НАТО не вижда пряка заплаха от Русия

Учетияга обаче продължават
23 яну 2024 20:20, Нели Христова
45
НАТО не вижда пряка заплаха от Русия
Снимка: БГНЕС

НАТО заяви, че не вижда никаква непосредствена военна заплаха от страна на Русия срещу който и да е член на алианса, но поддържа своето възпиране с най-голямото учение от десетилетия, което ще започне по-късно през седмицата.

"Ние правим всичко това, за да гарантираме, че разполагаме с необходимите сили, за да предотвратим всякаква възможност за грешни изчисления или неразбиране в Москва относно нашата готовност да защитим всеки сантиметър от територията на НАТО", заяви пред журналисти в Брюксел генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

"Докато го правим, няма да има нападение срещу територията на НАТО", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Като ги нападнат,тогава ще я видят-щат не щат! Да еяа тъпите бюрократи, руснака не спазва правила, той разбира само от бой! Толерират ли бандити, той ще ги бие! Това не е демокрация, Русия е бандитска държава, която използва слабостите на демокрацията и напада като терорист!
18
9
 
8
 
! Отговори
Буммм преди 3 месеца
Снощи Русия е ударила сграда в Харков в която е имало военни от Франция дошли да разпознаят загиналите преди седмица френски наемници.
17
5
 
9
 
! Отговори
до 12 преди 3 месеца
такива като тебе смятат достойнство да мият ке-не-фи в минесота! за тебе това е американска ценност!
16
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така западняците са говорили и за Хитлер когато превзел Чехословакия и се освестили когато Хитлер сключил съюз със Сталин и нападнали заедно Полша и си я поделили. Тогава комунистите в България са поддържали пакта Рибентроп- *** и са скандирали Хитлер и Сталин вечна дружба, факт за които в момента българските комунисти , путинисти и русофили не говорят.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А какво е "учетияга" ?
14
5
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 3 месеца
Пряка военна заплаха наистина няма. Както име очевидно,че НАТО не заплашва ,а се отбранява от Русия.Няма стрелба,няма проблем.Ороблемът на руснаците и украинците е,че ни окупират като мигранти.Същите,които гласуват за Путин и Зеленски ни превземат и точно тук е руско-украинската заплаха.И в Украина има Русия има нацистки режими.Следователно властта умишлено тика хората да мигрират. Защо по време на СССР не можеха да помислят дори за границата? Защото волята на властта бе такава.Сега е друга.
13
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
удариха я на защита! разбраха че срещу сибирската мечка разни стари оръжия не помагат...
12
6
 
10
 
! Отговори
Цирк нато преди 3 месеца
И чудо до вчера друго говореха....
11
8
 
8
 
! Отговори
До 9 преди 3 месеца
Извинявай, ама от кое село си бе? Братушки, хляб и сол....има ли училище в това населено място, има ли повече от 200 човека? Ако случайно си под 75 години!
10
11
 
5
 
! Отговори
Дон Кикот преди 3 месеца
До Анонимен 6... Подготвят 90 000 армия да влезе в Украйна и да измете мечкарите от там.
9
4
 
10
 
! Отговори
ъ преди 3 месеца
Ами като няма заплаха, защо се поръчват муниции и се правят учения с по 90000 души? Или пак едни пари се дават на едни наши хора, или НАТО се готви да напада Русия, или тези от щаба на Алианса просто си дрънкат. Само че не знам дали са изчислили едно - липсата на муниции е преодолима в средносрочен план, липсата на обучени да воюват е преодолима в дългосрочен план. Но липсата на желаещи да воюват е непреодолима, а никой няма да се бие за марионетките на Ротшилд и Рокфелер.
8
7
 
12
 
! Отговори
до 8 преди 3 месеца
няма да има нужда да ни нападат, като дойдат братушките на дунава, народа ще ги посрещне с хляб и сол, вярвай ми!...а софийските продажници, раничката, и зад океана!
7
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да, да, господа чиновници! То и за Украйна нямаше пряка заплаха, но ги нападнаха! А като те нападнат, тогава се анализират грешките! Русия е автиевропейска и агресивна , милитаристична диктатура! Това ако не е пряка заплаха, кое е, Щвейцария ли?
6
6
 
14
 
! Отговори
паф преди 3 месеца
а, как бе, ами у нас всички са пощурели, путин за тях е черния дявол, тагаренко откога крещи - нападат ни, нападат ни! фърчила ще идват, разни транспортни каручки, чак и чужди войски има у нас.....и сега изведнъж ги порязахте - путин не го е еня!....амсалаци кръгли!
5
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
По турските медии пишат че НАТО подготвя 90 хилядна армия която ще чака в Германия. Украйна май вече я отписаха.
4
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 4 Мостя Илашчуков.Едно е да ти се иска,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш.Николай Хайтов "Мъжки времена"
3
15
 
6
 
! Отговори
Коста Мутрофанов преди 3 месеца
Искам НАТО да смачка руската пета колона.
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Поне веднъж прочитате ли какво сте написали преди да го постнете? Жокер - подзаглавието.
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Aм' тoraвa oт kъв зop e цялaтa naтapgия?