.

Още по темата
През цялото време те говорят, че няма да има допълнителни условия за започване на преговори. Ние приемаме това нещо и сме съгласни, но сме убедени, че в бъдеще ще има допълнителни условия и това никой от тях не може да ни го гарантира", каза още Мицкоски тази вечер пред местната телевизия Алсат.

Според него "международните представители не са гарантирали, че България няма да има нови условия". "След като ни убеждават, че няма да има нови условия - да премахнат от Преговорната рамка двустранният договор. Тогава всички ще бъдем сигурни, че няма да има допълнителни условия", каза още той. Мицкоски смята, че за РСМ "трябва да са валидни само критериите от Копенхаген".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
3
 
0
 
! Отговори
Цветелина от Келн преди 9 месеца
До АнонименПа даа... та за това не ни пуснаха на 4-ти май да сложим цветя в Баница. И на най-големия ни интелект Пендиков превеждаме с титли на български какво говори на небългарски. Лелеееей чист цирк. Абе българите в РБ не се признават едни с други и още нямат правителство, нито изкуствено не пък българите в Гърция да станат народ. В Македония па хич! Толкоз ли всички умни и работливи избягаха от БГ? - останаха само най-умните.
155
3
 
4
 
! Отговори
А преди 9 месеца
Да са ни благодарни за ветото,че ако знят как ще си го нахлузят с тоя ЕС,хич да не влизат по-добре.Това е най-голямата помощ,която можем да им окажем.Ама да не ни крадат историята,че ще има бой
154
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Както няма и Северни Македонци ....а има Македонци - Братя на Българите!
153
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПРА БЪЛГАРИ НЯМА.....ИМА ((((((((((((((БЪЛГАРИ)))))))))))))))
152
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И най - важното ....Защо се появи в ИсТорията - Истината за Торта с която ние (Българите - Белите Хора играещи ХОРО и пеещи заедно в ХОР) покриваме земята, думата (ПРА БЪЛГАРИ)? Изводът направо удря в само седно: Ако не съществуваше измислицата в историята, че някакви си Пра Българи дощли на Балканите то нямаше да има днешна Гърция, Турция и Русия? Българите сме в основата на Бялата Цивилизация на Балканите!
151
3
 
2
 
! Отговори
Или... преди 9 месеца
...се подчиняваш или ЕУ през крив макарон!
150
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ДУМАТА КОНСКО Ч У Ч Е Л О не може да се пише? Защо? Какво и е лошото на Българската дума .....ЧУ......ЧЕ .....ЛО ?....
149
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Интересно е, че и превземането на Атряч древногръцкият поет Омир е изобразил във вида на българския нардуган. Участниците в нардугана правели снежен град и се разделяли на две групи, едната от които защищавала града, а другата го щурмувала с огромно *** кон. Точно така, с помощта на конско *** в поемата Омир "Илиада" гърците завладели град Атрач(Троя)! Даже гръцкото название на Гърция - Елада произхожда от древнобългаското елам - "страна".
148
1
 
2
 
! Отговори
читател преди 9 месеца
Прабългарите са дошли от планината Имаон/Памир/ или Имаос/Хималаите/.
147
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ГръскитеЕтиопсктеПедерасткиЦингомани са ПРИШЪЛЦИ на Балканите, а не Българите. Гърците възприели от българите традицията да живеят на родове, общини в градове-държави (или с развито самоуправление и автономия), много митове (митът на Икар е гръцка преработка на мита за Марцухан - Карга), названия на техните градове, някой обичаи (българската борба - спартанската борба, българските състезания за спускане на траурния флаг "алама" - гръцките Олимпийски игри и т. н.
146
1
 
5
 
! Отговори
Само не се впрягайте преди 9 месеца
Така става когато една държава с империалистическо самосъзнание, всъщност може да бъде премазана за един ден. Опомнете се македонци. Потърсете мнението на света, не Българското, а света питайте. Това да вървите срещу българите е като да вървите срещу братята си, защото много от вас са имали български баща и майка, както и много българи са имали македонска майка и баща. Бе вървете срещу нас, бъдете добри. Вземете каквото решение искате, но не говорете против нас.
145
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Доказателствата, че траките и българите са един и същ народ стават все по-многобройни, сериозни и необиколими. Те вече са очевидни за всеки неубеден човек. Една поред наборна черта е, че както българите, така и траките не са имали робовладелство.... Че Българите са древно население на Балканите - това е и мнението на почти всички хронисти, летописци и историци до преди 150 години. Включително българските от Паисий Хилендарски до Георги Раковски!
144
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Траките са Българи. Всъщност "траки" няма и никога не е имало. Това е гръцка дума, която не е име на етнос, а означава "варвари", "неелини" (въпреки, че цялата цивилизация на придошлите гръцки пирати е заимствана от това по-древно местно населения) Никога не е съществувал народ, който да нарича себе си "траки". Всъщност по нашите земи - Балканите и Мала Азия от далечната древност живее местно население, което е едно и също оттогава до днес и никога не се е променяло - Българи!
143
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А основателя на фалшивата българска история - Васил Златарски ще го запомним най-вече със зловещата му роля в Ньойсият договор, когато нашият премиер Стамболийски протестира срещу разкъсването на България и в отговор под заповед на гръцката дипломация и всички цинично му препоръчват картите на "бащата на българската история" В. Златарски (и сътрудниците му), според които ...Тракия и Македония не са български земи....
142
1
 
12
 
! Отговори
Бико преди 9 месеца
Този Мицкоски е бясно сръбско куче.
141
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Двама Зли гении изобретяват официалната ни история. Първият евреин - външен министър на България не е Соломон Паси, а бай Иречек - Бащата на тюрко-славяните в България - Васил Златарски. Тази брутална фалшификаторска тюрко-славянска версия е изобретена (по-точно обобщена) от чехския евреин Константин Иречек на 26 годишна възраст, на базата на късни западни и руски учени - мнения и са осмени от Г.Раковски, който пръв доказва, че българите са арийски народ - фундаментала на Балканите родни!
140
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Че българите са древно население на Балканите - това е и мнението на почти всички хронисти, летописи и историци до преди 150 години, Включително и на българите от Паисий Хилендарски до Георги Раковски. Откриването и разчитането на все повече тракийски надпици и доказването езикът на траките е един и същ с българския е последният пирон в ковчега на недоказуемата версия, че българите сме късни пришълци на Блаканите и тюрко-славяни.
139
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За турската "наука" всичко живо наоколо 7-ми век е било тюркски племена, даже и сарматите са тюрки според турската "наука", а истината е, че гйок тюрк са малко монголско племе, появило се за кратко на историческата сцена и бързо изчезнало . Всичките средновековни и по-съвременни драсканици за съществуването на стотици и хиляди родове тюрки са изключително комични!
138
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Горда Стара планина, до ней Дунава синей, слънце Тракия огрява, над Пирина пламеней Родино. Мила Родино, ти си земен рай, твойта хубост, твойта прелест, ах, те нямат край Родино. Паднаха борци безчет, за народа наш любим. Майко, дай ни мъжка сила пътя им да продължим Родино.
137
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Българите са калпава мешавица между турци и македонци. Един велик филосфос е написал за българите и техния произход - "Срещнали се на полянка прабългарин и славянка, цуни-гуни вади-тури народили чуккунддури, хем ебливи хем крадливи но най-вече злобливи" Ама сега това племе прокажено кривокрако буггароттарско най злобее срещу македонците и турците.