Мицкоски: Махнете договора с България

Отказва да подкрепи промените
23 юли 2023 09:37, Росен Стойчев
177
Мицкоски: Махнете договора с България
Снимка: БГНЕС/EPA

Парламентарната група на ВМРО-ДПМНЕ и нейната коалиция няма да гласуват за предложените промени в Конституцията. Това повтори лидерът на партията Христиан Мицкоски, предаде БГНЕС.

"Много внимателно следя изявленията и посланията на международните представители в Македония, както и на онези, които бяха при нас и разговарях с тях.

Още по темата
През цялото време те говорят, че няма да има допълнителни условия за започване на преговори. Ние приемаме това нещо и сме съгласни, но сме убедени, че в бъдеще ще има допълнителни условия и това никой от тях не може да ни го гарантира", каза още Мицкоски тази вечер пред местната телевизия Алсат.

Според него "международните представители не са гарантирали, че България няма да има нови условия". "След като ни убеждават, че няма да има нови условия - да премахнат от Преговорната рамка двустранният договор. Тогава всички ще бъдем сигурни, че няма да има допълнителни условия", каза още той. Мицкоски смята, че за РСМ "трябва да са валидни само критериите от Копенхаген".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
6
 
! Отговори
България над всичко преди 9 месеца
много са богати в скъсаната Северна Македония хахахахахахахамизерия с 250 евро средни заплати.. живеят в рая... бил ходил и ги видял, че имат повече пари.. от тебе може и да имат - ако си някой клошар безработен у нас .. може хахахахахахахакуче да вържеш в тая селска дупка Македония ще избяга.. той тръгнал да я хвали хахахахахахаха
75
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Прав е Мицко. РСМ кандидаства а не бг. НАТО и ЕС се опитва да ги набутат къде те не искат. Щом не искат така ще е. И за нас е по-лесни и ни спестяват нерви.
74
0
 
4
 
! Отговори
До 70 преди 9 месеца
Ако твоята представа за просперитет са пълните молове и ти нямаш пари да ги посещаваш,мога само да те съжалявам.И да,с човек с подобно мислене няма смисъл да се спори.
73
5
 
4
 
! Отговори
Петъръ преди 9 месеца
Предложение от България. Македония влиза в ЕС и поема всички задължения и права на България в ЕС. България излиза от ЕС без абсолютно никакви ангажименти повече към ЕС. Всичко това се случва на 01.08.2023.
72
2
 
10
 
! Отговори
Требва да се махне преди 9 месеца
Тази фашива държава с измислен индентиДОТ от картата на Балканите заселена с Ц*Гани,които извършват геноцид върху коренното Българско население и християнски ценности.
71
0
 
3
 
! Отговори
До 70 преди 9 месеца
Не само ти си бил там,много от нас също са били.Явно си абсолютен нихилист и чуждопоклонник,щом всичко наше ти се вижда лошо,а чуждото супер.Освен това си комплексар.Вземи само този пример от тях.
70
8
 
2
 
! Отговори
В.Узунов преди 9 месеца
Абе вяра много на българи да няма човек. То не беше Възродителен процес ,лагери,смяна на имената и кво ли не.
69
2
 
17
 
! Отговори
XИЧО преди 9 месеца
Има ли по-комплексарска държава от Мъкедония?Убиват се да доказват някаква идентичност,без никой да ги пита...Никой не се интересува от тази територия,населена с комплексари,които не знаят дори какви са по народност,с открадната история и дори език....Всичко им е фалшиво.
68
1
 
9
 
! Отговори
Брадвата преди 9 месеца
Вземете им паспортите, аз такива "българи" като македонците не ща. През границата не ги пускайте. Ще мирясат
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В РСМ е събрана най-пр.стата част от нашия народ.Вижте им диалекта,поведението,мисленето.Тия са си останали в комитските времена и не са мръднали от там.
66
4
 
4
 
! Отговори
Руср преди 9 месеца
Добре дошли в ЕС, тук можете да сбъднете мечтата си, брак между МЪЖ и МЪЖ само за 100 лв.
65
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Е какво като остане извьн - ес , факт е , че живеят по добре от бьлгаритеХората са умни
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Двустранният договор винаги ще бъде там, понеже не беше спазен. Вече никой не ви вярва. Сръбско-съветските комунисти когато подпишат нещо, първата им мисъл е какво да направят, за да не го спазят. При работа с такъва лъжци само договорите помагат, затова и договорът е включен.
63
0
 
3
 
! Отговори
До 63 преди 9 месеца
Не ги надценявай толкова.
62
1
 
9
 
! Отговори
До 52 преди 9 месеца
Твоята приятелка е шовинистка.Това е поведение насадено им от сърбите,че всичко що е сръбско и македонско е "лепо",а всичко българско е лошо."Ако беше малко по-умен,сам щеше да го разбереш.
61
0
 
7
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 9 месеца
Почти по всичко личи,че промените в конституцията на рсм ще са много трудни,дори невъзможни и тази държавица ще си остане извън ЕС- в лапите на русия и сърбия.Но като се има предвид,че тя е член на НАТО е редно да се запитаме: не се ли превръща в троянски кон в тази организация и всяка натовска информация да отива директно при руското разузнаване?
60
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма никаква логика в глупостите, които говори и никой не би се вързал. Има разлика между 'ново условия', 'условия, вече залегнали в договора' и 'условия за начало на преговорите'. Нови условия няма. Всички условия са във вече подписаните договори. Условието за начало на преговорите е промяна в конституцията. Другите изисквания ще дойдат после - история, учебници, архиви и т.н. Всичко е документирано и се знае. Договорите не могат да бъдат променени.
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Емо те и тогава политиците бяха сьщите но живеехме в пьти по добре преди влизането в - есЕ за какво да влизат македонците
58
2
 
12
 
! Отговори
До 53 преди 9 месеца
Не ти е виновен ЕС,че живеем зле,а крадливите ни политици.Махни си капаците от очите и сам ще го разбереш.
57
1
 
8
 
! Отговори
браво мицко преди 9 месеца
само така, не ни требвате у ес в подобно анти българско и анти европейско състояние.Тъкмо до няколко години половината македонци ще са с български паспорти