Полски свещеник отива в затвора за оргия и дрога

Друг участник загубил съзнание заради хапчета срещу еректилна дисфункция
20
Полски свещеник отива в затвора за оргия и дрога
Снимка: Pixabay

Полски свещеник беше осъден на 18 месеца затвор за престъпления, свързани със секс и дрога, съобщи полската новинарска агенция ПАП, цитирана от Ройтерс. Инцидентът нашумя, след като участник в оргията в частен дом загуби съзнание.

Според полските медии мъжът е припадал по време на партито след консумация на твърде голямо количество хапчета срещу еректилна дисфункция. Един от участниците в събирането извикал линейка, но когато парамедиците пристигат, им е отказан достъп и те успяват да се погрижат за припадналия едва след като се намесва и полицията.
Пресофисът на диоцеза не отговори на молбите за коментар.

Свещеникът, представен единствено като Томаш З., поради местните закони за личните данни, е бил осъден за сексуални престъпления, притежание на наркотици и отказ да помогне на човек в смъртна опасност.
Той също така ще трябва да изплати на жертвата 15 хил. злоти (6880 лв.) и да изплати още няколко хиляди на фонд в помощ на жертви на престъпления.

Поради естеството на случая процесът се е провел при затворени врати. ПАП съобщава, позовавайки се на запознати източници, че няма да има обжалване.

Сосновечкият диоцез в южната част на Полша е затънал в скандала, след като миналата година излязоха новините за секс партито в град Даброва Горница. Епископът на диоцеза подаде оставка, а Томаш З. е бил разжалван от духовенството. /БТА, Виктор Турмаков/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: свещеникПолша
Още от Свободно време.
Чистка на Еверест: Свалят десетки тонове боклуци и телата на мъртви алпинисти
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
5
 
! Отговори
. преди 2 седмици
Пожелавам му оргии в панделата , със задно задвижване , някои хора им е смешно и се забавляват с такива новини , за мен е страшно , че толкова нравствено пропаднали хора масово са се набутали в свещени места като църкви и манастири , на места където трябва да се работи за спасяването на душите на хората , където трябва да се дава светлина , пример и фа се насочват хората към добродетели, говори много за моралното състояние на обществата и държавите и не са само католиците ...
13
0
 
5
 
! Отговори
Shark преди 2 седмици
До Пий трети То ако е било заради това хубаво, ама не е било. Инквицизията е убивала хора с напредничаво мислене, с по-големи умствени дарби и знания, най-вече лечители, заклеймявани като вещици. Затова много знания са били изгубени тогава, някои от които и до днес не могат да се възстановят. Ако бяха горили католическите свещенници за оргии, един нямаше да остане! Начело с праведните им папи!
12
1
 
2
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 2 седмици
Йок проблем! Всичко е според шериата!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
"Свещеникът, представен единствено като Томаш З., поради местните закони за личните данни" - Всички дела инприсъди са публипни, така *** да извадят делото от инда видят името. А за каквонточнонса гонсъдили, не ми е ясно. Понапудрили са се и са си изплющяли една мощна оргийка. Нищо, дето не се прави редовно. Че ное оше в 9ти клас се почнахме.
10
0
 
2
 
! Отговори
Таня преди 2 седмици
До До 2Е, чак една майка да ни ражда....и слава Богу, че като чета такива безумни коментари се радвам, че не ни е родила една майка :D
9
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ех ,че палави отчета .След вечерната молитва следват :секс секс секс до припадане и после секс секс и оргия до безсъзнание!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ще излезе папа от него!
7
3
 
1
 
! Отговори
Пий трети преди 2 седмици
Ето затова в Европа през средновековието е имало инквизиция.
6
3
 
9
 
! Отговори
До 2 преди 2 седмици
Оня горе е един.С различни имена го наричат.А ние простосмъртните- една майка ни ражда под едно небе растем и една земя ни прибира. Нека си изживеем живота нормално.
5
5
 
5
 
! Отговори
РуZZки трол преди 2 седмици
Важното е, че в нашето любима ТероруZZшлямия са на почит всякакви ря3ани чеченци, дагестанци, буряти, сирийски и авгански ИДИЛци! Слава на пyтлep4o и на иZZляма!
4
4
 
7
 
! Отговори
РуZZки трол преди 2 седмици
Важното е, че в нашето любима ТероруZZшлямия са на почит всякакви ря3ани чеченци, дагестанци, буряти, сирийски и авгански ИДИЛци! Слава на *** и на иZZляма!
3
4
 
8
 
! Отговори
Ники преди 2 седмици
Секс,наркотици и оргии.Еректилна дисфункция.Защо не го напишите направо- хапчета за вдигане на...самолета.Това е католипеската църква ,и то в Полша.Само как си запълват времето.А нашите " меки китки"?
2
21
 
0
 
! Отговори
от БАН преди 2 седмици
Премахнете Християнството. Освободете ниша за Исляма. Той няма да чака дълго. Ще ви покаже правия път. 500 години не се научихте. Австралопитеци.
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Бог може и да има, но човешката религия е пълна измишльотина.