Поредно антисемитско нападение във Франция

Млада жена е била прободена с нож
4 ное 2023 22:50, Нели Христова
34
Поредно антисемитско нападение във Франция
Снимка: БГНЕС

Млада жена, изповядваща юдаизъм, е ранена от пробождане с нож в своя дом във френския град Лион, трети по големина в страната, предаде Франс прес, като се позова на съобщение на прокуратурата от днес. Според прокурорите "мотивът на действието може да е антисемитски", предаде БТА.

Започнато е разследване на "опит за убийство". Прокуратурата изрично обявява, че животът на пострадалата е извън опасност и за момента не са извършени "никакви арести" на заподозрени.

Според телевизия Бе Еф Ем на входната врата на жилището на жената е била оставена изрисувана свастика. По информация на телевизионния канал жената е отворила вратата на непознат, облечен в черно, който я е пробол два пъти с нож в корема. Нападателят се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Имало ли е надраскана дзвиздъ на портата й? Да се знае къде е че фута.
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако се дадва редовно статистика за убийствата в Америка ,Севрна И Южна, сигурно ще има друго мислене исляма конкретно. Броят на убийствата в Бразилия, която е католическа стрнана, води се сравнително развита, е огромен, например.Отделно в католическо Мексико и по реда всички.За САЩ ги е срам да пишат често, че си знаят резила.Полезно е също да напишете, че тенденцията да се живее на палатка в централната част на голям град от САЩ се пренася активно във Великобритания и тя не белег на умна държа
23
0
 
2
 
! Отговори
999 преди 5 месеца
Как се нарича ненаучната теория,която дели националностите на висши и низши,на пълноценни и непълноценни,на ,,диваци" и ,,цивилизовани" , с каква цел и от кого се използва от древността до днес?
22
1
 
10
 
! Отговори
Хмм преди 5 месеца
Вземете още бежанци и бъдете по-демократични в Франция. Сега на евреите, утре и на християните. Ама нали били хора? То и неандерталците са хора ама с какъв капацитет са?
21
2
 
5
 
! Отговори
Мемет порока преди 5 месеца
Това забавление за истински мюмюн, да не искате да воюва срещу евреите в газа там бият и жените, вай-вай!
20
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И какво общо има тази млада френска жена с Израел или Палестина и войната там?
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мюсюлманска логика и мислене не търсете. Това е все едно при всеки атентат, извършен от джихадист някъде по света, в друга държава някой да убива мюсюлманин за наказание или у нас да застрелват/наръгват по един турчин. Къде ще свършим тогава? И това е същото племе, което твърди, че нямали нищо общо с ислямистите. Тази жена изповядвала юдаизъм, дори не се знае дали е еврейка?? Май наистина търсят световна война тия гад*ове.
18
6
 
12
 
! Отговори
българин преди 5 месеца
Някякъм папагал-арабофил,повтаря отново "3000 убите палестинчета".Абе,папагал,3000 бръмбара имаш в главата.Нагледно се доказа кои са детеубийци-палестинците.Но заигравката ви с арабите-мюсюлмани скоро ще свърши.Мюсюлманите от години избиват невинни деца и жени с бомби из Европа,но вие-издухалниците,ги поддържате.Проклети да сте.Ако имате дъщери,да ви доведат арабин-мюсулманин за зет,тя да ви роди внуци-мюсюлмани,и накрая да ги заведат в арабския свят.Тогава ще се осъзнаете.Ненор-мал-ници.
17
10
 
9
 
! Отговори
Група Вагнера преди 5 месеца
Аз като добросъвестен наемник изтреппах сумата еввреи в Палестина, Израел. После иззкормих стотици янки в Афганистан. Обичам Русия защото са точни, плащат веднага след като изпратя доказателства за убит западняк (лична карта, егн, органи, вътрешности) . Винаги в КЕШ и винаги в зелено, няма ала бала. Тоз навик го имам още от войната в Югославия преди 20 и косур години, тогава плащаха за всеки косовар и синя каска. Напрайх си вила от тез сини каски шейва :)))))
16
0
 
4
 
! Отговори
Полицай Психопат преди 5 месеца
Психично болният Инспектор Емил Димитров от Бобоб дол се прави на Главен Прокурор - раздава присъди включително и смърт, използва и агресивни роми за да репресира обикновени хора !
15
0
 
11
 
! Отговори
Еврогейец преди 5 месеца
Нападателят трябва да е будист.
14
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 5 месеца
Следствие на либералната мантра "разнообразието е супер"...
13
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Скоро на западните грозни жени ще им порят тррътките с думите алах акбар... ха ха ха да живей Ангела Меркел
12
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 5 месеца
А убитите,над 3000 палестински деца,на какво са жертва.
11
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво лошо има в това?
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Млада жена, изповядваща юдаизъм, е ранена от пробождане с нож в своя дом във френския град Лион"...............Настъпи момента да попитам, нападенията над християни в Европа през последните 20 години антихристиянски ли бяха или дело на хора с психични отклонения случайно изповядващи исляма?
9
1
 
9
 
! Отговори
bl преди 5 месеца
Оставете на мира свастиката. Тя е световен символ за щастие и успех и съществува в Българските земи от хилядолетия; има я по скални надписи, по църкви, по народни носии и по обредни погачи. Това че някой "не добър" също е ползвал този символ не е причина да го демонизираме! Щото иначе се получава: САЩ са ***, САЩ имат орел на герба си, следователно трябва да отстреляме всички орли по света!
8
3
 
23
 
! Отговори
А малии преди 5 месеца
Евреите основните подръжници на леберастията сега са в потрес.
7
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Петьо Петела 7 Ти явно не си наясно че арабите също се водят семити.
6
7
 
10
 
! Отговори
Антисемит преди 5 месеца
До Петьо Петела - Шалом Петьо Евреина. Иде часът на възмездието над юдейската зсганн! Този път няма да бъде като измисления холокост, а ще бъде смъртоносно истински.